diplomat έγραψε:On a semi-unrelated note, το σουκού που έκανα το πρώτο μπάνιο της σεζόν ανακάλυψα ότι φοριούνται πολύ δυνατά μαγιό, σε φάση που ντρεπόμουν να κοιτάξω ρε μλκες.
Φέτος 1η μόδα

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Μάλλον είμαι μούχλας.
Anonymous Founder έγραψε:Το να δείχνεις όσο περισσότερο κώλο μπορείς (ή νιώθεις άνετα...) δεν είναι καινούρια μόδα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια που ξεκίνησε με τα μπραζίλ. Πλέον, απλώς το έχουν εξελίξει λίγο στα σχέδια υποθέτω. Δεν έχω κυκλοφορήσει πολύ σε παραλίες φέτος, λόγω άλλων λόγων, έχω χάσει τόσα επεισόδια;
diplomat έγραψε:Προσωπικά καθότι δεν έχω δουλέψει πολύ το σπορ παραλία δεν είχα δει πολλά μπραζίλ, μα φαίνεται πώς τα καινούρια είναι η "λογική" του εξέλιξη.
Μάλλον είμαι μούχλας.
Σας πω εγώ που είμαι αρχισκάουτερ του κώλου
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Σκάουτερ my assAnonymous Founder έγραψε:Το να δείχνεις όσο περισσότερο κώλο μπορείς (ή νιώθεις άνετα...) δεν είναι καινούρια μόδα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια που ξεκίνησε με τα μπραζίλ. Πλέον, απλώς το έχουν εξελίξει λίγο στα σχέδια υποθέτω. Δεν έχω κυκλοφορήσει πολύ σε παραλίες φέτος, λόγω άλλων λόγων, έχω χάσει τόσα επεισόδια;diplomat έγραψε:Προσωπικά καθότι δεν έχω δουλέψει πολύ το σπορ παραλία δεν είχα δει πολλά μπραζίλ, μα φαίνεται πώς τα καινούρια είναι η "λογική" του εξέλιξη.
Μάλλον είμαι μούχλας.
Σας πω εγώ που είμαι αρχισκάουτερ του κώλου

< >
EDDIE_147 έγραψε:Στην πούτσα τους το 1,5 μέτρο απόσταση.Μπάα μιλάμε για 15 μέτρα απόσταση ναναι καλά το P30 pro
![]()
![]()
![]()
< >