mousatos έγραψε:Αν αυτό τύχαινε καλοκαίρι με x20 επιβατική κίνηση, θα έπεφτε πολύ κλάμα. Ευτυχώς που κάτι τέτοιο συνέβη τη δεδομένη χρονική στιγμή .
ή αν ειχε καιρό
το "καλο" της ιστορίας ηταν οτι οσοι ηταν στην εμβελεια υων αεροδρομιων ειχαν επαφή
mousatos έγραψε:Αν αυτό τύχαινε καλοκαίρι με x20 επιβατική κίνηση, θα έπεφτε πολύ κλάμα. Ευτυχώς που κάτι τέτοιο συνέβη τη δεδομένη χρονική στιγμή .
fokion έγραψε:Δε ξερω αν πρεπει να χαρώ ( προφανως και χαίρομαι που επιτέλους θα εκσυγχρονιστεί ) ή να στεναχωρηθώ που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά οτι αυτή η οντότητα που τη λέμε "κράτος" ειναι διαχρονικά ΓΤΠΚ......
Με δωρεά πέντε εταιρειών η προμήθεια νέου Συστήματος Επικοινωνιών και Καταγραφής Φωνής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Fraport Greece, Aegean Airlines, Sky Express και Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ χρηματοδοτούν την άμεση εγκατάσταση σύγχρονου Συστήματος Επικοινωνιών και Καταγραφής Φωνής στα Κέντρα Ελέγχου Περιοχής Αθηνών και Μακεδονίας
προφανεστατα και κοιτανε την ευρηθμη λειτουργία ΤΟΥΣ πρωτίστως αλλα και παλι.....
Τεσπα
το αρθρο εδω
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e=Facebook

Dimitris_P έγραψε:Σίγουρα θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους απρόσκοπτα, ίσως όμως το χρησιμοποιούν στο μέλλον και ως leverage για οτιδήποτε θελήσουν.
markvag έγραψε:.........να δώσουμε άπειρα λεφτά για όπλα
Ηλίθια χώρα.
fokion έγραψε:στο πριν αιωνες που ανεφερα πριν και ειχα ασχοληθει ( περι το 2015-2016) το rate προσ-απογειωσεων ανα ωρα με ΔΥΟ διαδρόμους ηταν χοντρικά στο 35 όταν αεροδρόμια με ΕΝΑΝ διαδρομο το ειχαν γυρω στο 40κατι....
να έχουν πάρει γραμμή για προσγείωση το ένα πίσω από το άλλο, το τελευταίο μπορεί να ήταν 30 (ναυτικά) μίλια μακριά)
) για πχ. αναβάθμιση συστημάτων (που οι άνθρωποι παρακαλάνε χρόνια τώρα...) ή για πιο "συνδικαλιστικά" αιτήματα (δεν ξέρω αν είναι η "ιδιωτικοποίηση" (δε νομίζω ότι τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα στα αλήθεια), το σπάσιμο" σε ΑΠΑ και ΥΠΑ κτλ. κτλ.) Δηλ. κάτι "35-40 κινήσεις" που διάβαζα τελευταία σίγουρα είναι σε αυτή την κατηγορία.
fokion έγραψε:γκρίζα νερά
κατ΄ ευφημισμόνnass έγραψε:fokion έγραψε:στο πριν αιωνες που ανεφερα πριν και ειχα ασχοληθει ( περι το 2015-2016) το rate προσ-απογειωσεων ανα ωρα με ΔΥΟ διαδρόμους ηταν χοντρικά στο 35 όταν αεροδρόμια με ΕΝΑΝ διαδρομο το ειχαν γυρω στο 40κατι....
Το Βενιζέλος είναι rated για 65 κινήσεις την ώρα.
Που είναι ας πούμε "λογικό"
Βέβαια το Heathrow πάλι με 2 παράλληλους διαδρόμους είναι 100+![]()
(Οταν δούλευα εκεί προ αμνημονεύτων ετών και το γραφείο μου ήταν σε αυτό το κτίριο και στεκόμουν καλοκαιρινά βράδια στην είσοδο του κτιρίου δίπλα στο διάδρομο προσγείωσης κοιτώντας ανατολικά έβλεπα τα φώτα από 8-9-10 αεροπλάνανα έχουν πάρει γραμμή για προσγείωση το ένα πίσω από το άλλο, το τελευταίο μπορεί να ήταν 30 (ναυτικά) μίλια μακριά)
nass έγραψε:Νομίζω όμως ότι κάτι παίζει τελευταία με τους ελεγκτές και χρησιμοποιούν τις κινήσεις και το "by the book" ως μοχλό πίεσης (leverage που λέμε εμείς εδώ στο forum οι Γαλλομαθείς) για πχ. αναβάθμιση συστημάτων (που οι άνθρωποι παρακαλάνε χρόνια τώρα...) ή για πιο "συνδικαλιστικά" αιτήματα (δεν ξέρω αν είναι η "ιδιωτικοποίηση" (δε νομίζω ότι τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα στα αλήθεια), το σπάσιμο" σε ΑΠΑ και ΥΠΑ κτλ. κτλ.) Δηλ. κάτι "35-40 κινήσεις" που διάβαζα τελευταία σίγουρα είναι σε αυτή την κατηγορία.
επειδή επιδόματα, προσλήψεις, ωράριο, ιδιωτικοποίηση κτλ.
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]