Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#783076 Ναι, αποστράτευση εννοούσα τη φθορά τους, όχι ότι τα βαρέθηκα και θέλω καινούρια.
Προφανώς και δεν είναι να δωθούν σε κανέναν για χρήση.
Ανακύκλωση μετάλλων λοιπόν. Θα ψαχτώ.
Θενκς!
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#783447 Τελικά μέσα στον κορονοιο και ειδικά στο 1ο ορθόδοξο λοκνταουν στο να επενδύσω σε μαγειρικά σκεύη και μαχαίρια ήταν σωτηρία επιλογή. Οι τιμές πήγαν και σε αυτά προς τα πάνω που κοίταζα Fissler και WMF για να κάνω σετ δώρο σε φίλους που θα μπουν στο σπιτικό τους. Συν ότι η χύτρα ταχύτητας με έσωσε σε χρόνο που πλέον σημαίνει χρήμα κυριολεκτικά. Από 1η Γενάρη συν 60% το ρεύμα.... (Για Γερμανία)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#788321 Πάρε ένα Silvercrest από lidl. Γιατί αυτό που κοιτάς, δεν μου φαίνεται σόι.
Το έχε το η μάνα μου και είναι μια χαρά. Δεν φτάνει τα Kenwood, αλλά και η διαφορά τιμής είναι τεράστια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Πάρε ένα Silvercrest από lidl. Γιατί αυτό που κοιτάς, δεν μου φαίνεται σόι.
Το έχε το η μάνα μου και είναι μια χαρά. Δεν φτάνει τα Kenwood, αλλά και η διαφορά τιμής είναι τεράστια.

Τρέχει προσφορά τώρα; Ξέρεις;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#788327 Εχω ενα bosch με 50€ Τιμιοτατο. Μου το απαλλοτριωσε η μανα μου οποτε πηρε μεταθεση για Ελλάδα. :lol:
Edit: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B ... UTF8&psc=1 το βρηκα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πάρε ένα Silvercrest από lidl. Γιατί αυτό που κοιτάς, δεν μου φαίνεται σόι.

Τρέχει προσφορά τώρα; Ξέρεις;

Προχθές στο τοπικό Lidl είχε κουζινομηχανη τέτοιου τύπου.

Θεωρητικά από χθες έχουν αλλάξει τα προϊόντα αλλά δεν χάνεις τίποτα αν έχεις κοντά να περάσεις να ρίξεις μια ματιά.
Άβαταρ μέλους
By g8777

Αυτο.

Μπουσσε θα βγαλει σιγουρα μεχρι τις γιορτες, εκει γυρω στο 100ρικο να υπολογιζεις, αλλα θα παρεις πολυ γεματο μηχανημα.

Άβαταρ μέλους
By Chris
Thomas_C200K έγραψε:Εχω ενα bosch με 50€ Τιμιοτατο. Μου το απαλλοτριωσε η μανα μου οποτε πηρε μεταθεση για Ελλάδα. :lol:

Καποιο παρομοιο κι εγω. Mum κατι, διψηφιο, μια χαρα 2 χρονια τωρα. Ελαφρια χρηση ομολογουμενως
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#788345 Ευχαριστώ παίδες. Ομολογουμένως αυτό του Lidl είναι εξαιρετικό αλλά πρώτον δεν ξέρω αν θέλω τόσο μεγάλο και δεύτερον αν θα το βρω κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Chris έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Εχω ενα bosch με 50€ Τιμιοτατο. Μου το απαλλοτριωσε η μανα μου οποτε πηρε μεταθεση για Ελλάδα. :lol:

Καποιο παρομοιο κι εγω. Mum κατι, διψηφιο, μια χαρα 2 χρονια τωρα. Ελαφρια χρηση ομολογουμενως

Εν τω μεταξυ εχει πλακα η ιστορια της αγορας.
πρωτο λοκνταουν 2020 και εχει ξεμεινει η μανα μου στην Γερμανία, αρχιζει να μου λεει θελω κουζινομηχανη, τα καταστηματα ολα να ειναι κλειστα και να μου αναφερει συνεχεια τα Kenwood (τα οποια δε ξερω γτ αλλα ειναι πανακριβα), μετα επηρεασμενη απο τα ριαλιτυ και τις εκπομπες να μου λεει για μια ανυπαρκτη Sencor ή καπως ετσι.
Μια και δυο μπαινω amazon και αρχιζω να ψαχνω, ωπου πεφτω στην Bosch που εκανε γυρω στα 50 και λιγοτερα μην πω και της κανω μανα εκανα κινηση ματ :shifty: .
Μεχρι τωρα δουλευει, της το κατεβασα Ελλαδα να εχει να περναει η ωρα της :lol: , αν την κραταγα εγω θα μου επιανε χωρο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Giuseppe Busso έγραψε:Ευχαριστώ παίδες. Ομολογουμένως αυτό του Lidl είναι εξαιρετικό αλλά πρώτον δεν ξέρω αν θέλω τόσο μεγάλο και δεύτερον αν θα το βρω κιόλας.

καλά δεν νομίζω αυτό που έβαλες να είναι τόσο λιγότερο ογκώδες από του Lidl, ούτε κάνει την ίδια κίνηση η κεφαλή.
Αν θες λιγότερο όγκο πάρε σκέτο μίξερ χειρός, αλλά παίξε με καλή μάρκα για να σου μείνει. Θα έχει λίγο παραπάνω πόνο αλλά κεικ και τούρτες θα τα κανονίζει άνετα και μετά θα το μαζεύεις σε ένα μικρό κουτάκι όμορφα και ωραία.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#788435 Έχω ακριβώς αυτή την κουζινομηχανή του lidl και είναι killer.
Σούπερ ευχαριστημένος, αραιή χρήση, νορμάλ όγκος, ελαφριά (βγαίνει-μπαινει στο ντουλάπι όταν χρειαστεί), με τα απαραίτητα εξαρτήματα.