Πρέπει να συμπληρώσουν κάποια αίτηση;
Πρέπει να συμπληρώσουν κάποια αίτηση;
Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως παιδιά το να υπάρχει εικόνα ευταξίας σε ένα χωρο, είτε είναι πανεπιστήμιο είτε αποθήκη οικοδομικών υλικών, αν μη τι άλλο βοηθά και στο να γίνεται πιο σωστά η δουλειά.
Εν προκειμένω, σε ένα χώρο τακτικό, καθαρο, χωρίς τραπεζάκια και βρωμερές αφίσες παντού, πιθανοτατα κινητροδοτουνται και οι φοιτητές καλύτερα. Ναι, η χρηματοδότηση είναι σημαντικότερο θέμα, όμως κακώς υποτιμάται διαρκώς και το ζήτημα της εικόνας.
Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως παιδιά το να υπάρχει εικόνα ευταξίας σε ένα χωρο, είτε είναι πανεπιστήμιο είτε αποθήκη οικοδομικών υλικών, αν μη τι άλλο βοηθά και στο να γίνεται πιο σωστά η δουλειά.
Εν προκειμένω, σε ένα χώρο τακτικό, καθαρο, χωρίς τραπεζάκια και βρωμερές αφίσες παντού, πιθανοτατα κινητροδοτουνται και οι φοιτητές καλύτερα. Ναι, η χρηματοδότηση είναι σημαντικότερο θέμα, όμως κακώς υποτιμάται διαρκώς και το ζήτημα της εικόνας.
Anonymous Founder έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως παιδιά το να υπάρχει εικόνα ευταξίας σε ένα χωρο, είτε είναι πανεπιστήμιο είτε αποθήκη οικοδομικών υλικών, αν μη τι άλλο βοηθά και στο να γίνεται πιο σωστά η δουλειά.
Δεν με ενόχλησαν ποτέ ούτε οι αφίσες, ούτε τα τραπεζάκια, ούτε τα συνθήματα. Απορώ κιόλας γιατί κάποιοι ασχολούνται με δαύτα για να είμαι ειλικρινής. Να πω επίσης πως δεν τα καταχωρώ τα συγκεκριμένα ως "βρώμικα" ή "βρωμιά" επίσης.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω dimik πως η άποψή σου θα ήταν διαφορετική, αν είχες τελειώσει μια διαφορετική σχολή στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος πως αν είχες πάει σε ένα πολυτεχνείο, σε μια ιατρική, ή σε ένα άλλο πιο γνωστό και αξιόλογο ελληνικό πανεπιστήμιο, θα ήσουν λιγότερο απορριπτικός. Τώρα, επειδή το σύστημα δεν σου επέτρεψε κάτι άλλο, προτιμάς Κύπρο, όπου με τα λεφτά και τον παρά σου θα σπούδαζες εκεί που θέλεις.
Κατανοητό, αλλά δεν λειτουργεί πάντα έτσι. Είναι εξαιρετικά απίθανο η Κύπρος να φτάσει σε πρεστιζ (+ρανκινγκς) τα ελληνικά πανεπιστήμια, είτε χωρίς είτε με πανεπιστημιακή αστυνομία (νομίζω όλοι έχουμε πεισθεί πλέον πως με την πανεπιστημιακή αστυνομία το κύρος τους θ'απογειωθεί...).
Ακόμη και σήμερα, από Ελλάδα στην Κύπρο πάνε όσοι δεν πέρασαν στην σχολή που ήθελαν, ή όσοι θέλουν να πάρουν εύκολα ένα μεταπτυχιακό που αναγνωρίζεται στην Ελλάδα χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα. Για ποιο κύρος μιλάμε λοιπόν; Για την Ευρώπη ειδικά, είναι μάλλον στα όρια του ασήμαντου και ίσως πιο κάτω και από όλες τις ανατολικές που κάποτε σχεδόν όλες πουλούσαν πτυχία.
Νίκος Παππάς έγραψε:Η υπαρξη εμπορων ναρκωτικων, χρηστων, κλπ δεν ηταν ποτε θεμα νομων να απομακρυνθουν αλλα θελησης. Εδω και 3 χρονια εχει καταργηθει το ασυλο δε, που μας τα ειχαν κανει Ζεπελιν οτι αυτο φταιει, και παλι δεν λυθηκε το προβλημα.
Α, και το στέκι του Βιολογικού στο ΑΠΘ...
dimik έγραψε:
Οπότε όσοι μπορούν στέλνουν τα παιδιά τους σε τέτοια ιδρύματα και οι υπόλοιποι βρίσκονται ανάμεσα σε μάχες μεταξύ παρατάξεων, διοικήσεων, πολιτικών, ΜΑΤ και μπαχαλακηδων προσπαθώντας να πάρουν ένα πτυχίο για την φουκαριάρα την μάνα τους με μηδενικό αντίκρυσμα αλλά πάνω από όλα υψηλό επίπεδο.

markvag έγραψε:dimik έγραψε:
Οπότε όσοι μπορούν στέλνουν τα παιδιά τους σε τέτοια ιδρύματα και οι υπόλοιποι βρίσκονται ανάμεσα σε μάχες μεταξύ παρατάξεων, διοικήσεων, πολιτικών, ΜΑΤ και μπαχαλακηδων προσπαθώντας να πάρουν ένα πτυχίο για την φουκαριάρα την μάνα τους με μηδενικό αντίκρυσμα αλλά πάνω από όλα υψηλό επίπεδο.
Δεν ξέρω τι εικόνες έχεις από Ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά οι δικές μου είναι πολύ διαφορετικές. Α, ναι, βέβαια, έχω δει τελευταία κάτι ΜΑΤ στα πανεπιστήμια να δέρνουν φοιτητές, αλλά δεν είδα να βοήθησε στην "ησυχία, τάξη και ασφάλεια" του χώρου... Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα είχε...
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]