).TEMPUR Sensation 21

TEMPUR FLEX 4000- 4 MOTOR

Παραγγέλθηκε κρεβάτι στην Elite Strom (αντιπροσωπεία της Tempur στην Ελλάδα) στην κλασική διάσταση 160x200 cm, με τους μηχανισμούς της Tempur και 2xμονά στρώματα Sensation 21 σε διαστάσεις 80x200 cm, ώστε να μπορεί να υπάρχει ανάκλιση ανεξάρτητα.
Το κουστούμι βγήκε πολύ αλμυρό (όχι πιο αλμυρό από ένα επώνυμο ρολόι βέβαια...
), αλλά μετά από χρήση κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα, έχω να πω πως είναι μάλλον τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει ποτέ και πως η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μου είναι τρομακτική. Η επένδυση έγινε γιατί η επόμενη κρίση στον αυχένα θα συμβεί και κάθε βοήθεια σε αυτή την περίοδο είναι σημαντική. Το ότι μπορείς να σηκώσεις την πλάτη ή τα πόδια σου ανεξάρτητα, είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Ο ύπνος δεν έχει επαφή σε σχέση με το προηγούμενο στρώμα (η ακριβή σειρά της Media Strom), κι όταν λέω επαφή, δεν νομίζω πως ο γραπτός λόγος μπορεί να περιγράψει την τρομακτική διαφορά....

Την ίδια άποψη έχει και η
μου πάντως! Θα έλεγα όποιος σκέφτεται για στρώμα ή κρεβάτι, να φροντίσει να το δοκιμάσει, τουλάχιστον το στρώμα. Οι μηχανισμοί είναι απλώς για το κάτι παραπάνω.

!
). Τους απέρριψα με συνοπτικές διαδικασίες, παρόλο που έδινε και ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση. Το μοτέρ ήταν πολύ χειρότερο, καθόλου ομαλό. Επίσης είχε τις κλασικές τάβλες από ξύλο και όχι το σύστημα της Tempur.