- 29 Νοέμ 2014, 03:04
corsair έγραψε:vasilis έγραψε:Πω πω γκρίνια και μιζέρια...
Κλειδωστε το να τελειώνουμε. Σαν τις κατινες ρε πστ μου.
(+1 και στον nass και στους υπόλοιπους)
αφου δε σου αρέσει γιατι μπαινεις και το βλεπεις?
...
Ψυχραιμία βρε παιδιά.
Το σκεπτικό γιατί μπαίνεις και το βλέπεις μπορεί να γίνει αυτεπίστροφο (μπούμεραγκ στη γλώσσα μας) και να λειτουργήσει έτσι στο σύνολο του περιεχομένου του φόρουμ. Κι επειδή αυτό γράφτηκε από απλά μέλη, ή έστω από ως προσωπική άποψη και από mod, ας ρωτήσουμε τη ιδιοκτησία/διαχείρηση του φόρουμ αν το θέλει αυτό.
Αυτό που έγραψα φυσικά και δεν το έγραψα ως απειλή (εξάλλου στα @@ πολλών αν ξαναγράψω εγώ π.χ. ή ο κορσαίρ π.χ. ) μα σαν απλή σκέψη και κουβέντα να γίνεται.
Το τοπικ αυτό έρχεται στη επιφάνεια συνήθως μετά από επίσκεψη και ποστάρισμα στο 4τ φόρουμ του αντμίν αυτού του φόρουμ και επιφανών μελών (mod) για να γράψει τα παράπονά του (δίκαια ή όχι είναι άλλο έργο) .
Μαζοχισμός ολκής δηλαδή. 'Η προμοτάρισμα που είχα γράψει αγενώς ; 'Η υπενθύμιση να ρίχουμε και από εκεί καμία ματιά όπως γράφτηκε ευγενώς.
Η δική μου απορία παραμένει. Πότε θα το γράψετε στα @@ σας και θα ξεκόψετε εσείς οι ίδιοι που κάνατε ουσία το φεύγω γιατί είστε σάπιοι κάνοντας τη μικρή (ή μεγάλη, ο χρόνος θα δείξει) επανάστασή σας φτιάχνοντας αυτό το σημείο επαφής των όποιων δυσαρεστημένων;
Μέχρι τότε,για να ξαναγυρίσω στην αρχική μου τοποθέτηση, όσο υπάρχει αυτό το τοπικ μου δίνεται το δικαίωμα (γενικά μιλώ όχι μόνο για την αφεντιά μου)και να μπαίνω, γιατί θέλω και να το διαβάζω και να γράφω τη δική μου αντίθετη άποψη γιατί έχω θαρώ το δικαίωμα να θέλω το νέο σημείο συνάντησης που βρήκα να μη μου θυμίζει γιατί ήταν γλοιώδες το παλιό.
Minority Report ... precogs ... .
Από τις 28/01 και για όσο χρειαστεί ... .