Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#512918 Αυτοί είναι φονιάδες.
Μη τα μπερδεύεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
gianik έγραψε:Το ότι υπάρχει θέμα με την λειτουργία της δικαιοσύνης δεν ειναι κάτι το πρωτάκουστο...
Όσοι εξ υμών έχουμε '' νταραβέρια'' με δικαστήρια βλέπουμε με τι ρυθμούς και σε τι συνθήκες αποδίδεται δικαιοσύνη..

Άραγε οι ιθύνοντες της efsyn θα δείξουν την ίδια '' συμπάθεια'' όταν σε λίγο καιρό Κορκονέας , Ρουπακιάς κλπ μπουμπούκια θα ζητήσουν κ αυτοί άδεια?.. :iconcool:

Γιατί πρέπει ν' ασχοληθεί η ΕφΣυν και γι' αυτούς; :s_blush
Τόσα ακροδεξιά και φασιστικά βλογκ υπάρχουν, είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν καλοθελητές.

Άραγε γι' αυτούς θα έχουμε παρεμβάσεις στην δικαιοσύνης από αυτούς που φαίνεται πως έβαλαν το χεράκι τους για τον Κουφοντίνα;
:whistlink:
(για να σου αντιστρέψω το ερώτημα...)
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:
Τόσα ακροδεξιά και φασιστικά βλογκ υπάρχουν, είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν καλοθελητές.

Άραγε γι' αυτούς θα έχουμε παρεμβάσεις στην δικαιοσύνης από αυτούς που φαίνεται πως έβαλαν το χεράκι τους για τον Κουφοντίνα;

διότι δεν γίνεται να είσαι ala carte ανθρωπιστής...Οι ίδιοι το γράφουν εξαλλου : .Σημασία δεν έχει τι έγκλημα έχει κάνει..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
gianik έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

διότι δεν γίνεται να είσαι ala carte ανθρωπιστής...Οι ίδιοι το γράφουν εξαλλου : .Σημασία δεν έχει τι έγκλημα έχει κάνει..

Δεν επικαλούνται ανθρωπισμό, αλλά το νόμο.
Δεν απαντάς στο ερώτημα: η Αγία Οικογένεια θα πιέσει τους εισαγγελείς να μην αποφυλακιστεί ο Κορκονέας ή ο Ρουπακιάς;
Δεν θα το κάνουν. Προφανώς και η ΕφΣυν δεν θα γράψει άρθρο για τον Ρουπακιά, έναν εγνωσμένο Χρυσαυγίτη. Οφείλει όμως να αποδεχτεί την απόφαση του Συμβουλίου φυλακών ή του εισαγγελέα και σίγουρα να μην γράψει πύρινα άρθρα για τον εγκληματία χρυσάβγουλο που τον έβγαλαν έξω με τον όποιο νομο κλπ κλπ.
:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#512930 έγινε κάτι παράνομο; και το άρθρο λέει ότι οι εισαγγελείς έδρασαν στα πλαίσια που τους ορίζει ο νόμος

η όποια παρέμβαση είναι υπόθεση ενός βαρυποινίτη η οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα

άρα η όποια πρεμούρα για το γουελ μπίινγκ του συγκεκριμένου μπορεί να γίνεται για 2 λόγος

1) ανθρωπιστικούς (άρα ισχύει ο ανθρωπισμός αλά καρτ που λέει ο γιανικ)
2) υποστήριξη των επαναστατικών πράξεων του συγκεκριμένου, το οποίο είναι κατάπτυστο αν πάμε με το δόγμα καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 31 Μάιος 2018, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#512932 η ιδεοληψία εμπεριέχεται στην υποστηρίξη ουσιαστικά

αν πχ κάποιος αριστερός αγωνιστής έτρωγε μικρά παιδάκια θα έπαυε να είναι αγωνιστής και θα ήταν κανίβαλλος

αν όμως σκοτώνει εχθρούς του κινήματος συνεχίζει και είναι αγωνιστής, άρα καλά κάνει, άρα υποστηρίζεται
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#512934 Το να υποστηρίξεις για το χ,ψ δικό σου λόγο κάποιες μεμονωμένες ενέργειες είναι κατ' εμέ δεκτό και απόλυτα σεβαστό γιατί δείχνει μία σχετική κριτική ικανότητα. Το να υποστηρίζεις τα πάντα όλα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση όμως, είναι ιδεοληψία και είναι πιο καθυστερημένο κι από οπαδική συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#512940 εγώ προσωπικά δέχομαι απόλυτα και την ιδεοληψία, αρκεί να παραδέχεσαι ότι υποστηρίζεις φόνους και βία χωρίς μα και μου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
QsisVTS έγραψε:εγώ προσωπικά δέχομαι απόλυτα και την ιδεοληψία, αρκεί να παραδέχεσαι ότι υποστηρίζεις φόνους και βία χωρίς μα και μου

Δεν διάβασες μάλλον το άρθρο , ούτε το απόσπασμα που έβαλα.
Κάνε μια προσπάθεια και το ξανασυζητάμε.
Αν επιμένεις να γίνει η κουβέντα πάνω σε ιδεοληψίες, υπάρχουν πιο κατάλληλοι από εμένα.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#512945 μια χαρά το διάβασα

Αφού ο εισαγγελέας έκρινε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ότι ο κρατούμενος είχε δικαίωμα στην άδεια, έγινε γνωστό ότι σε βάρος του διατάχτηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πειθαρχικός έλεγχος. Η ενέργεια αυτή, δεδομένου ότι ο εισαγγελέας δεν είχε παραβιάσει καμία διάταξη του νόμου και απλά εξέφρασε τη δικανική του κρίση, προκάλεσε πολλά ερωτήματα .

αυτό δεν καταλαβαίνω από πουθενά ότι είναι παράνομο, είναι σα να μου λες ότι είναι παράνομο να με σταματήσει αστυνομικός στο δρόμο να του δείξω όλη τη χαρτούρα και αυτός να με πάει για εξακρίβωση και να φάω το βράδυ μου στο τμήμα. είχαν δικαίωμα να το κάνουν και το έκαναν.. :s_dunno

από κει και πέρα σου ξαναλέω δεν έχω θέμα ούτε με ιδέες ούτε με τίποτα, απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.. ο συγκεκριμένος είναι φονιάς και όποιος ανησυχεί για αυτόν άσχετα αν τον νοιάζει ο νόμος ή όχι ανησυχεί για το αν θα πάρει ή όχι άδεια ένα φονιάς ώστε να πάρει τον αέρα του και να δει τις μέλισσές του

νομίζω έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα σε αυτή τη χώρα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 31 Μάιος 2018, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά