otso έγραψε:To ταψι με το αρνακι με πατατες τι ωρα το πατε την κυριακη πρωι στον φουρνο;
Με εστειλες ωρε Οτσο
Οση ωρα διαβαζα για "φουρνους", σκεφτομουνα οτι αν δε μπορεις να του πας το ταψι (συνηθως Κυριακη πρωι
) δεν ειναι φουρνος...
otso έγραψε:To ταψι με το αρνακι με πατατες τι ωρα το πατε την κυριακη πρωι στον φουρνο;
) δεν ειναι φουρνος...
g8777 έγραψε:
Ξέχασες κάτι.
Σαν Wankel γυρνάει πλέον.
g8777 έγραψε:otso έγραψε:To ταψι με το αρνακι με πατατες τι ωρα το πατε την κυριακη πρωι στον φουρνο;
Με το χερι στην καρδια.
Θα μαγαριζες :shifty: ποτε ενα ταψι που θα σου εφερνε καποιος απο εδω μεσα για ψησιμο;
)
markvag έγραψε:3 καταστήματα σε πόλεις του μεγέθους της Δράμας είναι υπεραρκετά, αν με ρωτάς. Και να έμεναν ανοιχτοί οι υπόλοιποι θα βαραγαν μύγες.Asimov έγραψε:Τι εννοείς να ανοίγουν και το απόγευμα; Μέχρι τις 9-10 το βράδυ είναι ανοιχτή η συντριπτική πλειοψηφία
Εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, σε πολλά μέρη οι φούρνοι συνήθως κλείνουν στις 2-3 το μεσημέρι.
Εδώ στη Δράμα, μόνο οι 2-3 φούρνοι μίας αλυσίδας είναι ανοιχτοί απόγευμα. ΟΛΟΙ οι άλλοι κλείνουν το μεσημέρι. Εκτός από τα καταστήματα της αλυσίδας, και τα S/M των Lidl και Σκλαβενίτη (δεν ξέρω αν το ΑΒ έχει, δεν ψωνίζω εκεί), δεν υπάρχει ψωμί μετά τις 3 το μεσημέρι (συνήθως μέχρι τις 12-1 που τελειώνουν τα ψωμιά).
Οπότε, όοοοοολα αυτά που λέτε δεν ισχύουν για όσους μένουν σε πολλές επαρχιακές πόλεις...Δεν μένει στο Άλφα του Κενταύρου, σε μία μικρή επαρχιακή πόλη μένει.
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη (άντε και οριακά τα Γιάννενα)
![]()
![]()
Μου έκανε κι εμένα εντύπωση στην αρχή, αλλά θυμήθηκα τα νιάτα μου που ήταν έτσι και Θεσσαλονίκη...

“ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΩΜΙ , ΡΕ ΓΥΦΤΟ”. ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ . Η ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΣΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
Asimov έγραψε:Ώρες ώρες μουσάτε ακούγεσαι σα να έχεις μετακομίσει στον Α Κενταύρου ξέρω γω και μας στέλνεις μήνυμα με τηλεγράφημα - αυτή η σχέση με τη σύγχρονη πραγματικότητα
mousatos έγραψε:Άρα μένεις σε μέρος με 1002 ειδικές συνθήκες που αφορούν ξέρω γω το 0,01% του πληθυσμού, αλλά στο αρχικό ποστ βρήκες ΝΟΤ το λόγο που κλείνουν γενικά οι φούρνοι και τη λύση να γίνουμε Τουρκία που guess what έχουμε γίνει, άσε που μπορεί και να έχουμε προηγηθείAsimov έγραψε:Ώρες ώρες μουσάτε ακούγεσαι σα να έχεις μετακομίσει στον Α Κενταύρου ξέρω γω και μας στέλνεις μήνυμα με τηλεγράφημα - αυτή η σχέση με τη σύγχρονη πραγματικότητα
Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ για σένα .![]()
Μένω κοντά σε στρατόπεδα και το πρωϊ γίνεται της πόπης . Εν τω μεταξύ είναι στην είσοδο-έξοδο της πόλης και σταματά κάθε λογής κόσμος.
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]