Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
bujinkan έγραψε:Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του? :lipsealed:

Άντε όμως να έχεις το ίδιο παιδάκι σε random περιβάλλον και να σου πει:
- μπαμπά γιατί ο κύριος Προκόπης είναι 40 και δεν έχει παντρευτεί; (κάηκε το τσιφτόμετρο)
- μπαμπά γιατί η κυρία Τερψιθέα δεν πηγαίνει εκκλησία στην Ανάσταση;
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος φιλιόταν στο πάρκο με μια κυρία που δεν ήταν η κυρία Ιφιγένεια; (TRUE STORY)
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος και η κυρία Ιφιγένεια δεν μένουν μαζί; (1 μήνα μετά)

Το παιδάκι θα το προβληματίσει οτιδήποτε βλέπει που δεν είναι ίδιο με αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια του.
Αυτό προφανώς και δεν είναι επιχείρημα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει ομόφυλα ζευγάρια να έχουν παιδί.
Αν εγώ θεωρώ ΑΝΩΜΑΛΟ το να έχει ομόφυλο ζευγάρι παιδί --> ο γείτονας από το παραδίπλα στενό θεωρεί ΑΝΩΜΑΛΟ εμένα που δεν έχω παντρευτεί στα 41.

Τώρα για το ΧΟΝΤΡΟΣ που είπες δεν απαντάω καν.
Είναι σαν να θεωρείς ΟΚ να σου βγαίνει μήνυμα τύπου "ΤΙ ΠΑΤΑΣ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕNΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ" αντί για "λάθος PIN" κλπ.

Βασικά μετάνιωσα και τη μια γραμμή που έγραψα. :lol:

Quote γιατί πρέπει να το γιορτάσουμε: μήνυμα του EDDIE_147 που είναι εντός θέματος, χωρίς gif και συμφωνώ απόλυτα.
:s_shout

+1

Κ
Α
Τ
Α
Ν
Τ
Ι
Α :(
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θα πω εδώ κάτι άλλο:
-Το να μην λέμε "χοντρός/η" δεν είναι θέμα απαγόρευσης, κανείς δεν μιλάει για κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ευγένειας.
-Αν κάποιο παιδάκι νιώθει κάπως, πρέπει οι δάσκαλοι να το ακούνε. Ειδικά αν έχει θέμα με το φύλο του.
Εννοείται ότι είναι θέμα εύγενειας γενικά να μην προσβάλεις .η ένσταση μ9υ είναι ότι πάει να γίνει θέμα απαγόρευσης (σε εισαγωγικά πάντα) μην τυχόν και πεις αυτό και προσβληθεί αυτός ..μη τυχόν πεις το άλλο και προςβληθει ο άλλος και ούτω κάθε εξής .όλοι τη σήμερον ημέρα προσβάλλονται με το παραμικρο
Προσωπικά και έχει γίνει κιόλας,μου έχει κόψει την καλημέρα γνωστός . Υπέρβαρος πολύ όμως και αφού δεν επερνε από λόγια προτίμησα να του πω ορθά κοφτά ρε μλκ έχεις καταλάβει ότι οπως το πας θα μας χαιρετήσεις σύντομα ?
Προσβλήθηκε και τέλος . Χέστηκα . Προτίμησα να του πω την ωμή αλήθεια παρά να του χαϊδεύω τα αυτιά όπως οι άλλοι που του λέγανε αηδιες του τύπου ρε μια ζωή την έχουμε καλά κάνεις ζήσε εκεί κλπ κλπ

< >

Σε είχε ρωτήσει να του πεις γνώμη? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:
-Το να μην λέμε "χοντρός/η" δεν είναι θέμα απαγόρευσης, κανείς δεν μιλάει για κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ευγένειας.
-Αν κάποιο παιδάκι νιώθει κάπως, πρέπει οι δάσκαλοι να το ακούνε. Ειδικά αν έχει θέμα με το φύλο του.
Εννοείται ότι είναι θέμα εύγενειας γενικά να μην προσβάλεις .η ένσταση μ9υ είναι ότι πάει να γίνει θέμα απαγόρευσης (σε εισαγωγικά πάντα) μην τυχόν και πεις αυτό και προσβληθεί αυτός ..μη τυχόν πεις το άλλο και προςβληθει ο άλλος και ούτω κάθε εξής .όλοι τη σήμερον ημέρα προσβάλλονται με το παραμικρο
Προσωπικά και έχει γίνει κιόλας,μου έχει κόψει την καλημέρα γνωστός . Υπέρβαρος πολύ όμως και αφού δεν επερνε από λόγια προτίμησα να του πω ορθά κοφτά ρε μλκ έχεις καταλάβει ότι οπως το πας θα μας χαιρετήσεις σύντομα ?
Προσβλήθηκε και τέλος . Χέστηκα . Προτίμησα να του πω την ωμή αλήθεια παρά να του χαϊδεύω τα αυτιά όπως οι άλλοι που του λέγανε αηδιες του τύπου ρε μια ζωή την έχουμε καλά κάνεις ζήσε εκεί κλπ κλπ

< >

Εγώ σε ρώτησα τη γνώμη σου ?

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824431 Πάμε λίγο από την αρχή: πιστεύετε ειλικρινά πως οι υπέρβαροι/παχύσαρκοι δεν γνωρίζουν την κατάστασή τους και περιμένουν από εμάς να τους... σώσουμε;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει προφανώς είναι η συνειδητοποίηση, αλλά αυτό δεν γίνεται με το να προσβάλλουμε τον άλλο και να τον βάζουμε σε θέση άμυνας.
Πρώτα και κύρια, για ν'αλλάξει κάποιος, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να νιώθει σκ@τά. Με τι ψυχολογία να ξεκινήσει μια τέτοια προσπάθεια, αν νιώθει χάλια;

Δεν είναι κάτι που αλλάζει αυθημερόν ή εύκολα. Και το λέω ως κάποιος που κάποτε το έβλεπε εντελώς αλλιώς, δηλαδή κι εγώ σκεφτόμουν "ας σταματήσει να τρώει, πού είναι το δύσκολο;". Ε, ακριβώς αυτό είναι τεράστιο λάθος, γιατί πάρα πολλές φορές το φαγητό, είναι αντίδραση σε κάτι βαθύτερο. Είναι δηλαδή διαταραχή, και είναι διαταραχή επειδή κάποιος (συχνά, όχι πάντα) νιώθει άσχημα με τον εαυτό του.
Αν λοιπόν τον προσβάλλουμε, όχι μόνον δεν πετυχαίνουμε κάτι καλό, αλλά μάλλον χειροτερεύουμε την κατάστασή του.

Οι άνθρωποι δεν θ'αλλάξουν με βούρδουλα λοιπόν, αλλά θα πρέπει να πεισθούν πως όντως μπορούν να τα καταφέρουν και πως έχουν να κερδίσουν από αυτό.
Δεν φτάνω στο άλλο άκρο, να είναι ο άλλος/η τεράστιος και να του λες "πω πω τι μανάρι είσαι εσύ, μην αλλάξεις ποτέ", αλλά κάπου ανάμεσα. Και ένας καλός λόγος, θα παράξει περισσότερα από μια προσβολή.

ΥΓ: Έχω συχνά την κουβέντα με την γυναίκα μου, όταν βλέπουμε χοντρούλες με σέξι μαγιό. Αυτή το βρίσκει λίγο κωμικό, εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό και πως κάνουν μια χαρά: αυτές έχουν πολύ παραπάνω λόγους να δείξουν σεξι και διαθέσιμες, από τις δίμετρες κουκλάρες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#824434 Ειχα πετυχει παλια εναν τυπο και πρωτη κουβεντα μου λεει "Παχυνες".

"Γαμα τα, το ξερω" του απανταω.

Πανω στην κουβεντα μου λεει "Ασε, το γονατο μου ειναι σακατεμενο εντελως".

Πριν σκασει η μπαλα κατω στο εδαφος, σουταρω ενα αναποδο βολ πλανε και του λεω "Γαμα τα. Καλυτερα χοντρος με 2 γερα ποδια, παρα λεπτος και κουτσος". Η μπαλα πηγε στο Γ και σπαρταρουσε στο πλεκτο μεχρι το τελος της κουβεντας μας :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:

< >

< >

Εσύ γράφεις σε δημόσιο forum.
Αν δεν θες σχόλια μπορείς να ξεκινήσεις ένα blog.

Δεν χρειάζεται πάντως απάντηση. Είναι ξεκάθαρο πως δεν δε ρώτησε ποτέ και απλά ήσουν ο τυπικός αγενής που όταν είδε ότι δεν τον ακούνε απλά έγινε τέρμα προσβλητικός.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:

< >

< >

Εσύ γράφεις σε δημόσιο forum.
Αν δεν θες σχόλια μπορείς να ξεκινήσεις ένα blog.

Δεν χρειάζεται πάντως απάντηση. Είναι ξεκάθαρο πως δεν δε ρώτησε ποτέ και απλά ήσουν ο τυπικός αγενής που όταν είδε ότι δεν τον ακούνε απλά έγινε τέρμα προσβλητικός.
Για υποδειξε μου που έγινα προσβλητικός

< >
Τελευταία επεξεργασία από bujinkan και 03 Ιούλ 2023, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
markvag έγραψε:Αυτός που δεν ανέχεται τους ΛΟΑΤΚΙ δεν θα τους ανεχτεί, παρά μόνο με το ζόρι. Αν περιμέναμε η "κοινωνία" να αποδεχτεί κάποια πράγματα, ακόμα κάποιοι από εμάς θα ήταν σκλάβοι...

Και επαναλαμβάνω, όλη αυτή η ιστορία ενοχλεί αποκλειστικά και μόνο αυτούς που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ανεχτούν και δεν θα το έκαναν ΠΟΤΕ διαφορετικά.
ok, έχω διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#824444 Εικόνα

1954 :iconcool:

Κατα τα αλλα, λοιδωρειται η σημασια των κομικ. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:Για υποδειξε μου που έγινα προσβλητικός
< >

bujinkan έγραψε:
bujinkan έγραψε: αφού δεν επερνε από λόγια προτίμησα να του πω ορθά κοφτά ρε μλκ έχεις καταλάβει ότι οπως το πας θα μας χαιρετήσεις σύντομα ?
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Δεν κατάλαβα, ο κόσμος γιατί πάει κατά διαόλου; Επειδή αποδεχτήκαμε τ@ ΛΟΑΤΚΙ;

Ακριβώς HiFi. Ελπίζω να κατάλαβες μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις (αν δεν τις είχες ήδη μαντέψει). Ενώ όταν αυτά τα άτομα τα δέρναμε όταν τολμούσε κάποιος να ξεμυτήσει ήταν όλα τέλεια. :s_smile

Στο μυαλό ορισμένων η αποδοχή είναι καταπίεση για τους ίδιους, γιατί δεν είναι πλέον σωστό να προσβάλουν όπως νιώθουν. Και για να μην καταπιεστούν οι ίδιοι προτιμούν να καταπιεστούν οι άλλοι...

g8777 έγραψε:Εικόνα

1954 :iconcool:

Ακριβώς.

Βέβαια πολλοί ακόμα λένε κάτι τέτοια, όπως βλέπουμε...

ΥΓ: Περιμένω να δω αποδείξεις ότι παιδί που μεγαλώνει με ομοφυλόφιλους γονείς έχει περισσότερα προβλήματα σε σχέση με ένα παιδί που μεγαλώνει με ετερόφυλους γονείς. Γιατί εγώ ότι έχω υπόψη μου λέει ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824470 Υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν με έναν γονιό, επειδή οι γονείς τους έχουν χωρίσει, και επειδή ο γονιός τους δεν προλαβαίνει επειδή δουλεύει όλη μέρα, είναι με παππούδες και γιαγιάδες. Για να μην μιλήσω για παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες κακοποιητικές, με πατεράδες που δέρνουν τις γυναίκες τους για παράδειγμα. Για να μην μιλήσουμε για τις γυναικοκτονίες.

Αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά, το μόνο πρόβλημα είναι τα ΛΟΑΤΚΙ και μήπως μας υποχρεώσουν να τους αποδεχτούμε γι'αυτό που είναι.
Εμένα αν με ανησυχεί κάτι, είναι κάτι βλαμμένοι με προβληματικές απόψεις (προβληματικές απόψεις, είναι αυτές που θέλουν να τις επιβάλλουν σε άλλους):
https://nikh.gr/arthra/arthra/184-amvlo ... sioprepeia
Η ανθρώπινη ζωή ξεκινά από την στιγμή της «άκρας συλλήψεως», δηλαδή της ενώσεως του ωαρίου με το σπερματοζωάριο. Η Μοριακή Αναπτυξιακή Βιολογία και η Εμβρυολογία βλέπουν το πρώτο ανθρώπινο διπλοειδές κύτταρο, το ζυγωτό, ως ζωντανό οργανισμό που φέρει όλες τις γενετικές πληροφορίες για όλον τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτή είναι η ΜΟΝΗ επιστημονική αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία άλλη τοποθέτηση η οποία να στηρίζεται σε επιστημονική λογική. Επιχειρήματα που οριοθετούν δήθεν την ασημαντότητα (!) νέας ζωής έως το τέλος της 11ης εβδομάδας κύησης, ενώ λίγα λεπτά μετά, στην αρχή της 12ης εβδομάδας, πλέον λογίζεται σημαντική η νέα ζωή, είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, μία αυθαίρετη παραδοχή, που δεν σχετίζεται με την επιστημονική αλήθεια.

:s_shout :dizzy:
αλλά και
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Έχω συχνά την κουβέντα με την γυναίκα μου, όταν βλέπουμε χοντρούλες με σέξι μαγιό. Αυτή το βρίσκει λίγο κωμικό, εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό και πως κάνουν μια χαρά: αυτές έχουν πολύ παραπάνω λόγους να δείξουν σεξι και διαθέσιμες, από τις δίμετρες κουκλάρες.

Αν τους αρεσει ενα συγκεκριμενο μαγιο, καλα ξηγιουνται και το φορανε. Προφανως δε μου πεφτει λογος και προφανως δε θα τους πω "τιναφτα ρεεεεε".

Αλλα αν καταλαβα καλα το σκεπτικο της γυναικας σου, συμφωνω μαζι της στην προκειμενη περιπτωση!

Δηλαδη για μενα τιθεται θεμα γουστου. Ο καθενας καλα ειναι να φοραει κατι που να τον κολακευει. Αν δω δηλαδη μια XXXXXL κυρια με κολαν ή με στρινγκ μαγιο, θα σκεφτω το ιδιο που σκεφτομαι οταν βλεπω να ποσταρουμε κατι τετοια αμαξια:

Εικόνα
Εικόνα

Δηλαδη θα σκεφτω ΕΛΕΟC με την κακογουστια :help:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824495 Δεν το βάζουν γιατί είναι καλόγουστες, διαθεσιμότητα θέλουν να δηλώσουν, όχι υψηλό γούστο.
Και αυτό είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα για όλους και όλες.
Το αν είναι καλόγουστο, είναι και υποκειμενικό και άσχετο με την κουβέντα.