Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#97145 Δυναμικό τέλος στο off topic με το μοτοσακό

Άβαταρ μέλους
By mousatos
#97392 Αααα η Z8 με το αλουμινένιο σασί που στράβωνε με το παραμικρό.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#97426 Αααα ναι.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#97608 Τι έγινε ρε παιδιά;;; Το z8 ηταν πρόγονος του iPhone 6?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#99543 Φίλος πήρε εταιρική 1 το καινούργιο μοντέλο (116d). Είναι πολύ όμορφο και από κοντά! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#99767 Το ειδα να ανεβαινει την Κηφισιάς προσφατα...εκτος και αν υπαρχουν 2 στο ιδιο χρωμα?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#99775 4αρα 1,6 είπαμε δεν θα παίξει ε;

Εικόνα

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:Το ειδα να ανεβαινει την Κηφισιάς προσφατα...εκτος και αν υπαρχουν 2 στο ιδιο χρωμα?

Δε ξέρω, δεν είναι απίθανο πάντως γιατί πουλήθηκαν 2-3 στο ίδιο χρώμα απ'ότι διαβάζω.

Η συγκεκριμένη είναι του Νίκου από τη Speed & Style. Πριν είχε μια 1Μ, πιο πριν μια Μ3 Ε92 και ακόμα πιο πριν μια 335i E92.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
EDDIE_147 έγραψε:4αρα 1,6 είπαμε δεν θα παίξει ε;

Εικόνα

:shifty: :shifty:

:eat: :eat: :lol:

Μαλλον δυσκολο...Βεβαια απο την αλλη εχει παιξει 520i με 1,6/170ps... :hmmm:

Οσο για την M4/Μ3, ενα εξτρα μονο χρειαζεται για να...αγγιξει την τελειοτητα...

Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#99935 Πριν λίγες μέρες έκλεψαν το BMW της εργοδότριας μου, ίδιας χρονιάς με το δικό μου αλλά τετράπορτο, μέσα από το γκαράζ του σπιτιού τους. Η αστυνομία τους είπε ότι πρόκειται για σπείρα γιατί έχουν πολλά κρούσματα σε BMW και επεσήμανε ότι θα είναι τυχεροί αν δεν βρεθεί καθόλου, καθώς είναι ασφαλισμένο. Αν βρεθεί ρημαγμένο, κινδυνεύουν να μην πάρουν cent.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Nikos! έγραψε:
Η συγκεκριμένη είναι του Νίκου από τη Speed & Style. Πριν είχε μια 1Μ, πιο πριν μια Μ3 Ε92 και ακόμα πιο πριν μια 335i E92.

Αφού βλέπει πως δεν βγαίνουν καλά και τα πουλάει τι συνεχίζει να αγοράζει! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν βρεθεί ρημαγμένο, κινδυνεύουν να μην πάρουν cent.

Μόνο αν δεν έχει κάλυψη μερικής κλοπής. Διαφορετικά, θα αποζημιωθεί κανονικά.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#100613 ...πρωτες παραδοσεις (Μαρουσι) για την F20 LCI 1 series:

Εικόνα

Πλεον "τρωγεται" εμφανισιακα, το μπροστινο ειναι οπως θα επρεπε να το εχουν κανει απο την αρχη, στο προφιλ
λιγο πολυ τα ιδια ( μονο με τα καλουδια m ειναι αποδεκτη στα δικα μου ματια, απο ολες τις πλευρες ) και το πισω μερος πλεον με τα φωτα σχηματος "L", θυμιζει τουλαχιστον περισσοτερο Bmw παρα...μεγαλο Polo που εδειχναν της προ fl...

Nα χαμε και το μαρουλι για καμμια 120i μεM-pack καλα θα ηταν... :lol:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#101651 Η νεα σειρά 1 sedan θα εχει και αυτη εμπρός κίνηση :thumbsdown: