Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854180 H Ράπτη δεν είναι και στην πρώτη της νεότητα πλέον. Δεν βλέπω κάτι αταίριαστο δηλαδή, μια χαρά ζευγάρι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:H Ράπτη δεν είναι και στην πρώτη της νεότητα πλέον. Δεν βλέπω κάτι αταίριαστο δηλαδή, μια χαρά ζευγάρι.

Ξεκινώ από το τελευταίο. Αν αυτοί είναι ευτυχισμένοι, ποιοι είμαστε εμείς για να τους κρίνουμε; Οπότε συμφωνώ μαζί σου.
Επίσης δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας, όσο δείχνουν οι εικόνες. Επτά χρόνια μεγαλύτερός της είναι ο Μπρατάκος (του 1968), απλά είναι κακογερασμένος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854185 Δεν ξέρω αν είναι κακογερασμένος ή απλά όχι και τόσο γοητευτικός, πάντως η κα. Ράπτη δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ψηφίζεται τόσα χρόνια. Θεωρώ πως απλώς ο κόσμος την έστελνε στην Βουλή επειδή ήταν όμορφη. Από σπουδές, τίποτε. Από κοινοβουλευτικό έργο; Αστεία πράγματα.
Μόνον οι κοσμικές στήλες δεν έμειναν παραπονεμένες τόσα χρόνια.

Τέσπα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ούτε του βουλευτή.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:η κα. Ράπτη δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ψηφίζεται τόσα χρόνια

Α φαίνεται αγαπητέ μου ότι δεν ξέρεις από Θεσσαλονικείς ψηφοφόρους. Βγάζαμε για δεκαετίες Ζορό-Ψωμιάδη, Φτερωτό-Παπαγεωργόπουλο και η τελευταία μας επιτυχία είναι ο Νατσιός της Νίκης. Η Ράπτη είναι από τις καλύτερες επιλογές μας... :s_crazy
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 29 Ιαν 2024, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#854191 Η Θρασκιά εν τω μεταξύ είναι πολύ αξιόλογο άτομο, αλλά ΟΚ, αφού ο λαός θέλει Ράπτη... :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854192 Τα βιογραφικά και των δύο άλλων κυριών, είναι ανώτερα από της Ράπτη. Βέβαια, οι άλλες είναι ζαίες, οπότε αυτό σίγουρα μετράει αρνητικά.
Άβαταρ μέλους
By pro
#854195 Και αντιστρόφως βέβαια.

Εμένα καμιά από τις 3 δεν μου κάνει. Αν εσάς σας κάνουν κάποιες, με γεια σας και χαρά σας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854198 Δεν βλέπω κάτι κακό στις άλλες δύο, αν και κι εγώ θα έψαχνα κάτι άλλο. Ψηφίζω πάντα 50-50 άντρες γυναίκες, με λίγο παραπάνω στις γυναίκες όταν μπορώ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:Η Θρασκιά εν τω μεταξύ είναι πολύ αξιόλογο άτομο, αλλά ΟΚ, αφού ο λαός θέλει Ράπτη... :s_crazy

Να θυμίσουμε ότι οι βουλευτές είναι νομοθέτες. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854226 όχι ότι είναι κανόνας αλλά ισχύει σε μεγάλο ποσοστό.

and

alpha seed , beta need . Jeez , ο άνθρωπος κλαίει μέσα στο βίντεο. :(

Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:
Τέσπα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ούτε του βουλευτή.

Δεν ισχύει για όλους τους βουλευτές αυτό... :rtfm:

red_monster έγραψε:
Να θυμίσουμε ότι οι βουλευτές είναι νομοθέτες. :lipsealed:

Εικόνα

:help: :help: :help: :help:

3,79 πεντάκις εκατομμύρια φορές καλύτερη η Ράπτη, είναι γεγονός!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854335 Ποιό Hollywood και ποιό Bollywood :

Τίποτε δεν είναι τυχαίο .
Είναι αυτή η ισχυρότερη χώρα στον κόσμο; με αυτούς τους κλόουν;