Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#452887 μου αρεσε ο καφες που ηπια σημερα με τον προγραμματιστη μου και τον φιλο Σπυρο που ειχα να δω καιρο.
ο Σπυρος (πρωην 2 ΕΒΟ 9,εβο Χ σσ/τ) πλεον με Μεγκανε RS 2005 F1 team edition,στο ωραιο λουλακι χρωμα εδενε ωραια με τις ανθρακι ζαντες.Προγραμματα,εξατμισεις,πισω αξονα από r26 ,κουκλα η ρενα. :inlove:
Θυμηθήκαμε τα παλια :inlove: :inlove: :inlove:

@Κουαντρα γραφει και στο Ρενω φορουμ μου ειπε,αλλα δεν ξερω με ποιο νικ.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες που ηπια σημερα με τον προγραμματιστη μου και τον φιλο Σπυρο που ειχα να δω καιρο.
ο Σπυρος (πρωην 2 ΕΒΟ 9,εβο Χ σσ/τ) πλεον με Μεγκανε RS 2005 F1 team edition,στο ωραιο λουλακι χρωμα εδενε ωραια με τις ανθρακι ζαντες.Προγραμματα,εξατμισεις,πισω αξονα από r26 ,κουκλα η ρενα. :inlove:

Ούτε και εγώ ξέρω, αν τον ξαναδείς ρώτα τον και στείλε pm, το Megane πως του φαίνεται, σου είπε ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:
dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες που ηπια σημερα με τον προγραμματιστη μου και τον φιλο Σπυρο που ειχα να δω καιρο.

Ούτε και εγώ ξέρω, αν τον ξαναδείς ρώτα τον και στείλε pm, το Megane πως του φαίνεται, σου είπε ?

Δεν το εχει καιρο,κανα 7μηνο μου ειπε.Τωρα το προγραμματιζει μεσω μειλ με ένα παιδι από Κρητη,ειχε παει να βαλει το wideband στον προγραμματιστη,για να τσεκαρει μειγματα.Ειχε μπλεξει με τον πισω αξονα με τα φρενα(δεν ταιριαζουν από r25-> r26) και το ειχε κανα 2 μηνες λυμμενο μεχρι να βρει ανταλλακτικα,οποτε είναι περιορισμένες οι εντυπώσεις που εχει.Σαν πρωτη εντυπωση είναι πολύ θετικη,ειδικα στην φαση του σημαδευω να στριψω είναι αλλου όπως μου ειπε.
Θα ανεβει Σερρες αρχες Δεκεμβρη.
Υποψιν ότι είναι ΠΟΛΥ καλο τιμονι.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#453074 Μου αρέσει το 2ήμερο ρεπό της νταντάς, και ολημερίς με τους μπόμπιρες. :inlove: Έλιωσα στην τηλεόραση και στα αθλητικά και στο ιντερνετ. Μη γίνει συνήθεια όμως :lol:

Δε μου άρεσε που χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Πιο αντιμπάσκετ από τον φετινό Άρη, δεν πρέπει να έχει παιχτεί ξανά.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#453098 Μου άρεσε χθες η κουβέντα που είχα με έναν ασθενή από τη Fyrom.

Με καλούν στις 11 το βράδυ και μου λένε "έλα να δεις έναν ασθενή, έχει το κ το ...". Είναι από τη Macedonia...

Εκεί του λέω του Γερμαναρά "Fyrom εννοείς...". Αυτός στην αρχή κοντοστάθηκε, αλλά μετά του εξήγησα τί σημαίνει Μακεδονία...

Πάω να τον δω. Ήξερε αγγλικά άπταιστα, ορολογία ακόμη κ για κατάγματα κτλ... Ήταν οδηγός νταλίκας που επειδή δεν είχε τελικά τα χαρτιά, αρνήθηκε να ταξιδέψει με την νταλίκα παράνομα στη γερμανία κ ο ιδιοκτήτης μαζί με το τσιράκι του τον τράβηξαν από την νταλίκα με το ζόρι κ αυτός έπεσε στο χέρι κ το έσπασε (ευτυχώς όχι τραγικά).
Τον ρωτώ από που είναι κ μου λέει "Μacedonia".
-"Είμαι από τη Θεσνικη" του λέω...
Αυτός κοντοστάθηκε, άρχισε να μου λέει πόσο όμορφη πόλη είναι κτλ... Μετά παραδέχθηκε πως άλλο η πολιτική, κ άλλο οι λαοί κτλ...
Ήταν ειδικοδυναμίτης των Σκοπίων ως το 2004, είχα φάει σφαίρα στην κοιλιά αλλά επέζησε το 2001. Έζησε τις αψημαχίες πριν 20 χρόνια και στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Το 2004 όταν ανέβηκαν οι μουσουλμάνοι στην εξουσία, μου είπε πως τον απέλυσαν. Μου έδειξε 3 χρυσά παράσημα που είχε. Και τώρα προσπαθεί να ζήσει τα 3 παιδιά του οδηγώντας νταλίκα... Ένας όπως φαινόταν πανέξυπνος άνθρωπος, εργατικός που πήγαινε με τον νόμο. Και δε μπορεί να εξασφαλίσει visa στη Γερμανία... Αφού περάσαμε νάρθηκα, με ρώτησε αν μπορούσε να κοιμηθεί κάπου. Όλοι λέγανε"όχι κτλ". Τελικά ανέλαβα την ευθύνη και του παραχωρήσαμε έναν χώρο να ξαπλώσει κ να μην κοιμηθεί σαν σκυλί στον δρόμο με τη βαλίτσα του... Όλοι οι κ@λομαλ@κες έλεγαν "που να τον βάλουμε?, τί θα γίνει? δεν πρέπει..." Μ@λ@κες...
12 € είχε όλα κι όλα πάνω του... κ τον έπνιγε το άδικο κ σκεφτόταν πως να πάει πίσω στην οικογένειά του...

Άξιοι άνθρωποι που καμιά φορά η ζωή τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι... Κι όμως αν βλέπατε τί μυαλό ξυράφι είχε... Ορολογίες, πολιτικές απόψεις για αυτούς που παίρνουν άδεια παραμονής ως πρόσφυγες κ παίρνουν κ μισθό από το γερμανικό κράτος απλά κάθοντας χωρίς να έχουν κίνητρο να δουλέψουν. Ενώ αυτός που "θέλει να έχει μια δουλειά, να ξυπνά στις 4, να βλέπει τους λογαριασμούς του και να προγραμματίζει πότε θα τους πληρώσει" να μην έχει το δικαίωμα...

"Ξυπνώ το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι πως θα ταϊσω την οικογενειά ου, κ πέφτω το βράδυ στο κρεβάτι σκέφτοντας τί θα τους ταϊσω αύριο..." είπε...
Η κόρη του είναι πρωταθλήτρια ρυθμικής.

Όταν ακούς τέτοιες ιστορίες, λες "να γ@μήσω κ τo φιλέτο που θα φάω, άει στα τσακίδια τα μικρά κ@λοπροβλήματα και αν είναι η Mercedes καλύτερη από τη BWM"...

Και έτσι πρέπει να λέμε κάθε μέρα, αλλά σε αυτόν τον κ@λοκόσμο ο ένας προσπαθεί να βγει πάνω από τον άλλον, να φανεί, να "παίξει" τον μεγάλο...
Άβαταρ μέλους
By dimik
PeterPan έγραψε:
Όταν ακούς τέτοιες ιστορίες, λες "να γ@μήσω κ τo φιλέτο που θα φάω, άει στα τσακίδια τα μικρά κ@λοπροβλήματα και αν είναι η Mercedes καλύτερη από τη BWM"..

Και έτσι πρέπει να λέμε κάθε μέρα, αλλά σε αυτόν τον κ@λοκόσμο ο ένας προσπαθεί να βγει πάνω από τον άλλον, να φανεί, να "παίξει" τον μεγάλο...

+άπειρο

Τα είπες όλα...

Πρέπει να ευγνωμονούμε κάθε μέρα την τύχη μας, τον Θεό μας, ότι έχει ο καθένας, που δεν έχουμε ούτε το 1/100 των προβλημάτων κάποιων ανθρώπων.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#453122 Αυτό με τα 12€ στην τσέπη δυσκολεύομαι να το πιστέψω , τουλάχιστον όχι από έναν έξυπνο άνθρωπο. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα εμπλεκε με ηλίθιο αφεντικο ούτε θα κουβαλούσε παράσημα μαζί του σαν καραμέλες.
Άβαταρ μέλους
By elvet
mousatos έγραψε:Αυτό με τα 12€ στην τσέπη δυσκολεύομαι να το πιστέψω , τουλάχιστον όχι από έναν έξυπνο άνθρωπο. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα εμπλεκε με ηλίθιο αφεντικο ούτε θα κουβαλούσε παράσημα μαζί του σαν καραμέλες.

Τι αφορισμοί και ισοπέδωση :s_wacko :s_wacko
Δηλαδή δεν μπορεί να έχει τα παράσημα φωτογραφία στο κινητό;
Πόσο δύσκολο είναι να τύχει η κακή στιγμή στη δουλειά του νταλικιέρη, ειδικά όταν το διαβατήριο της χώρας σου έχει την αξία των σκοπιανών;