markvag έγραψε:Προσωπικά πάντως και στη δουλειά ζητάω από συνεργάτες κτλ να μου μιλάνε στον ενικό.
Αυτό έχει να κάνει με την προσωπική γνωριμία και σχέση που έχεις με κάποιον. Φαντάζομαι δεν το κάνεις την 1η φορά που τους γνωρίζεις...
markvag έγραψε:Προσωπικά πάντως και στη δουλειά ζητάω από συνεργάτες κτλ να μου μιλάνε στον ενικό.
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Προσωπικά πάντως και στη δουλειά ζητάω από συνεργάτες κτλ να μου μιλάνε στον ενικό.
Αυτό έχει να κάνει με την προσωπική γνωριμία και σχέση που έχεις με κάποιον. Φαντάζομαι δεν το κάνεις την 1η φορά που τους γνωρίζεις...

edmond έγραψε:Πφφφφ, η γυναίκα μου κρατάει από Μάνη, οι γριές Μανιάτισες λοιπόν απαιτούν να τις προσφωνούμε στον πληθυντικό. Ειδικά στη μια(2 έχουν μείνει από 5 αδερφάδες) τα παιδιά της 55 και 60 ετών της μιλάνε στον πληθυντικό. Πέφτει πολύ γέλιο, όχι μπροστά τους βέβαια.
Η φάση είναι πως και η πεθερά μου πήγε να το περάσει στον μικρό, ώσπου μετά από κανά δυο φάσεις που νόμιζα πως ήταν ιδέα μου και ακόμη 2 προειδοποιήσεις(μαζί και η εντμόνταινα βέβαια) την πήρε ο διά-ο-λος, μας άκουσε όλη η γειτονιά μπορεί και η διπλανή.
Anonymous Founder έγραψε:Παρομοίως. Με συναδέλφους μιλάς συνήθως, στο ίδιο επίπεδο, όχι με κάποιον CEO. Αν και μπορώ να πω πως οι πιο ωραίοι CEO που έχω γνωρίσει, τους αρέσει ο ενικός και η αμεσότητα. Είναι πάντα και θέμα ανθρώπου προφανώς.

markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Παρομοίως. Με συναδέλφους μιλάς συνήθως, στο ίδιο επίπεδο, όχι με κάποιον CEO. Αν και μπορώ να πω πως οι πιο ωραίοι CEO που έχω γνωρίσει, τους αρέσει ο ενικός και η αμεσότητα. Είναι πάντα και θέμα ανθρώπου προφανώς.
Ε, καλά, με τον Τσέο στον πληθυντικό, εκτός αν το ζητήσει προφανώς. Και συμφωνώ κι εγώ πως οι πιο ωραίοι διευθυντές που έχω πετύχει (και σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες) δεν κολλούσαν στον πληθυντικό...
Focusman91 έγραψε:
(Βέβαια το τελευταίο δίμηνο είμαι στην αμήχανη στιγμή που η προϊσταμένη μου είναι δύο χρόνια μικρότερη. )
< Note 8 >
Μου έχει τύχει να έχω υφιστάμενο 20 χρόνια μεγαλύτερο. pro έγραψε:
Αν μιλάμε μέχρι middle management συμφωνώ. Στα πολύ ψηλά, μάλλον τα μεγαλύτερα @@ είναι αυτοί που θέλουν ενικούς και είναι "ωραίοι τύποι¨. Μέχρι να γίνει η στραβή δλδ, γιατί μετά βγάζουν τον πραγματικο τους εαυτό.

Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]