Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
xenos έγραψε:Πρόγραμμα από που θα βάλεις;

Έχω μιλήσει με eTuners και Chiptronic, ίδια λεφτά, ίδια αποτελέσματα υπόσχονται και οι δύο, δεν έχω αποφασίσει ακόμα να σου πω την αλήθεια.

xenos έγραψε:Πρέπει να κάνεις μίνι μετακόμιση απ ότι κατάλαβα! :lol:

Αστα να πάνε, με βρίζουν όλοι -και εδώ μέσα και στους 4Τ- για το ότι κουβαλάμε κάθε φορά 1,5κ.μ. πράγματα (ακόμα και με ένα παιδί). Τίγκα η Thule, τίγκα πορτμπαγκάζ, τίγκα και μέσα στη καμπίνα, και απλώς εγώ έχω λίγο χώρο για να γυρνάω το τιμόνι και να αλλάζω ταχύτητες :oops:

xenos έγραψε:Καλά η γυναίκα σου βολεύτηκε ανάμεσα σε 2 καθισματάκια; Μπράβο της.

Αν και είναι ψηλή, είναι καλλίγραμμη :inlove: και χώρεσε σχετικά άνετα. Βέβαια στο CX7 μπορούσε ακόμα και να στρίψει αριστερά-δεξιά, ενώ στο C5 είναι λίγο πιο στριμόκωλα γενικά....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#100972 @Ace,
Θα σου δανεισω την Corolla 1,6 μου με την μπαγκαζιερα να κανεις ενα ταξιδι την επομενη φορα.
Δεν θα ξαναπαραπονεθεις για χωρους, επιδοσεις, καταναλωση, επιταχυνση, κλισεις και αλλα τετοια ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
The Ace έγραψε:Αστα να πάνε, με βρίζουν όλοι -και εδώ μέσα και στους 4Τ- για το ότι κουβαλάμε κάθε φορά 1,5κ.μ. πράγματα (ακόμα και με ένα παιδί). Τίγκα η Thule, τίγκα πορτμπαγκάζ, τίγκα και μέσα στη καμπίνα, και απλώς εγώ έχω λίγο χώρο για να γυρνάω το τιμόνι και να αλλάζω ταχύτητες

Έτσι επειδή το έχω απορία... ΤΙ ακριβώς κουβαλάτε σε μια πενθήμερη εκδρομή; :help:
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:
The Ace έγραψε:Αστα να πάνε, με βρίζουν όλοι -και εδώ μέσα και στους 4Τ- για το ότι κουβαλάμε κάθε φορά 1,5κ.μ. πράγματα (ακόμα και με ένα παιδί). Τίγκα η Thule, τίγκα πορτμπαγκάζ, τίγκα και μέσα στη καμπίνα, και απλώς εγώ έχω λίγο χώρο για να γυρνάω το τιμόνι και να αλλάζω ταχύτητες

Έτσι επειδή το έχω απορία... ΤΙ ακριβώς κουβαλάτε σε μια πενθήμερη εκδρομή; :help:

Εικόνα

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#101024 Νομίζω στους 4Τ είχα ποστάρει photo με όλα τα πράγματα που κουβάλαγα την πρώτη χρονιά που κάναμε διακοπές με το πρώτο παιδί. Το σκέφτηκα να το κάνω και τώρα, απλώς για να κάνω και μια σύγκριση "τότε" με "τώρα", καθώς και μεταξύ CX7 και C5.

Χοντρικά όπως τα θυμάμαι αραδιασμένα στο δρόμο: 2 μεγάλες βαλίτσες, 1 βαλίτσα καμπίνας, 3 μεγάλα sack-voyages (με χερούλι+ρόδες δηλαδή), Perego PlikoSwitch καρότσι, 4 ή 5 σακούλες τύπου IKEA και φυσικά τις απαραίτητες μικροσακούλες με φαγητά, φαγώσιμα κλπ. Κάπου σε όλα αυτά υπάρχουν ρούχα + παπούτσια όλων μας, μωρουδιακά, καλλυντικοαρωματοαποσμητικά όλων μας. Α στο γύρνα είχα και περίπου 20 κιλά μανταρίνια από το κήπο μας σε κούτα...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#101025 Αν πηγαίνεις σε δικό σου μέρος δεν μπορείς να αφήσεις κάποια πράγματα εκεί και να μην τα πηγαινοφέρνεις,πχ ρόυχα ή ενα φτηνό καροτσάκι;;Φαγητα κλπ γιατί να κουβαλάς αν δεν πηγαίνεις σε απομονωμένο μέρος;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
bill33 έγραψε:Αν πηγαίνεις σε δικό σου μέρος δεν μπορείς να αφήσεις κάποια πράγματα εκεί και να μην τα πηγαινοφέρνεις,πχ ρόυχα ή ενα φτηνό καροτσάκι;;Φαγητα κλπ γιατί να κουβαλάς αν δεν πηγαίνεις σε απομονωμένο μέρος;

Ξέρεις πόσες φορές έχω "βριστεί" (μεταφορικά βεβαίως, αν και το κυριολεκτικό βρίσιμο δεν απείχε πολύ :rant: ) με τη γυναίκα μου και την πεθερά μου (από αυτήν προφανώς "κληρονόμησε" τα κουσούρια της) για το τι κουβαλάμε ? Δηλαδή πάμε Ξυλόκαστρο που έχει 5 supermarkets, 10 φούρνους και 20 γυράδικα/κρεπερί/πιτσαρίες, και κουβαλάμε γάλα, ψωμί και φρούτα "για να έχουμε κάτι να φάμε"........γτμτμ :rant:

Ομοίως για ρούχα και -κυρίως- παπούτσια. "Ρε ας αφήσουμε 4-5 τεμάχια εδώ ώστε να μην τα κουβαλάμε πέρα δώθε", και όχι και γιατί και πότε θα ξανάρθουμε και κρίμα να μείνουν εδώ και πως θα βρούμε όταν ξανάρθουμε κλπ....

