Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#99900 Τι ψαχνεις να παρεις; :hmmm:

Κανα καλο υλικο καθαρισμου για την πλακα του σιδερου ρουχων γνωριζει κανεις;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
giannik1977 έγραψε:Κανα καλο υλικο καθαρισμου για την πλακα του σιδερου ρουχων γνωριζει κανεις;

Ξύδι Γιάννη. Και για το σύστημα ατμού, βάζεις νερό με ξύδι στην δεξαμενή και το αφήνεις να ατμοποιηθεί. Καθαρίζει τις διόδους και τις οπές.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#99905 Ευχαριστω Αλεξανδρε , δεν ξερω ομως αν με το ξυδι θα καθαρισει η πλακα(ειναι κεραμικη , εχουν κολλησει κατι μαυρακια..). :oops:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
giannik1977 έγραψε:Ευχαριστω Αλεξανδρε , δεν ξερω ομως αν με το ξυδι θα καθαρισει η πλακα(ειναι κεραμικη , εχουν κολλησει κατι μαυρακια..). :oops:

Cif
Άβαταρ μέλους
By Chris
Geo f1 έγραψε:Δε θα βρωμαει πολυ μετα?? :s_whiteflag

σε αυτό έχουμε απάντηση? γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα ο καθαρισμός εσωτερικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
giannik1977 έγραψε:Τι ψαχνεις να παρεις; :hmmm:

Πήρα (αντίσκηνο, sleeping bag, υπόστρωμα), ευχαριστώ :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
PeterPan έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Τι πέφτει, γκρεμίζεται να λες. 1:1 κοντεύει, φαντασου να γυρίσει το πετρέλαιο στις 100αρες...

ήθελα να είμαι πολίτικαλ κορέκτ
δεν ήθελα να πω ότι το γκρέμισε η Ελλάδα

Βέβαια αυτό συμφέρει τις ευρωπαϊκές χώρες με διηπειρωτικές εξαγωγές, δλδ σχεδόν όλες πλην Ελλάδας...

Ερώτηση : Για τη φύλαξη κ αποθήκευση μπαταριών Li-Po τάσεως 12,6 V απαιτέιται ειδική συσκευασία ? Μπορώ να τις πάρω μαζί σε αεροπλάνο στις αποσκευές ή στις χειραποσκευές?

Δεν ξέρω αν φταίει η Ελλάδα και για την πτώση του ευρώ (του φούστη, ΑΥΤΗ πρέπει να φταίει, όλα λάθος τα κάνει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ευρωπαίους που είναι γαμάτοι, όλοι το λένε αυτό...).
Αυτό που ξέρω είναι πως αδύναμες οικονομίες σαν την δική μας το φθηνό ευρώ τις συμφέρει, όπως θα τις σύμφερε να έχουν ένα πιο αδύναμο δικό τους νόμισμα. Έτσι οι εισαγωγές γίνονται λιγότερο θελκτικές και τα ελληνικά προϊόντα θα πουληθούν πιο εύκολα. Επίσης, τα πακέτα διακοπών είναι πιο συμφέροντα στους κινέζους, ρώσους, αμερικανούς, άραβες, κλπ που πληρώνουν σε δολάρια συνήθως.
Οπότε, αφού τα οικονομικά μάλλον δεν είναι το φόρτε σου, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Chris έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Δε θα βρωμαει πολυ μετα?? :s_whiteflag

σε αυτό έχουμε απάντηση? γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα ο καθαρισμός εσωτερικά

Μετά από 2 φουλαρισματα με σκέτο νερό φευγει η μυρωδιά ξυδιού.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#100064 Θέλω να στείλω ενα δεματάκι βάρους ~10 κιλών στην Γερμανία.Ποια είναι η πιο οικονομική λύση;Κοίταξα σε acs κλπ και είναι φωτιά και λαύρα.Ακόμα και τα ελτα θέλουν κοντα 60€.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#100066 Νομιζω bill απο τις εταιρείες courier η πιο φτηνή είναι τα ΕΛΤΑ. Για πιο φτηνα ίσως να απευθυνθεις σε μεταφορική εταιρεια.
Άβαταρ μέλους
By bill33
giannik1977 έγραψε:Νομιζω bill απο τις εταιρείες courier η πιο φτηνή είναι τα ΕΛΤΑ. Για πιο φτηνα ίσως να απευθυνθεις σε μεταφορική εταιρεια.

Την μεταφορική την σκέφτηκα ,θα πάω αύριο να ρωτησω πόσα € θέλουν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#100071 Με ενα πρόχειρο γκουγκλαρισμα για κοιτα εδώ: www.clicknmove.eu ειναι φόρμα αναζήτησης κ παίρνεις προσφορές ..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#100075 Εδιτ: αστο μην μπεις ψηλομαλακια το εν λόγω site. Έχει όμως στο ιντερνετ πολλές μεταφορικές , πάρε προσφορές κ αν αυτό που θα στειλεις δεν είναι δα κ κάνα μεγάλης αξίας , διάλεξε την πιο φτηνή.