Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

https://www.instagram.com/p/CTrE9gLKpUT ... =copy_link

Δείτε και αυτό για τον Αλιέντε.
https://en.wikipedia.org/wiki/Project_C ... prov=sfla1
Εικόνα
Project Cybersyn was a Chilean project from 1971 to 1973 during the presidency of Salvador Allende aimed at constructing a distributed decision support system to aid in the management of the national economy. The project consisted of four modules: an economic simulator, custom software to check factory performance, an operations room, and a national network of telex machines that were linked to one mainframe computer.
Άβαταρ μέλους
By glf
#726037 Έχει ωραίο πρόσφατο podcast με αυτό το θέμα, νομίζω το infowar
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε:Σορρυ κι απο μενα για το οφφτοπικ αλλα απο χθες θα σκασω αν δεν το πω!

Το παλικαρι τον ΙΚΕ δεν τον ξερω και φυσικα δεν εχω ιδεα αν ισχυουν αυτα για τα οποια κατηγορειται.

Ερωτηση προς ΧαιΦαι:
Γιατι παιζεις εδω και τοσα χρονια αυτο το 1 μηνα + 1 μηνα + 1 μηνα μπανιαρισμα?
Ακομα και λαθος να εισαι για καποιον ανθρωπο και να τον θεωρεις κλεφτη (που στην προκειμενη δεν το πιστευω γιατι δειχνεις πολυ σιγουρος) και μονο που τον υποπτευεσαι, τον βαζεις αυτον τον ανθρωπο στο σπιτι σου?
Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει σε φορουμ 2η και 3η και 100η ευκαιρια που δινετε εδω σε ολους μας και μου φαινεται απιστευτα δημοκρατικο που μπορει ο καθενας να πει και να ξαναπει τα δικα του. Αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι πασιφανες οτι δεν τον θελεις μεσα στο σπιτι ΣΟΥ κι επισης οτι το παλικαρι δεν εχει καμια απολυτως διαθεση να χρησιμοποιησει το φορουμ με τον τροπο για τον οποιο προοριζεται.

Μαι 2 σεντς.

Δεν κατηγορείται κανείς για κάτι, όπως είπα δεν υπήρχε ποτέ τίποτα παραπάνω από την επιθυμία να δείξει πόσο έξυπνος είναι αυτός σε σχέση με τους χρήστες του φόρουμ.
Από εκεί και μετά, η οριστική διαγραφή, το μόνο που δημιουργεί είναι fan base. Χρήστης που έφτασε στο σημείο να απειλεί δείχνοντάς μου φωτογραφίες από το σπίτι που μένω, άρα "πρόσεξε ξέρω που μένεις" έφτασε να έχει υποστηρικτές. Γιατί η απουσία τελικά λειτουργεί ανάποδα : ηρωποιείται στα μάτια κάποιων, ενώ όταν έρχεται και τρώει ban κάθε μήνα, όλοι θυμούνται τελικά τι παίζει.
Υπάρχει μια χούφτα ανθρώπων που για λόγους που δεν γνωρίζω, έχουν κακές προθέσεις. Επειδή εδώ μέσα είμαστε για να περνάμε καλά, μεταξύ αυτών κι εγώ, πλέον όταν κάποιος από την γνωστή ομάδα πει το παραμικρό, απλά τρώει το ban του ενός μηνός απευθείας.
Το ότι όλοι αυτοί επανέρχονται ξανά και ξανά, δείχνει πως δεν θα σταματήσουν να το κάνουν. Κάποιος κάποτε έκανε πολλαπλούς λογαριασμούς μόνον και μόνον για να βρίζει. Πιο πολύ κόπο έχει αυτό για τους συντονιστές σε πληροφορώ.
Πλέον γνωρίζω πως κάποιοι άνθρωποι θα μπουν με σκοπό να με θίξουν. Τι να κάνουμε, ο κόσμος έχει προβλήματα, αν αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερα, ας το κάνει, ούτως ή άλλως δεν με νοιάζει. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου. Ένα μπανάκι είναι απλό γρήγορο και τελικά αποτελεσματικό.

Για το μόνο που μετανιώνω είναι που επέτρεψα σε κάποιον σαν τον εν λόγω να προσβάλει και να την πέφτει μαζί με τα κολλητάρια του σε κάποιους για να σπάει πλάκα. D-Jet, dimviii, REALZEUS, cabala10, Giuseppe Busso, 21 Quadra και σίγουρα ξεχνάω κι άλλους ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ και με την ευκαιρία τους ζητώ συγνώμη που δεν πήρα νωρίτερα μέτρα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#726267 14 χρόνια χωρίς τον Colin McRae

https://www.autoblog.gr/2021/09/15/14-x ... lin-mcrae/
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#728798 Ήταν που είχε βάλει την όπισθεν σε αυτόν τον αγώνα.

rtl θυμάμαι είχα δει εκείνη τη σεζόν πολλούς αγώνες, νομιζω και ο ΑΝΤ1 με Σταθάκη έδειχνε . Εχω χάσει ήδη πριν τη μετακόμιση στη Θεσ/νικη το 2006 το τετραδιάκι με τις σημειώσεις ομάδων, πιστών. Τι εποχές...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#728816 Δεν ήξεραν ακόμα οι ομάδες την πίστα και νομίζαμε ότι θα δίνει καλούς αγώνες. Μετά βέβαια εξελίχθηκε σε ένα Μονακό χωρίς το γκλάμουρ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
JimClark έγραψε:rtl θυμάμαι είχα δει εκείνη τη σεζόν πολλούς αγώνες, νομιζω και ο ΑΝΤ1 με Σταθάκη έδειχνε . Εχω χάσει ήδη πριν τη μετακόμιση στη Θεσ/νικη το 2006 το τετραδιάκι με τις σημειώσεις ομάδων, πιστών. Τι εποχές...

