Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#30516 Μετά από σχεδόν 5 χρόνια περίπου αδιάλειπτης και σωστής παροχής ADSL από Forthnet, τις τελευταίες μέρες μου έκανε πολύ θόρυβο (φύσημα) το τηλέφωνο, και οι ταχύτητες ήταν τραγικές (μέχρι και 4Mpbs είδα κάποια στιγμή!). Υπέθεσα ότι είχε να κάνει με τα έργα του ΟΤΕ που έριχνε οπτική εκεί τριγύρω στην Αγ.Παρασκευή, αλλά αρκετές μέρες μετά το πρόβλημα παρέμενε. Τους παίρνω τηλέφωνο να το τσεκάρουν, ο πρώτος τεχνικός που μίλησα δεν μπόρεσε να κάνει πολλά, αλλά από 6,2 που ήμουν εκείνη τη στιγμή, πήγε (μόνο του ?) στα 8. Μέχρι την άλλη μέρα (ανήμερα 28ης !!!) που με πήρε ο δεύτερος τεχνικός για να κάνει τις μετρήσεις, είχε πάει πάλι μόνο του στα 10. Και κάνοντας κάποιες αλλαγές από πλευράς Forthnet, συγχρόνισε στα 12 και έμεινε εκεί.

Βέβαια εγώ έχω και αρκετά περίπλοκο δίκτυο στο σπίτι μου, οπότε δεν μπορέσαμε να δούμε αν και τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν μέσα, απλώς μου είπε ότι δεν έβλεπε κανένα βραχυκύκλωμα ή loop (με την συνολική αντίσταση στο τέλος του χαλκού ?), και άρα από πλευράς εσωτερικού δικτύου είμαι ΟΚ.

Άσχετα αν πληρώνω για 24αρι, ο τεχνικός μου είπε ότι πάνω από 13-14 δεν μπορεί να συγχρονίσει η περιοχή μου :dizzy: Και του λέω ότι έχω δει μέχρι και 17 κάποια στιγμή. Τεςπα, φαίνεται ότι σε περίπτωση που βλέπετε χαμηλό sync rate, καλό θα ήταν να ρίχνετε ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, γιατί πιθανότατα έχουν αφήσει ρυθμίσεις που να είναι λάθος/πολύ χαμηλές για τη γραμμή σας.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#30761 Σήμερα εδώ και 6 ώρες δε λειτουργεί καμία υπηρεσία της cyta πλην κινητής.
Έχει πέσει μέχρι και το τηλεφωνικό τους κέντρο.
Ήθελα να ήξερα τί κάνουν τόσες ώρες και δε λειτουργεί πουθενά στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#30767 Το έχω διαβάσει.Το θέμα είναι ότι κάποιοι λένε πως έχουν τουλάχιστον τηλέφωνο.Εμενα πριν κανα 2ωρο ήρθε το τηλέφωνο πάλι αλλά μετά από λίγο αποσυνδέθηκε.
Άβαταρ μέλους
By opc
trident1971 έγραψε:Εστω οτι εχω ενα σπιτι με 2 ξεχωριστες γραμμες τηλεφωνικες, και στην καθεμια τους εχω βαλει ADSL ξεχωριστη.
Εστω επισης οτι η μια συνδεεται στα 8 και η αλλη στα 6 (τυχαια νουμερα).
Εστω οτι χρησιμοποιειται η "καλυτερη" απο τις δυο και η αλλη ειναι για backup.

Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιουνται και οι δυο ταυτοχρονα*?

(*Την εποχη του Κολοκοτρωνη, η Diamond ειχε βγαλει ενα λογισμικο (shotgun technology) που ετρεχε σε ενα PC, εβαζες επανω δύο 33αρια modem και σύνδεες 2 γραμμες και ειχες ας πουμε 66kbp/s... ΟΥΑΟΥ ταχυτητα για την εποχη.)

http://www.combox.gr

Μήπως κάτι τέτοιο...

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#31020 Τελικά είναι αναλογικό πάγιο γιατί ενεργοποιήθηκε πιο μετά το adsl. Στο επόμενο λογαριασμό οτε θα πληρώσω αυτά που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#31351 Πρώτη μέρα σθνδεσης με τη HOL χθες και ...ιντερνετ γιοκ...Δεν δουλεψε ποτέ.Τους έχω πάρει τηλέφωνο και το λύνουν απο χθες....
Το τηλεφωνο λειτουργεί κανονικά.
Ξενέρωσα...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#31389 Καλώς ορίσατε στον χώρο μας!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#31398 Nα πω την αλήθεια δε με καιει και πολύ γιατί πιανω απο τους γείτονές.
Απλα έγιναν λίγο ρόμπα .με τη πρώτη.
Σκεφτομαι να τους ζητήσω εκπτωσή αλλιώς θα φύγω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#31496 πως γίνεται να φύγεις?χτες δεν συνδέθηκες?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#31550 Αμα δε το φτιαξουν θα μείνω χωρίς internet?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
giannik1977 έγραψε:πως γίνεται να φύγεις?χτες δεν συνδέθηκες?

Από τη στιγμή που δεν έχει την υηρεσία για την οποία πληρώνει μια χαρά γίνεται.
Στο συμβόλαιο λέει και internet μαζί, όχι μόνο τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#31886 Πάντως απο τη εξυπηρετηση τους δεν έχω παράπονο.Εχουν σκιστει .Χθες ήρθε και τεχνικός, σπιτι.Ενώ με έχουν πάρει 5 φορές τηλέφωνο!
Αλλα άκρη δε βγάλαμε.
Απορω τι γίνετε...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#31907 Μπαρμπεκιου πότε κάνετε?

I just used my Surface Pro
Άβαταρ μέλους
By elteo
elteo έγραψε:Mία απορία - ερώτηση: αν έχεις κάνει αίτηση διακοπής στον πάροχο και μετά από 2 μήνες δεν σου έχει κοινοποιηθεί ακόμα η διακοπή και παράλληλα σου έρχονται λογαριασμοί υποχρεούσαι να τους πληρώσεις; Μιλάμε για νεκρή σύνδεση μιας και έχω μετακομίσει. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν να αγνοήσω τους λογαριασμούς που έρχονται αλλά εγώ επειδή τα έχω πάρει στην κράνα έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Τι ισχύει όμως;

Και ναι μετά από 3 μήνες, 3 τηλεφωνικές οχλήσεις, 2 καταγγελίες στην ΕΕΤΤ :svivhaha: κατάφερα να διακόψω την ακατονόμαστη. Μου ήρθε εκκαθαριστικός λογαριασμός 2€. Πλήρωνω και δεν πρόκειται ούτε απέξω να ξαναπατήσω. :thumbsdown: