Sent via mobile
velissarios έγραψε:Τεχνική ερώτηση που ίσως να μπορεί κάποιος να βοηθήσει,
http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html?p=5
Φαίνεται καλή τιμή. Η χρήση του θα είναι περισσότερο σαν video renderer/player και λιγότερο (έως ελάχιστο) αν τηλέφωνο.
Δεν με ενδιαφέρει μπαταρία, ήχος, ή αντοχή σε χτυπήματα. Αντιθέτως με ενδιαφέρει RAM, βάρος, κάμερα και chipsets!
Έχει κανείς άποψη για MTK6589T με GPU: PowerVR SGX 544 ??
Να προτιμήσω κάποιο σαφώς ακριβότερο αλλά με GPU Mali και OpenGL 3.0 ???

Dimitris_P έγραψε:Σήμερα το LG Mobile Support Tool μου λέει ότι η τελευταία έκδοση λογισμικού D80220H είναι ήδη εγκατεστημένη στο τηλέφωνο και δεν με αφήνει να κάνω "Σφάλμα επαναφοράς αναβάθμισης"![]()
Το έβαλα τώρα σ'ένα άλλο laptop με XP και πάλι τα ίδια. Μάλιστα εκεί έχει κολλήσει μια ώρα να εναλλάσσεται στο found new hardware για LGE Android Net MTP Device και LGE Android MTP Device, μία το ένα μία το άλλο εδώ και κάτι λεπτά. Bricked
Άρης έγραψε:@velissarios, φαίνεται καλή τιμή, αλλά δεν είναι. Είναι πολύ παλιά τα 6589 ( τέτοιο έχω και εγώ). Παίζει Elephone P6000 με τον φρέσκο και άπειρα γρηγορότερο MT6732/2GB κάτω από 120$ ( geekbuying)
Ομολογώ πάντως ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τη χρήση που περιγράφεις. Θα είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή και θα παίζει βίντεο;
).... ή κανα Lenovo.... αυτοί έχουν +50 μοντέλα...velissarios έγραψε:C12S στα ΟΝΕ+
Nokia Agrees to Buy Alcatel-Lucent for $16.6 Billion

dimik έγραψε:velissarios έγραψε:C12S στα ΟΝΕ+
To έβαλα απο χθες με .zip και clean install, πήρε πολύ τα πάνω του σε ταχύτητα αλλά η μπαταρία![]()
Έπεσε και το TWRP και root σήμερα και περιμένω τα επόμενα Updates.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]