Anonymous Founder έγραψε:H Ράπτη δεν είναι και στην πρώτη της νεότητα πλέον. Δεν βλέπω κάτι αταίριαστο δηλαδή, μια χαρά ζευγάρι.
Ξεκινώ από το τελευταίο. Αν αυτοί είναι ευτυχισμένοι, ποιοι είμαστε εμείς για να τους κρίνουμε; Οπότε συμφωνώ μαζί σου.
Επίσης δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας, όσο δείχνουν οι εικόνες. Επτά χρόνια μεγαλύτερός της είναι ο Μπρατάκος (του 1968), απλά είναι κακογερασμένος.
Μόνον οι κοσμικές στήλες δεν έμειναν παραπονεμένες τόσα χρόνια.
Τέσπα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ούτε του βουλευτή.
Anonymous Founder έγραψε:η κα. Ράπτη δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ψηφίζεται τόσα χρόνια
Α φαίνεται αγαπητέ μου ότι δεν ξέρεις από Θεσσαλονικείς ψηφοφόρους. Βγάζαμε για δεκαετίες Ζορό-Ψωμιάδη, Φτερωτό-Παπαγεωργόπουλο και η τελευταία μας επιτυχία είναι ο Νατσιός της Νίκης. Η Ράπτη είναι από τις καλύτερες επιλογές μας...
Εμένα καμιά από τις 3 δεν μου κάνει. Αν εσάς σας κάνουν κάποιες, με γεια σας και χαρά σας.
pro έγραψε:E, όταν το αντίπαλον δέος είναι Θρασκιά και Νοτοπουλου δεν είναι κι άσχημη η Ράπτη.
Αυτη την ξεχασες

REALZEUS έγραψε:Η Θρασκιά εν τω μεταξύ είναι πολύ αξιόλογο άτομο, αλλά ΟΚ, αφού ο λαός θέλει Ράπτη...
Να θυμίσουμε ότι οι βουλευτές είναι νομοθέτες.

and
alpha seed , beta need . Jeez , ο άνθρωπος κλαίει μέσα στο βίντεο.
Anonymous Founder έγραψε:
Τέσπα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ούτε του βουλευτή.
Δεν ισχύει για όλους τους βουλευτές αυτό...
red_monster έγραψε:
Να θυμίσουμε ότι οι βουλευτές είναι νομοθέτες.

3,79 πεντάκις εκατομμύρια φορές καλύτερη η Ράπτη, είναι γεγονός!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Τίποτε δεν είναι τυχαίο .
Είναι αυτή η ισχυρότερη χώρα στον κόσμο; με αυτούς τους κλόουν;