παρόλα αυτά δεν ξέρω κατά πόσο μου φαίνονται τόσο πιο γρήγορα απο τα 7αρια ακόμα, δηλαδή ένα αρκετά γρήγορο pc με ssd δε νομίζω ότι είχε θέμα
παρόλα αυτά το πιο σύγχρονο είναι πάντα επιθυμητό
μου αρέσει πάρα πολύ το ότι μπορείς να έχεις 4 παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά πλέον αντί για 2 , πιστεύω ότι σε μεγάλα monitor θα βοηθήσει τρομέρα ήδη μου είναι αρκετά εύχρηστα για τη καθημερινότητά μου τα 2 , βέβαια αυτή την εποχή δουλεύω σε xp, οπότε απλά σπαταλάω χαρτί όταν θέλω να βλέπω παράλληλα κάτι
QsisVTS έγραψε:παραμένω αρκετά ικανοποιημένος με τα 10αρια, κάποιες μικρολεπτομέρειες που με προβλημάτιζαν νομίζω ότι τις έλυσα
παρόλα αυτά δεν ξέρω κατά πόσο μου φαίνονται τόσο πιο γρήγορα απο τα 7αρια ακόμα, δηλαδή ένα αρκετά γρήγορο pc με ssd δε νομίζω ότι είχε θέμα
παρόλα αυτά το πιο σύγχρονο είναι πάντα επιθυμητό
μου αρέσει πάρα πολύ το ότι μπορείς να έχεις 4 παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά πλέον αντί για 2 , πιστεύω ότι σε μεγάλα monitor θα βοηθήσει τρομέρα ήδη μου είναι αρκετά εύχρηστα για τη καθημερινότητά μου τα 2 , βέβαια αυτή την εποχή δουλεύω σε xp, οπότε απλά σπαταλάω χαρτί όταν θέλω να βλέπω παράλληλα κάτι
εγω δουλεψα λιγο με τα vd και ειχα ανοιξει 4 και στο καθενα ειχα 3 lineage2 ανοιχτα τολμω να πω πως η διαχειριση μνημης ειναι το κατι αλλο σε σχεση με τα windows 7

QsisVTS έγραψε: βέβαια αυτή την εποχή δουλεύω σε xp, οπότε απλά σπαταλάω χαρτί όταν θέλω να βλέπω παράλληλα κάτι
Τι εννοείς; Τι το κάνεις το χαρτί; Στα ΧΡ μπορείς να ανοίξεις και να δουλέψεις παράλληλα όσα παράθυρα χωράει η οθόνη σου. Πολλές φορές δουλεύω με άπειρα παράθυρα ανοικτά. Άσε που με το Virtual Desktop (δεν θυμάμαι αν είναι της ΑΤΙ ή της ΗΡ) αν χρειαστώ έχω άλλες 3 Virtual οθόνες.
σκέψου ότι μέχρι και σπίτι τυπώνω (όχι μόνο εγώ βέβαια) έως 2000 σελίδες το χρόνο, τη τελευταία χρονιά ήμουν οικονομικός και έφτασα μόλις τις 1000
πάντως δεν ήξερα ότι και στα xp μπορείς να κρατήσεις έστω και 2 παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά και να γράφεις και στα δύο
< using some app
QsisVTS έγραψε:είναι κατάλοιπο του παρελθόντος να υπάρχουν όλα σε φυσική μορφή σε πολλές δουλειές, θέλουμε κάποια χρόνια να πάνε οι μεγαλύτεροι σπίτια τους για να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες
Και εγώ κραταω hard copies, έχω σωθεί αρκετές φορες...