Δε θυμαμαι καθολου με τι σειρα επαιξε η καθε λυση, αλλα απο τα 80s και μετα που παρακολουθω, ANT1, RAI, RTL, EUROSPORT σε διαφορετικες περιοδους το καθενα, εδειξαν ΟΛΟΥΣ τους αγωνες. Κι ηταν ολα δωρεαν για ολον τον κοσμακη φυσικα...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
George_Prix έγραψε:
JimClark έγραψε:rtl θυμάμαι είχα δει εκείνη τη σεζόν πολλούς αγώνες, νομιζω και ο ΑΝΤ1 με Σταθάκη έδειχνε . Εχω χάσει ήδη πριν τη μετακόμιση στη Θεσ/νικη το 2006 το τετραδιάκι με τις σημειώσεις ομάδων, πιστών. Τι εποχές...

Δε θυμαμαι καθολου με τι σειρα επαιξε η καθε λυση, αλλα απο τα 80s και μετα που παρακολουθω, ANT1, RAI, RTL, EUROSPORT σε διαφορετικες περιοδους το καθενα, εδειξαν ΟΛΟΥΣ τους αγωνες. Κι ηταν ολα δωρεαν για ολον τον κοσμακη φυσικα...

Δεν έπαψε να είναι ΚΑΙ δωρεάν, από το 1997 τουλ. που έδειχναν κατά σειρά: ΕΡΤ, Άλφα, ΑΝΤ1 (μια χρονιά), λίγο ΝΕΡΙΤ (λόγω κλεισίματος ΕΡΤ) και τώρα ΕΡΤ.

Χάσαμε δύο σίγουρα GP - Το 2002 Γαλλία γιατί έτρεχαν τους συλληφθέντες της 17Ν με τα τζιπ στην Ευελπίδων :slap: (Άλφα) και πάλι ο ίδιος σταθμός το 2007 όταν είχαμε συνεχή κάλυψη των φονικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του '07 στο GP στην Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#728824 Επισης 1994 δεν εδειξε τους πρωτους 3 αγωνες . Εδειξε η ΕΡΤ απο το Μονακο και μετα.
Ομοιως και το 1996. Απο Ιμολα και μετα.
1995 δεν τα εδειξε κανενα καναλι.

2007 Τουρκια...
Θυμασαι George?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:2007 Τουρκια...
Θυμασαι George?

Κουτσα στραβα τη βρηκαμε την ακρη κι οταν εδειχναν μονο τις φωτιες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
George_Prix έγραψε:Δε θυμαμαι καθολου με τι σειρα επαιξε η καθε λυση, αλλα απο τα 80s και μετα που παρακολουθω, ANT1, RAI, RTL, EUROSPORT σε διαφορετικες περιοδους το καθενα, εδειξαν ΟΛΟΥΣ τους αγωνες. Κι ηταν ολα δωρεαν για ολον τον κοσμακη φυσικα...

έτσι ακριβώς, στην Ξάνθη είχε έρθει η δορυφορικη σχετικά νωρίς και πιάναμε ένα σκασμό κανάλια. Eurosport θυμάμαι πρέπει να ήταν το 92 και μετά ως το 96. Ben Edwards - John Watson 95 96 ήταν απολαυστικότατοι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Same_old_story έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Δεν έπαψε να είναι ΚΑΙ δωρεάν, από το 1997 τουλ. που έδειχναν κατά σειρά: ΕΡΤ, Άλφα, ΑΝΤ1 (μια χρονιά), λίγο ΝΕΡΙΤ (λόγω κλεισίματος ΕΡΤ) και τώρα ΕΡΤ.

Χάσαμε δύο σίγουρα GP - Το 2002 Γαλλία γιατί έτρεχαν τους συλληφθέντες της 17Ν με τα τζιπ στην Ευελπίδων :slap: (Άλφα) και πάλι ο ίδιος σταθμός το 2007 όταν είχαμε συνεχή κάλυψη των φονικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του '07 στο GP στην Τουρκία.

Δωρεαν απο το 80τοσο που θυμαμαι και μετα, εννοω χωρις να χρειαζεσαι κανεναν δορυφορικο εξοπλισμο, σπαστηρια κτλ. Το ξεκαθαριζω γιατι ανεφερα τα ξενα RAI, RTL, EUROSPORT, μη νομιζει κανενας οτι μιλαω για εξεζητημενες λυσεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
JimClark έγραψε:
George_Prix έγραψε:Δε θυμαμαι καθολου με τι σειρα επαιξε η καθε λυση, αλλα απο τα 80s και μετα που παρακολουθω, ANT1, RAI, RTL, EUROSPORT σε διαφορετικες περιοδους το καθενα, εδειξαν ΟΛΟΥΣ τους αγωνες. Κι ηταν ολα δωρεαν για ολον τον κοσμακη φυσικα...

έτσι ακριβώς, στην Ξάνθη είχε έρθει η δορυφορικη σχετικά νωρίς και πιάναμε ένα σκασμό κανάλια. Eurosport θυμάμαι πρέπει να ήταν το 92 και μετά ως το 96. Ben Edwards - John Watson 95 96 ήταν απολαυστικότατοι.

Γ Α Μ Α Τ Ο Ι :metalo: