Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#100132 @ sknipper, το 4G ειναι ο,τι πρεπει, καλοριζικο!!! :metalo:

Το Α3 επειδη ετυχε και το πηρε κολλητος ειναι μια χαρα συσκευη, με ενα "iphone effect" στο interface του, αν μου επιτρεπεται ο ορος, με τιμια specs σε μαζεμενο μεγεθος (υπαρχει κοσμος που δεν την παλευει με τις 5αρες) και λιγο περισσοτερο premium κατασκευη για 209€ απο σκρουτζ.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
QsisVTS έγραψε:lg g3 τι λέτε; πρέπει να αποφασίσω έως άυριο..

Το έχει ο κολλητός μου. Εξαιρετικό, πιο μαζεμένο από το Z3 μου με μεγαλύτερη οθόνη ( :metalo: ) αλλά ο 801 είναι "λίγος" για την ανάλυση του και ρουφάει την μπαταρία για πλάκα. Άσε που είναι και το g4 προ των πυλών...

Με custom ROM στρώνει κάπως η κατάσταση.
Σε τι τιμή το βρίσκεις;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#100175 Εγω χωρις custom με το ελ τσιπο μοντέλο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Η οθονη ρουφα οντως αλλα ειναι πολυ ωραια και επισης η φωτογραφικη μηχανη τα σπαει. Α και εμφανισιακα ειναι πολυ ομορφο και μαζεμενο. Βεβαια εγω δεν ειμαι powah user.
Άβαταρ μέλους
By Nick-K
#100208 Παίδες, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί καθόλου αλλά ήθελα να ρωτήσω. Έχω το Galaxy S4 και από τη στιγμή που έβαλα Lollipop 5.0.1 (το update της συσκευής, όχι root) η συσκευή δεν τα πάει όπως πήγαινε. Πολύ lag, αργεί 2 δευτ περισσότερο να ανοίξει μια εφαρμογή, μετά από πολύ χρήση σε μια ημέρα κολλάει στην αναπαραγωγή βιντεο στο YouTube, δεν αποθηκεύει σε μια επαφή που έχει δυο νούμερα το πρωτεύων, πέφτει η ένταση του ήχουν κλείσεις από το 10 που το έχω στο 2 και η μπαταρία, απλά καμια σχέση, τρώγεται πολύ ποιο εύκολα!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!
Τελευταία επεξεργασία από Nick-K και 14 Απρ 2015, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JasonLouk έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Δοκίμασα να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού μήπως έχει βγει κάτι νέο. 4.4.2 φοράει τώρα. LG G2

Και συμβαίνει το εξής. Πατάω να γίνει έλεγχος και μου λέει ότι η υπηρεσία έχει σταματήσει. Ξαναπατάω και μου γράφει από κάτω "Επικοινωνία σε εξέλιξη". Στην ουσία αποτυγχάνει κάποιο function και δεν τερματίζει σωστά. Ακόμα και μετά από restart το ίδιο μου κάνει. :hmmm:

Είτε πήγαινε από settings, about phone, update center να δοκιμάσεις είτε συνδεσε με pc και άνοιξε το lg pc suite.

Sent via mobile

Το άνοιξα με το lg pc suite, μου λέει υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση από D802κάτι σε κάτι άλλο και πάτησα να προχωρήσει και όλο κολλάει στο Firmware upgrade, μία στο 24%, την άλλη στο 31. Δεν δουλεύει ούτε το hard reset :help:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Nick-K έγραψε:Παίδες, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί καθόλου αλλά ήθελα να ρωτήσω. Έχω το Galaxy S4 και από τη στιγμή που έβαλα Lollipop 5.0.1 (το update της συσκευής, όχι root) η συσκευή δεν τα πάει όπως πήγαινε. Πολύ lag, αργεί 2 δευτ περισσότερο να ανοίξει μια εφαρμογή, μετά από πολύ χρήση σε μια ημέρα κολλάει στην αναπαραγωγή βιντεο στο YouTube, δεν αποθηκεύει σε μια επαφή που έχει δυο νούμερα το πρωτεύων, πέφτει η ένταση του ήχουν κλείσεις από το 10 που το έχω στο 2 και η μπαταρία, απλά καμια σχέση, τρώγεται πολύ ποιο εύκολα!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!

Κάνε κατ'αρχήν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (full wipe) για να "καθαρίσει". Θα βοηθήσει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Το άνοιξα με το lg pc suite, μου λέει υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση από D802κάτι σε κάτι άλλο και πάτησα να προχωρήσει και όλο κολλάει στο Firmware upgrade, μία στο 24%, την άλλη στο 31. Δεν δουλεύει ούτε το hard reset :help:

Δοκιμάζω και με το LG Mobile Support Tool αλλά κι εκεί κολλάει στο Επαναφορά από κολλημένο upgrade στο βήμα της αναβάθμισης με ανεξήγητο λόγο.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#100243 να μας πει ο drdinos ποσες φορες φορτιζει το asus?
ποσα powerbanks εχει;

ευχαριστω :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Dimitris_P έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Το άνοιξα με το lg pc suite, μου λέει υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση από D802κάτι σε κάτι άλλο και πάτησα να προχωρήσει και όλο κολλάει στο Firmware upgrade, μία στο 24%, την άλλη στο 31. Δεν δουλεύει ούτε το hard reset :help:

Δοκιμάζω και με το LG Mobile Support Tool αλλά κι εκεί κολλάει στο Επαναφορά από κολλημένο upgrade στο βήμα της αναβάθμισης με ανεξήγητο λόγο.

Κάνε ένα factory reset και ξαναδοκίμασε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100261 Κάνω αλλά ξανεπιστρέφει στην οθόνη του firmware update ! Δοκιμάζω τώρα στο laptop
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
Άβαταρ μέλους
By drdino
pik. έγραψε:να μας πει ο drdinos ποσες φορες φορτιζει το asus?
ποσα powerbanks εχει;

ευχαριστω

Κάθε βράδυ, powerbank δεν έχω χρειαστεί προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By pik.
drdino έγραψε:
pik. έγραψε:να μας πει ο drdinos ποσες φορες φορτιζει το asus?
ποσα powerbanks εχει;

ευχαριστω

Κάθε βράδυ, powerbank δεν έχω χρειαστεί προς το παρόν.

ωρες SOT χωρις παιχνιδια με 4g και με wifi?

merci... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
stavrosg έγραψε:
Nick-K έγραψε:Παίδες, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί καθόλου αλλά ήθελα να ρωτήσω. Έχω το Galaxy S4 και από τη στιγμή που έβαλα Lollipop 5.0.1 (το update της συσκευής, όχι root) η συσκευή δεν τα πάει όπως πήγαινε. Πολύ lag, αργεί 2 δευτ περισσότερο να ανοίξει μια εφαρμογή, μετά από πολύ χρήση σε μια ημέρα κολλάει στην αναπαραγωγή βιντεο στο YouTube, δεν αποθηκεύει σε μια επαφή που έχει δυο νούμερα το πρωτεύων, πέφτει η ένταση του ήχουν κλείσεις από το 10 που το έχω στο 2 και η μπαταρία, απλά καμια σχέση, τρώγεται πολύ ποιο εύκολα!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!

Κάνε κατ'αρχήν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (full wipe) για να "καθαρίσει". Θα βοηθήσει αρκετά.

@@ θα βοηθήσει... 2-3 ημέρες και μετά τα ίδια. Όλη μέρα κοιτάω την ένταση του τηλεφώνου, γιατί χάνω κλήσεις. Νοτε 3 :rant: