Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Bayern7 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Καλημερα, ετοιμαζομαι να παρω αυτο

http://kaizerstore.gr/lg-gpad-v490-4g-8-0-mayro-eu

Θελω να παιζει ο μικρος κανενα παιχνιδι, σερφαρισμα ,FB, Viber και λοιπα απλα πραγματα.
Εχω διαβασει καλα πραγματα για το συγκεκριμενο και ειδικα για την μπαταρια του.

Αν υπαρχει καλυτερη προταση στα ιδια λεφτα, 177,5€ κανει, την ακουω με ευχαριστηση. :)

Πουλάω το Huawei MediaPad T1 8.0
Βλέπω έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτό που κοιτάς.

http://consumer.huawei.com/en/tablets/f ... -t1-en.htm
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... oryId=1883

Καινούριο. Του κουτιού. Το δώσανε δώρο στην αδερφή μου από τη Wind όταν έκανε συμβόλαιο σταθερό/Internet/κινητό.
Δεν έχει ανοιχτεί καν η συσκευασία να καταλάβεις. Το δίνει γιατί έχει iPad και δεν το χρειάζεται.
130€ + σταλτικά :oops:

Αν σε ενδιαφέρει μου λες.

Σε ευχαριστω, αλλα οχι δεν με ενδιαφερει. :)
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#101189 @velissarios
Geekbuying στέλνει από Κίνα.

Ulefone Be Pro ακούγονται καλά λόγια, μια χαρά επιλογή.
Κοίτα και το φθηνότερο 6752, το Mlais M52 Note, επίσης με καλές κριτικές.
Για το Lenovo Vibe X S960 δεν έχω ασχοληθεί. Θα σε αποθαρρύνω μόνο και μόνο λογω ηλικίας SoC· αφού μπορείς να πάρεις τωρινό SoC με ~10$ παραπάνω και 4.4 ( και ίσως 5 σε λίγο), γιατί να επιλέξεις δύο γενιές πίσω και 4.2; Επίσης, να ξέρεις 6589 ακόμα και ο Τ, και 1080 οθόνη είσαι λίγο οριακά από δύναμη για οτιδήποτε απαιτητικό. Κατά τα άλλα, θα είσαι οκ, έχουν κανονικό qc και τα ελαττωματικά είναι σίγουρα λιγότερα σε σχέση με τα άλλα που προτείνω.

Α, ακούγεται και κάτι για τελωνείο τις τελευταίες μέρες ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ας δουλέψει το ρημάδι).
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#101276 Να κανω μια ερωτηση, μπορω να αυξησω την RAM του κινητου μου?
Εχω ψαξει οτι υπαρχουν προγραματα που στο κανουν αλλα δεν ειναι τζαμπα, αλλα οτι μπορεις να πειραξεις και μονος σου καποιες ρυθμισεις.
Γινεται? Δε ψηνομαι να δωσω 200 ευρω για κινητο πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Orestis.D έγραψε:Να κανω μια ερωτηση, μπορω να αυξησω την RAM του κινητου μου?
Εχω ψαξει οτι υπαρχουν προγραματα που στο κανουν αλλα δεν ειναι τζαμπα, αλλα οτι μπορεις να πειραξεις και μονος σου καποιες ρυθμισεις.
Γινεται? Δε ψηνομαι να δωσω 200 ευρω για κινητο πραγματικα.

Τι κινητό έχεις και τι προγράμματα είναι αυτά που έχεις βρει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#101433 Με μια γρηγορη αναζητηση στο γοογλε θα σου βγαλει αρκετα how to.
Χρησιμοποιει την καρτα SD σαν virtual ram, οπως και οι υπολογιστες τον σκληρο ενα πραγμα. Δεν ειναι το ιδιο γρηγορο, αλλα με μια class 10 καρτα κατι γινεται.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#101440 Σε Η/Υ είναι τραγικό σαν υλοποίηση, φαντάζομαι πως θα είναι σε κινητό.... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Orestis.D έγραψε:Με μια γρηγορη αναζητηση στο γοογλε θα σου βγαλει αρκετα how to.

Το να αυξήσεις την φυσικά διαθέσιμη RAM του -οποιουδήποτε- κινητού είναι αδύνατο, εκτός και αν αλλάξεις όλη τη πλακέτα με αυτή ίδιου μοντέλου με μεγαλύτερη RAM (π.χ. G3 2GB να βάλεις πλακέτα από G3 3GB). Αυτό είναι πανάκριβο και πρακτικά αγοράζεις καινούριο κινητό.

Το να "καθαρίσεις" την RAM ώστε να έχεις περισσότερη διαθέσιμη πλέον δεν έχει νόημα, από την έκδοση 3.0 και μετά το android κάνει αρκετά καλή διαχείριση διαθέσιμης μνήμης, και άρα τα περισσότερα cleaners απλά σου τρώνε μπαταρία.

Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις ROM με μια custom, στην οποία ο "μάγειρας" να έχει αφαιρέσει πολλά από τα resident προγράμματα, καθώς και να έχει αλλάξει διάφορες παραμέτρους του λειτουργικού, ώστε να έχει διαθέσιμη και να αφήνει πάντα περισσότερη RAM.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Orestis.D έγραψε:Με μια γρηγορη αναζητηση στο γοογλε θα σου βγαλει αρκετα how to.
Χρησιμοποιει την καρτα SD σαν virtual ram, οπως και οι υπολογιστες τον σκληρο ενα πραγμα. Δεν ειναι το ιδιο γρηγορο, αλλα με μια class 10 καρτα κατι γινεται.

Τι κινητό και εφαρμογές έχεις και χρειάζεσαι πιο πολύ ram?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#101447 Το να βρεις μια καλή custom ROM για το κινητό σου μπορεί να σου δώσει πρακτικά "καινούριο" κινητό, χώρια που πιθανότατα θα σου δώσει λειτουργίες και δυνατότητες που ποτέ δεν είχες με τις stock ROMs που σου έδινε ο κατασκευαστής. Μια βόλτα από XDA θα σου δώσει μια ιδέα τι μπορείς να περιμένεις από την κάθε ROM.

Αν μας έλεγες και για πιο κινητό μιλάμε τόση ώρα.... :s_wink

Ούτε κατά διάνοια, η ταχύτητα είναι τραγικά αργή (και για ακόμα πιο γρήγορες, UHS-2 κλπ) πέρα από το θέμα διάρκειας ζωής....
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 17 Απρ 2015, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#101456 Στις SD κάρτες που χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο ελαττώνεται κατά πολύ το προσδόκιμο επιβίωσής τους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#101479 Για πείτε, μεταξύ 150 έως 250€ τι αγοράζουμε; Υποθέτω LG G2;
Δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχα καλό.
Απαιτήσεις δεν υπάρχουν, ένα καλό και απροβλημάτιστο τηλέφωνο για χρήστη που επιτέλους πήρε απόφαση να πάει σε smartphone (χειρίζεται tablet και υπολογιστή με εξαιρετική άνεση και τα δύο).
Εναλλακτικές υπάρχουν; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#101503 Θα προτεινα G2 ,παλιο σχετικα,αλλα δε χανει σε κατι.Μπαταρια ,ακομα στην κορυφη,καλη καμερα,καλη οθονη,στο δικο μου τουλαχιστον 100% αξιοπιστια.Γενικά παντου καλο και στην αυτονομια σχεδον τελειο.Μονο μειον η μη υποδοχη καρτας μνημης.
Ισως αν ψαχτει σε κινεζους
να βρει κατι καλυτερο,αλλα μετα απο ενα χρονο με G2 δε μπορω να μη το προτεινω.
Άβαταρ μέλους
By velissarios
#101510 Δεν άντεξα τελικά να περιμένω το ΟΤΑ για το ONE+

ακολούθησα αυτόν το οδηγό και έγινε (ταχύτατα) η μετάβαση στην C12 .... και αναίμακτα... :metalo: