Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
velissarios έγραψε:Δεν άντεξα τελικά να περιμένω το ΟΤΑ για το ONE+

ακολούθησα αυτόν το οδηγό και έγινε (ταχύτατα) η μετάβαση στην C12 .... και αναίμακτα... :metalo:

:s_biggrin

για πες εντυπώσεις απο μπαταρία, σε εμένα απο 3 μέρες με την δική μου χρήση πήγε στις 2.
Ταχύτητα φαντάζομαι θα παρατήρησες μεγαλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#101514 Εντυπώσεις; Εγώ βαριόμουν μέχρι σήμερα, αλλά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το service του Exchange που εδώ και καιρό σκάει (και πρέπει να πατάω ένα ΟΚ κάμποσες φορές την μέρα! :s_mad ).
Λέω μέσα στο ΣΚ να το κάνω κι εγώ, αν δεν θέλει η ΟΤΑ να έρθει, θα γίνει αλλιώς! :lol:
Άβαταρ μέλους
By velissarios
Άρης έγραψε:@velissarios
Geekbuying στέλνει από Κίνα.

Ulefone Be Pro ακούγονται καλά λόγια, μια χαρά επιλογή.
Κοίτα και το φθηνότερο 6752, το Mlais M52 Note, επίσης με καλές κριτικές.
Για το Lenovo Vibe X S960 δεν έχω ασχοληθεί. Θα σε αποθαρρύνω μόνο και μόνο λογω ηλικίας SoC· αφού μπορείς να πάρεις τωρινό SoC με ~10$ παραπάνω και 4.4 ( και ίσως 5 σε λίγο), γιατί να επιλέξεις δύο γενιές πίσω και 4.2; Επίσης, να ξέρεις 6589 ακόμα και ο Τ, και 1080 οθόνη είσαι λίγο οριακά από δύναμη για οτιδήποτε απαιτητικό. Κατά τα άλλα, θα είσαι οκ, έχουν κανονικό qc και τα ελαττωματικά είναι σίγουρα λιγότερα σε σχέση με τα άλλα που προτείνω.

Α, ακούγεται και κάτι για τελωνείο τις τελευταίες μέρες ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ας δουλέψει το ρημάδι).

Άρη, για να μπορώ να παίξω VR και να χωρίσω την οθόνη στην μέση θέλω FHD ανάλυση. Αν προσθέσεις και τον παράγοντα της τιμής οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και δυσεύρετες.

Έχεις πάντως δίκιο για το S960, είναι του 2003 μοντέλο.... Ακόμα ψάχνω... Θα πρέπει να τα βλέπω απο κοντά και αυτό κάνει την επιλογή δυσκολότερη.
Υπάρχουν και τα Lenovo K3 Note, UZI ZERO, και ZTE V5 MAX ανεβαίνοντας όμως κόστος.... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By velissarios
Anonymous Founder έγραψε:Εντυπώσεις; Εγώ βαριόμουν μέχρι σήμερα, αλλά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το service του Exchange που εδώ και καιρό σκάει (και πρέπει να πατάω ένα ΟΚ κάμποσες φορές την μέρα! :s_mad ).
Λέω μέσα στο ΣΚ να το κάνω κι εγώ, αν δεν θέλει η ΟΤΑ να έρθει, θα γίνει αλλιώς! :lol:

Ταχύτητα, πολύ χρώμα, αρκετές αλλαγές, θέλει πολύ παραμετροποίηση (ακόμα και η οθόνη κλειδώματος έχει ένα παραπάνω βήμα τώρα)

Πολύ πολύ εύκολη η εγκατάσταση ...

σιγά σιγά θα δούμε και τα υπόλοιπα....
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
bill33 έγραψε:
Orestis.D έγραψε:Με μια γρηγορη αναζητηση στο γοογλε θα σου βγαλει αρκετα how to.
Χρησιμοποιει την καρτα SD σαν virtual ram, οπως και οι υπολογιστες τον σκληρο ενα πραγμα. Δεν ειναι το ιδιο γρηγορο, αλλα με μια class 10 καρτα κατι γινεται.

Τι κινητό και εφαρμογές έχεις και χρειάζεσαι πιο πολύ ram?

LG L7 II
Εφαρμογες τις κλασσικες fb youtube κλπ δε το πολυψαχνω, τα σιχαινομαι τα smartphones γενικα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
socratesn έγραψε:Θα προτεινα G2 ,παλιο σχετικα,αλλα δε χανει σε κατι.Μπαταρια ,ακομα στην κορυφη,καλη καμερα,καλη οθονη,στο δικο μου τουλαχιστον 100% αξιοπιστια.Γενικά παντου καλο και στην αυτονομια σχεδον τελειο.Μονο μειον η μη υποδοχη καρτας μνημης.
Ισως αν ψαχτει σε κινεζους
να βρει κατι καλυτερο,αλλα μετα απο ενα χρονο με G2 δε μπορω να μη το προτεινω.

+1 μετά απο ένα 6μηνο συμβίωσης με το G2. Περιμέναμε λίγο παραπάνω για lollipop αλλα ειναι πάρα πολυ καλη rom όπως και η 4.4.2 .
Μην ξεχάσω ( :shifty: ), για τους benchmark-ολάγνους και μη, με την 5.0 εγινε επίσημα 41k antutu machine :superman:

@orestis
Βγάλε την εφαρμογή του fb μήπως δεις βελτίωση. Έχουν γίνει απανωτά update,τρώει απιστευτους πόρους και γονατίζει τις πιο αδύναμε ς συσκευές.
Άβαταρ μέλους
By g8777
JasonLouk έγραψε:Zenfone 2 in stock (auf lager δλδ :shifty: ) στο to2c.com στα 305 euros
http://www.to2c.com/ze551ml-4g-32g-zenf ... -inch.html

Aν ισχυουν τα παρακατω, θελει λιγη προσοχη:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6076972#post6076972
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#101782 Απο την σελίδα τους στο fb το βρήκα. Δεν περίμενα κάτι τετοιο.

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#102125 Καλη φαση η νεα μπαταριουλα, δινει μια νεα πνοη στο κινητο αλλα σε καμια περιπτωση δεν φτανει τις επιδοσεις του σε επιπεδα out of the box.

ΕικόναΕικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#102127 Εγω ειχα ξεχασμενο το wifi always scanning για τα locations ,το απενεργοποιησα και πηρε πραγματικα πανω της η αυτονομια.Βγαζουμε ακομη ανετα 4-4μισι ωρες οθονης στο 18ωρο :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#102137 Εγώ τα έχω όλα μονίμως ανοιχτά. Βαριέμαι να ανοιγοκλείνω. Αυτή είναι η δεύτερή της φόρτιση οπότε μόλις στρώσει θα δώσει ακόμα ένα 10% πιστεύω. Προχθες έβγαλε 4ωρο οθόνη, επίδοση που είχα αρκετούς μήνες να δω, αλλά ήμουν όλη μέρα σπίτι με wifi και σχετικά καλό σήμα. Χθες που ήμουν Λούτσα με κακό σήμα κτλ, έβγαλε τις επιδόσεις των screenshots από πάνω. Τέσπα στη ίδια μοίρα είναι τα περισσότερα κινητά πλέον και για 0.5-1 ώρα παραπάνω οθόνη που μπορεί 1-2 συσκευές να βγάζουν, χάνεις αλλού. Για να δούμε το G4 τι θα λέει...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#102155 ετσι..... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#102160 Μολις παραγγειλα το LG L90, με τις εντυπωσιακες 1.000 ωρες αυτονομιας... :metalo:
Αν συγκρινω με το προηγουμενο μου LG που εχει 700κατι και μου κραταει 2 μερες ολοκληρες και μενουν και ρεστα, το νεο που θα παρω πρεπει να σπερνει! :yahoo: