Και γω χθες ειδα όλα τα stories στο ινσταγραμ. Που με την απεργια δεν κινούταν τιποτα.
Μ'αρεσει που στυλιτευουμε τους διαφορους καραγκιοζηδες για τις ταρζανιες τους και εχουμε ευκολες δικαιολογιες για τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣ......Και ειναι τοσος λιγο ο χρονος μας που η μονη ωρα για κουβεντα ειναι οταν οδηγομε.....
Θελεις να μιλησεις; Κατεβα και μιλα μεχρι το βραδυ.....αλλα οταν οδηγεις ,οδηγεις και τιποτε αλλο.....
mjacob έγραψε:Στο συνοδηγό μιλάμε, ή ούτε και σ’ αυτόν;
Αλλη edit, mod δεν βρηκες; Για προσπαθησε, edit, mod
Δεν είπαμε να μιλάμε ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το κινητό αλλά να χαζεύουμε/γράφουμε περιμένοντας σταματημένοιστο φανάρι (γνωρίζοντας τους χρόνους του για να μην το "κάψουμε") . Είναι ηθικά μεμπτό το δεύτερο;
Φίλος αγόρασε οικόπεδο προσπαθώντας να απαντήσει στο κινητό
Ευτυχώς είναι καλά. Το νέο του αμάξι έχει bluetooth πλέον.
My Flickr
DAP έγραψε:Ρε τι διαβαζω ρε σεις...Είναι παράνομο να μιλάς μέσω Bluetooth όταν οδηγάς;![]()
Μ'αρεσει που στυλιτευουμε τους διαφορους καραγκιοζηδες για τις ταρζανιες τους και εχουμε ευκολες δικαιολογιες για τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣ......Και ειναι τοσος λιγο ο χρονος μας που η μονη ωρα για κουβεντα ειναι οταν οδηγομε.....
Θελεις να μιλησεις; Κατεβα και μιλα μεχρι το βραδυ.....αλλα οταν οδηγεις ,οδηγεις και τιποτε αλλο.....
https://www.newsbeast.gr/car/arthro/292 ... tachititas
Amen and a-women!

να έχει το αυτοκίνητο μικρόφωνο και να ακούς τον άλλον από τα ηχεία ναι, αλλά εγώ και να είχα αυτή τη δυνατότητα (την έχω βασικά σε 2 αυτοκίνητα) προτιμώ το ακουστικό από το να ακούνε και οι διπλανοί τι λέω στο τηλέφωνο
Dimitris_P έγραψε:Πώς τα καταφέρνετε και γαμάτε κάθε τοπικό δεν το καταλαβαίνω. Ούτε στα καφενεία τέτοιο πράγμα.
Νιώθω ότι πάλι χάνεται η προσοχή μου από τον δρόμο και την οδήγηση. Ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον.
< >