Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#13057 Δεν την έχω δει αλλά διαβάζωντας το storyline νομίζω πως οποιοσδήποτε ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, θρησκευόμενος ή μη, θα μπορούσε να δεί το Stations of the Cross (Kreuzweg) άνετα. Aς το ψάξω σε γνωστά μαγαζιά.
Edit
Ώπα άκυρο. 28/11 βγαίνει εδώ θα το βάλω στην λίστα λοιπόν για σινέμα αν και εδώ που είμαι δεν το κόβω να έρχεται :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
rx8_drifter έγραψε:Τι εννοεις αν αξιζει? εννοεις οτι αν πιστευεις θα σε ξενερωσει?

Ναι, αυτό ακριβώς.

Υπάρχουν ταινίες που προπαγανδίζουν έντονα τη μία από τις δύο απόψεις (αθεϊα ή πίστη) κι αν της δει κάποιος της αντίθετης άποψης, θα ξενερώσει πολύ άγρια. Κι υπάρχουν και ταινίες που θα τις απολαύσουν αμφότεροι οι ανοιχτόμυαλοι, όπως είπε ο Mirage.
Άβαταρ μέλους
By manosky
Cosmonaut21 έγραψε:The best offer.Την περίμενα καλύτερη.Καταλαβαίνεις από πολύ νωρίς τί περίπου γίνεται.Το τέλος θα μπορούσε να είναι και καλύτερο ενώ κάπου στη μέση κάνει μια μικρή κοιλιά.

Καλή ήταν, αλλά δεν με καθήλωσε δα.

Ήλπιζα μόνο ενώ την έβλεπα να μην έπαιζε καμιά παπάτζα του τύπου .... [spoiler ή σχεδόν]
η κοπέλα ήταν "automaton".

Ευτυχώς όχι.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Dimsabas έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Τι εννοεις αν αξιζει? εννοεις οτι αν πιστευεις θα σε ξενερωσει?

Ναι, αυτό ακριβώς.

Υπάρχουν ταινίες που προπαγανδίζουν έντονα τη μία από τις δύο απόψεις (αθεϊα ή πίστη) κι αν της δει κάποιος της αντίθετης άποψης, θα ξενερώσει πολύ άγρια. Κι υπάρχουν και ταινίες που θα τις απολαύσουν αμφότεροι οι ανοιχτόμυαλοι, όπως είπε ο Mirage.

Ε δε νομίζω :s_wink
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 21 Σεπ 2014, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#13189 Συνεχίζοντας το movie weekend είδα:

1) X-Men: Days of Future Past
Και μόνο που διορθώνει τις βλακείες που είχαν γίνει στο Χ3 και ανοίγει το δρόμο για συνέχειες αρκεί.
Ωραία ταινία γενικότερα, μου αρέσει το reboot που κάνει, end scene που αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγατα.
Κορυφαίος Magneto. Guest star Quicksilver με μάλλον την καλύτερη σκηνή.

2) The Amazing Spider-Man 2
Ενώ περνάει η ώρα σου αφήνει την τελική εντύπωση πως μπορούσε πολύ καλύτερα.
Έχει πετύχει ωραία το χαρακτήρα του Spider-Man και τη σχέση του με τη Gwen αλλά περνάει κάποια πράγματα πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε.
Έχει καλή βάση όμως για μια ενδεχόμενη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#13311 Χαζεύω saving private rRyan. Τι εργάρα γμτ
Άβαταρ μέλους
By vasilis
UnHaCkAbLe έγραψε:
drdino έγραψε:
NickTG έγραψε:Edge of Tomorrow
Αξίζει το βαθμό της για μένα. Καλοφτιαγμένη sci-fi movie.
Θα ήθελα να τη δω στο σινεμά βέβαια αλλά τι να κάνεις.

+oo

Μόλις την τελείωσα. Πολύ καλή ...

ακόμη +1 και απο μένα :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By The Ace
vasilis έγραψε:
UnHaCkAbLe έγραψε:
drdino έγραψε:
NickTG έγραψε:Edge of Tomorrow
Αξίζει το βαθμό της για μένα. Καλοφτιαγμένη sci-fi movie.
Θα ήθελα να τη δω στο σινεμά βέβαια αλλά τι να κάνεις.

+oo

Μόλις την τελείωσα. Πολύ καλή ...

ακόμη +1 και απο μένα :s_thumbsup

Και από μένα δύο :s_thumbsup

Πολύ ωραίο -αν και λίγο...κάπως- το premise της ταινίας, έχει χαρακτήρες που θυμάσαι τα ονόματά τους μόλις τελειώσει η ταινία (πολύ χαρακτηριστικό αν όντως κατάφερε η ταινία να έχει character development), έχει effects, έχει και το happy-end (που δεν πατάει πουθενά, απλά πρέπει να ζήσει ο καλός και να πάρει και το κορίτσι).

Major Spoiler
Η φάση με το κυνηγητό στο αεροπλάνο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ με την αντίστοιχη φάση στο Revolutions. Τα πολύ γρήγορα οχταποειδή τέρατα με τα πολλά μάτια που κυνηγάνε το αεροπλάνο/hovercraft, ο πυροβολητής που προσπαθεί να τα πετύχει, τα πλάνα που δείχνουν την όλη εξέλιξη, πάω στοίχημα ότι ο Liman και η ομάδα των effects είναι huge Matrix fans :s_cool
Άβαταρ μέλους
By drdino
#13549 Υπάρχει κι εναλλακτικό τέλος, το όποιο είναι αρκετά "μαύρο"...