Και με έβαλε σε πολυ χειρότερους χωραφόδρομους, που με δυσκολία περνούσε και αγροτικό. Μόνο για τρακτερ ήταν.
Και με έβαλε σε πολυ χειρότερους χωραφόδρομους, που με δυσκολία περνούσε και αγροτικό. Μόνο για τρακτερ ήταν.
popolaros έγραψε:Χάρτες; Ελλάδα μόνο;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Νόμιμα δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα για όσο καιρό διαρκούν τα capital controls.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σε iPhone -αλλά φαντάζομαι και στις άλλες πλατφόρμες τα ίδια ισχύουν, μέχρι πρότινος θα έλεγα TomTom με κλειστά μάτια.
Οι τελευταίες αναβαθμίσεις όμως σε Navigon και Sygic τα έχουν καταστήσει εξίσου (για να μην πω ακόμα περισσότερο) εύχρηστα ως προς την αναζήτηση προορισμών.
Για καθοδήγηση εξακολουθώ να προτιμώ το TomTom για την απλότητα του. Κάνει αυτό που θέλω, να μου δείχνει με σαφήνεια το που πρέπει να πάω και που πρέπει να στρίψω χωρίς να χρειάζεται να κοιτάζω τον χάρτη με περισσότερο από μια φευγαλέα ματιά.
GTS έγραψε:Για το 6 πηρες βαση και φορτιστη αυτοκινητου;
Scotch έγραψε:Αναζητείται καλό και οικονομικό app πλοήγησης για το motoG 2 μου. Καλό το Here αλλά θα ήθελα κάποιο με περισσότερες δυνατότητες.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]