Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#824397 Θα σταθω στο β και θα προσπαθησω να ειμαι πολιτισμενος. Δηλαδη αναμεσα σε αυτα τα 2, σε ενοχλει το πρωτο? Πας με τα καλα σου??

μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?

μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι δεν εχει γονεις και ζει σε ορφανοτροφειο?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:Θα σταθω στο β και θα προσπαθησω να ειμαι πολιτισμενος. Δηλαδη αναμεσα σε αυτα τα 2, σε ενοχλει το πρωτο? Πας με τα καλα σου??

Φυσικά και το δεύτερο είναι το σοβαρό .και αυτό κατακρίνω . Στο ότι δεν πάμε καλά γιατί δίνουμε σημασία στη μλκια του καθένα αντί να ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα. Ζούμε σε ένα κόσμο που το σύστημα μαθαίνει στις νέες γενιές να είναι μαλθακες και υποτακτικές .
Μαθαίνει να δίνει βάση σε βλακείες αντί σε σοβαρά θέματα . Λέξεις όπως αξίες,ηθική , σεβασμός,οικογένεια ,δεν υπάρχουν πια δυστυχώς . Μεγαλώνουμε σε ένα όλο και πιο πολύ εγωκεντρικό κόσμο ,που αντί το εγώ να μειώνεται ώστε να γίνουμε κάτι καλύτερο αντ αυτού γιγαντώνεται

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
bujinkan έγραψε:Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του? :lipsealed:

Άντε όμως να έχεις το ίδιο παιδάκι σε random περιβάλλον και να σου πει:
- μπαμπά γιατί ο κύριος Προκόπης είναι 40 και δεν έχει παντρευτεί; (κάηκε το τσιφτόμετρο)
- μπαμπά γιατί η κυρία Τερψιθέα δεν πηγαίνει εκκλησία στην Ανάσταση;
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος φιλιόταν στο πάρκο με μια κυρία που δεν ήταν η κυρία Ιφιγένεια; (TRUE STORY)
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος και η κυρία Ιφιγένεια δεν μένουν μαζί; (1 μήνα μετά)

Το παιδάκι θα το προβληματίσει οτιδήποτε βλέπει που δεν είναι ίδιο με αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια του.
Αυτό προφανώς και δεν είναι επιχείρημα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει ομόφυλα ζευγάρια να έχουν παιδί.
Αν εγώ θεωρώ ΑΝΩΜΑΛΟ το να έχει ομόφυλο ζευγάρι παιδί --> ο γείτονας από το παραδίπλα στενό θεωρεί ΑΝΩΜΑΛΟ εμένα που δεν έχω παντρευτεί στα 41.

Τώρα για το ΧΟΝΤΡΟΣ που είπες δεν απαντάω καν.
Είναι σαν να θεωρείς ΟΚ να σου βγαίνει μήνυμα τύπου "ΤΙ ΠΑΤΑΣ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕNΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ" αντί για "λάθος PIN" κλπ.

Βασικά μετάνιωσα και τη μια γραμμή που έγραψα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824407 Εγώ θα πω εδώ κάτι άλλο:
-Το να μην λέμε "χοντρός/η" δεν είναι θέμα απαγόρευσης, κανείς δεν μιλάει για κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ευγένειας.
-Αν κάποιο παιδάκι νιώθει κάπως, πρέπει οι δάσκαλοι να το ακούνε. Ειδικά αν έχει θέμα με το φύλο του.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Chris έγραψε:Θα σταθω στο β και θα προσπαθησω να ειμαι πολιτισμενος. Δηλαδη αναμεσα σε αυτα τα 2, σε ενοχλει το πρωτο? Πας με τα καλα σου??

Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Περίμενες κάτι καλύτερο μετά το υπόλοιπο που διάβασες? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:
bujinkan έγραψε:Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του? :lipsealed:

Άντε όμως να έχεις το ίδιο παιδάκι σε random περιβάλλον και να σου πει:
- μπαμπά γιατί ο κύριος Προκόπης είναι 40 και δεν έχει παντρευτεί; (κάηκε το τσιφτόμετρο)
- μπαμπά γιατί η κυρία Τερψιθέα δεν πηγαίνει εκκλησία στην Ανάσταση;
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος φιλιόταν στο πάρκο με μια κυρία που δεν ήταν η κυρία Ιφιγένεια; (TRUE STORY)
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος και η κυρία Ιφιγένεια δεν μένουν μαζί; (1 μήνα μετά)

Το παιδάκι θα το προβληματίσει οτιδήποτε βλέπει που δεν είναι ίδιο με αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια του.
Αυτό προφανώς και δεν είναι επιχείρημα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει ομόφυλα ζευγάρια να έχουν παιδί.
Αν εγώ θεωρώ ΑΝΩΜΑΛΟ το να έχει ομόφυλο ζευγάρι παιδί --> ο γείτονας από το παραδίπλα στενό θεωρεί ΑΝΩΜΑΛΟ εμένα που δεν έχω παντρευτεί στα 41.