Ευτυχώς που τουλάχιστον ξεμπερδέψαμε με μπανιέρες και κρεβατάκι (αφήνοντας 2ο εκεί), γιατί αλλιώς θα ήθελα και δεύτερη μπαγκαζιέρα :rant:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#101032 Την έχεις κακομάθει. Ο γαμπρός μου με ένα μωρό τώρα κάνει ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη με Τζουλιέτα. Παίρνεις τα απαραίτητα απλά. Α! Και είναι κατά των μπαγκαζιέρων οροφής. Τις μισεί για την ακρίβεια. Της λέει της αδερφής μου μια φορά που πήγε να γίνει συζήτηση για αυτήν, ότι αν δεν χωράνε θα αφήσει αυτή πίσω θα πάρει τον μπέμπη και θα φύγουν. :lol: Εγώ συμφωνώ βεβαίως μαζί του. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#101033 Κάθε 3 ώρες να αλλάζατε ρούχα, πάλι δεν θα τα φορούσατε όλα. :lol: Στην θέση σου θα άρχιζα να την "ψήνω" ώστε να παίρνουμε μόνο όσα είχαμε χρειαστεί την προηγούμενη φορά. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:Κάθε 3 ώρες να αλλάζατε ρούχα, πάλι δεν θα τα φορούσατε όλα. :lol: Στην θέση σου θα άρχιζα να την "ψήνω" ώστε να παίρνουμε μόνο όσα είχαμε χρειαστεί την προηγούμενη φορά. :iconcool:

ανύπανδρος ε; :lol:

:oops:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#101038 Ε με κάτι τέτοια που διαβάζω... :lol:

5 ημέρες = 2 παντελόνια, 2-3 πουκάμισα, 1-2 μπλουζάκια, κάλτσες-εσώρουχα-οδοντόβουρτσα-ξυριστική. Ένα μικρό duffel bag δηλαδή. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:Ε με κάτι τέτοια που διαβάζω... :lol:

5 ημέρες = 2 παντελόνια, 2-3 πουκάμισα, 1-2 μπλουζάκια, κάλτσες-εσώρουχα-οδοντόβουρτσα-ξυριστική. Ένα μικρό duffel bag δηλαδή. :innocent:

Toσα θα επαιρνα και εγω μαζι οπως και η συζυγος. Οταν εχεις παιδι/παιδια ομως τα πραγματα αλλαζουν. Παιρνεις ΟΛΑ τα ρουχα τους γιατι θα τα λερωσουν , πολλες φορες μολις τους τα εχεις βαλει :s_mad και δεν λεει να πλενεις για 3-4 μερες.
Βαλε παιχνιδια, ποδηλατο, πατινια, παπουτσια για το παιδι, αν ειναι μικρο, καροτσι και αρχιζει και ζοριζει το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#101050 Αν κουβαλάτε και φαγητό (μήπως και τι; δεν βρείτε τπτ σε κωμόπολη; :hmmm: ) μαζί.... :omg:

elteo έγραψε:Την έχεις κακομάθει. Ο γαμπρός μου με ένα μωρό τώρα κάνει ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη με Τζουλιέτα. Παίρνεις τα απαραίτητα απλά. Α! Και είναι κατά των μπαγκαζιέρων οροφής. Τις μισεί για την ακρίβεια. Της λέει της αδερφής μου μια φορά που πήγε να γίνει συζήτηση για αυτήν, ότι αν δεν χωράνε θα αφήσει αυτή πίσω θα πάρει τον μπέμπη και θα φύγουν. :lol: Εγώ συμφωνώ βεβαίως μαζί του. :lol:

είχα διαβάσει για τη τζουλιέτα ότι η thule δεν βγάζει γιατί η οροφή της έχει χαμηλό όριο κιλών. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#101068 Όταν ήμουν μόνος μπορούσα να φύγω για μία, δύο, πέντε, δέκα μέρες χωρίς καν να πάρω σώβρακο και οδοντόβουρτσα. Με γκόμενα ή απλώς παντρεμένος (χωρίς παιδιά δλδ) άντε να έπαιρνα και κανά sacvoyage με τα απολύτως απαραίτητα (και των δυο μας). Προφανώς η κατάσταση με παιδιά αλλάζει άρδην, και ουδεμία σχέση έχει με τις πρωθύστερες καταστάσεις :oops:

Εγώ βέβαια (όχι εγώ δηλαδή, γυναίκα και πεθερά συν παιδιά) είμαστε και ΕΝΤΕΛΩΣ του γαμωάκρου "τα παίρνω όλα μαζί μου μπας και...."