Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#98271 συντροφοι , θελω μια φωτογραφικη compact με οσο το δυνατον μεγαλυτερο ζουμ , πανω απο 14 , που να τραβαει βιντεο 1,920×1,080 με Frame rate 30 , και να μην υπερβαινουμε τα 120 με 130ε.
υπαρχει κατι καλο σε αυτα τα λεφτα;
Άβαταρ μέλους
By spoky
#98298 Φίλε μου, και full HD και 14x ζουμ και όλα αυτά στα 120 ευρώ; Φυσικά και υπάρχει, απλά δεν πιστεύω να θες να το βλέπεις κιόλας. Παίζει να βρεις καμια καλή προσφόρά αμα περάσεις απο καμιά αποθήκη του Mintia Marct, αν περάσεις το βράδυ με κάνα λοστό.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#98301 Δεν χρειάζεσαι λοστό. Ορίστε μια καλούτσικη με αυτά που θέλεις και από το κανονικό μαγαζί, όχι την αποθήκη τους... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Dimitris_P έγραψε:Μεγειές ;)

Ευχαριστω!

Τωρα που την χρησιμοποιησα λιγες μερες ,γραφω και 2-3 εντυπωσεις να υπαρχουν :) :

Σε χειρισμο χανει λιγο,ειναι λιγο δυσκοιλια τα κουμπακια της και το app δινει μικρη ελευθερια ρυθμισεων(και κολλαει πολυ συχνα) υποθετω με λιγη συνηθεια στο χειρισμο δε θα χω θεμα,αλλα για την ωρα με κουραζουν λιγο και το app και τα on camera κουμπια.Επισης παραπονο ,το οτι οταν τη χειριζομαι απ το App μου αποθηκευει τις φωτο σε 2 mp στο κινητο αντι για τα 12 με τα οποια εχει τραβηξει κανονικα τη φωτο.Ομοιως δε μ αφηνει να διαχειριστω ή να κανω Preview τα βιντεο μεσω του κινητου. :thumbsdown:

Σαν σχημα ,μου αρεσει.Σιγουρα θα βολεψει ακομη περισσοτερο οσους τη χρησιμοποιουν σε κρανη ή θελουν να τη βολεψουν σε περιεργες γωνιες στο αυτοκινητο.Μικρη,ελαφρια,μια χαρα.

Το βιντεο της καλυτερο των προσδοκιων.Τα samples που ειχα δει μαλλον αδικουνταν πολυ απο το Youtube.Οσα βιντεο εχω δει στο laptop κατευθειαν απ την καρτα μνημης,ειναι παρα παρα πολυ ικανοποιητικα (και βραδινες ληψεις και με συννεφια και με λιακαδα).Ενα κλικ πιο ξεπλυμενα-λιγοτερο εντυπωσιακα χρωματα απο τις καλες go pro ,αλλα ρεαλιστικα χρωματα,not bad.Εντυπωση επισης μου εκανε οτι κανει πολυ καλη δουλεια με τους κραδασμους ακομη και χωρις το Steady Shot ενεργοποιημενο.Προφανως δεν εγγυωμαι οτι θα βγαλει ματια αν την παρει καποιος να βιντεοσκοπησει downhill,αλλα για random in car βιντεο ειναι πολυ καλη στο θεμα του stabilization.

Οι φωτογραφιες της εντυπωσιακες αν σκεφτει κανεις οτι ειναι βιντεοκαμερα,συνηθως πολυ καλυτερες απο του G2 σαν πρωτη εντυπωση,αν και προφανως δε γινεται να συγκριθουν αμεσα.
Το βραδυ επισης τραβαει με εντυπωσιακα χαμηλοτερο θορυβο σε σχεση με καλο κινητο.Ολα καλα και σ αυτο τον τομεα.

Overall για 109 ευρω που την πηρα εχει την πλακα της και πιστευω τωρα που ανοιγει κ ο καιρος θα την ευχαριστηθω ακομα περισσοτερο.Την προτεινω σε οσους θελουν να μπουν στον κοσμο των action cam και για Χ λογους δε θελουν να μπλεξουν με τις κινεζικες ή να δωσουν πολλα παραπανω για go pro 3+ ή 4.

Πιστευω δηλαδη πως τιμολογιακα και ποιοτικα γεφυρωνει πολυ καλα το χασμα μεταξυ των οικονομικων SJCAM και των ακριβων Go Pro.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#98338 :thumbsup:

Διάρκεια μπαταρίας;

Έχετε κάποια πρόταση για value4money φακό fisheye έτσι για παίξιμο, όχι τίποτα σοβαρό (L)
πχ βλέπω http://www.katerelos.gr/product/13532/l ... html?ref=3
http://www.katerelos.gr/product/33044/l ... html?ref=3
http://www.cptpapadakisphoto.gr/index.p ... ct_id=6772

βέβαια όλοι έχουν MF απ'όσο βλέπω αλλά οκ
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:Samyang

Αυτό, ή κανένα μεταχειρισμένο Μ42 μαζί με το ανάλογο mount adapter

Τα lensbabies είναι ανούσια ακριβά γι αυτό που προσφέρουν.
Άβαταρ μέλους
By otso
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχουν διάφορες επιλογές, (οι εξής δυο):

http://goo.gl/NurW4Z

την Rollei δεν την εχω ξανακουσει , και δεν μου φαινεται και τοσο compact , οποτε canon δαγκωτο φανταζομαι, + οτι η canon
εχει αν θυμαμαι καλα θηκες για υποβρυχιες ληψεις για ολα τα μοντελα της (ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑ 1 με 2 μετρα βαθος)
ευχαριστω.

spoky ειδες αν προσευχεσαι μεγαλη βδομαδα ολο και κατι βρισκεις
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#98463 Την Rollei την έχω εγω, γι αυτό σου πρότεινα την Canon... :-)

Για 69 ευρώ που την είχα αγοράσει πέρσι είναι ανεκτή, αλλά για 120 ευρώ θα προτιμούσα την ελαφρώς ακριβότερη Canon.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#100326 Πρίν μερικές ημέρες αγόρασα μία Sony DSC-W810, χωρίς να προηγηθεί κάποια έρευνα αγοράς καθώς ήταν κάπως επείγον.

Ούτε κάν την δοκίμασα στο κατάστημα, καθώς πίστευα πως οποιαδήποτε κανονική φωτ. μηχανή θα είναι ετη φωτώς καλύτερη απο την κάμερα του αρχαίου μου Galaxy Nexus.

Πόσο λάθος έκανα!

Η κάμερα είναι παν-άθλια. Απο τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί περνάνε χαλαρά 1 με 2 δευτερόλεπτα μέχρι να τραβήξει τη φωτογραφία. Πρακτικά δέν κάνει για τίποτα άλλο πέρα απο τοπία. Έχω δουλέψει πολύ παλιότερες compact αντίστοιχης τιμής αλλά τέτοια καθυστέρηση δέν την έχω δεί

Επίσης τρελό πρόβλημα με την εστίαση. Ακόμη και ντάλα μεσημέρι υπήρχαν περιπτώσεις που δυσκολεύτηκε να εστιάσει. Σε θέματα με μέτριο φωτισμό αλλά καλή αντίθεση, οπου οπιαδήποτε compact θα εστίαζε μια χαρά, αυτή ανάβει ένα βοηθητικό κόκκινο φώς και μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα μπορεί να εστιάζε τις μισές φορές

Δέν μπορώ να καταλάβω πώς καταφέρανε να βγάλουν ένα τόσο άθλιο προιόν. Μου θυμίζει φηφιακές μηχανές απο τα τέλη 90, αρχές 2000 που η τεχνολογία ήταν στα σπάργανα. Είναι απαράδεκτο για σύγχρονη ψηφιακή μηχανή.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#101231 Η 5D mark II μου έφαγε κάποιο σκάλωμα και δεν παίρνει ημερομηνία... Έχει κολλήσει στις 1/1/2008 και μόλις πάω να βάλω νέα σβήνει. Έκανα hard reset, άλλαξα και τη μπαταρία του cmos, αλλά πάλι τίποτα... Όλες τις άλλες ρυθμίσεις τις κρατάει, εκτός από αυτή.
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, στη μέση της μέρας τελείωσε η μία μπαταρία και όταν την άλλαξα είχε χάσει ημερομηνία..
Υπάρχει καμία άλλη ιδέα πριν τη στείλω για service ;