Τώρα για το ΧΟΝΤΡΟΣ που είπες δεν απαντάω καν.
Είναι σαν να θεωρείς ΟΚ να σου βγαίνει μήνυμα τύπου "ΤΙ ΠΑΤΑΣ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕNΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ" αντί για "λάθος PIN" κλπ.

Βασικά μετάνιωσα και τη μια γραμμή που έγραψα. :lol:

Quote γιατί πρέπει να το γιορτάσουμε: μήνυμα του EDDIE_147 που είναι εντός θέματος, χωρίς gif και συμφωνώ απόλυτα.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θα πω εδώ κάτι άλλο:
-Το να μην λέμε "χοντρός/η" δεν είναι θέμα απαγόρευσης, κανείς δεν μιλάει για κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ευγένειας.
-Αν κάποιο παιδάκι νιώθει κάπως, πρέπει οι δάσκαλοι να το ακούνε. Ειδικά αν έχει θέμα με το φύλο του.
Εννοείται ότι είναι θέμα εύγενειας γενικά να μην προσβάλεις .η ένσταση μ9υ είναι ότι πάει να γίνει θέμα απαγόρευσης (σε εισαγωγικά πάντα) μην τυχόν και πεις αυτό και προσβληθεί αυτός ..μη τυχόν πεις το άλλο και προςβληθει ο άλλος και ούτω κάθε εξής .όλοι τη σήμερον ημέρα προσβάλλονται με το παραμικρο
Προσωπικά και έχει γίνει κιόλας,μου έχει κόψει την καλημέρα γνωστός . Υπέρβαρος πολύ όμως και αφού δεν επερνε από λόγια προτίμησα να του πω ορθά κοφτά ρε μλκ έχεις καταλάβει ότι οπως το πας θα μας χαιρετήσεις σύντομα ?
Προσβλήθηκε και τέλος . Χέστηκα . Προτίμησα να του πω την ωμή αλήθεια παρά να του χαϊδεύω τα αυτιά όπως οι άλλοι που του λέγανε αηδιες του τύπου ρε μια ζωή την έχουμε καλά κάνεις ζήσε εκεί κλπ κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#824414 Συμπτωματικά φίλος και συμμαθητής από το δημοτικό " εφυγε" εχθες, από ΧΑΠ. καπνιζε ασταματητα αν και στα αθλητικά ήταν αστέρι, όταν διαγνώσθηκε δεν το πήρε σοβαρά,όλοι οι φίλοι του από τότε και σε συνέχεια σπο το ΕΜΠ, του λέγαμε να κάνει μια προσπάθεια να το κόψει, ε!! Δεν μας άκουσε.
Και ο νοών νοητω.
.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#824419 Γεγονός!!! Σε παιδική χαρά δύο παιδάκια παρακολουθούν τα παιχνίδια, και λέει το ένα στο άλλο, εσένα που είναι η μαμά σου?? Απαντάει το άλλο ότι εγω έχω 2 μαμάδες, και το πρώτο παιδάκι λέει με ύφος πσντογνωστη, αυτό ΔΕΝ γίνεται!!!

.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Anonymous Founder έγραψε:Quote γιατί πρέπει να το γιορτάσουμε: μήνυμα του EDDIE_147 που είναι εντός θέματος, χωρίς gif και συμφωνώ απόλυτα.
:s_shout

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By drdino
224v έγραψε:Γεγονός!!! Σε παιδική χαρά δύο παιδάκια παρακολουθούν τα παιχνίδια, και λέει το ένα στο άλλο, εσένα που είναι η μαμά σου?? Απαντάει το άλλο ότι εγω έχω 2 μαμάδες, και το πρώτο παιδάκι λέει με ύφος πσντογνωστη, αυτό ΔΕΝ γίνεται!!!

.
Το ίδιο παιδάκι έκλαιγε για 2 ώρες συνεχόμενα γιατί δεν το άφησε ο μπαμπάς και η μπαμπά να μείνει μέσα στο πλυντήριο πιάτων όσο δουλεύει αλλά οκ, ας το πάρουμε ας αυθεντία.