italakias έγραψε:Mod
Βαλε 2α να ξεκολλησει, ο τυπος λεει να παρεις ΣΠΑΛΑ της προκοπης και να την περασεις ΕΣΥ στη μηχανη γα κιμα.
italakias έγραψε:Mod

REALZEUS έγραψε:italakias έγραψε:Τα κρεατα θελουν καλο ψησιμο,ειδικα το χοιρινο.
Όχι δεν θέλουν όλα καλό ψήσιμο. Το χοιρινό όμως θέλει, όπως σωστά είπες.
Πχ αυτά που έβαλε ο Κυριάκος μου φαίνονται καλά ψημένα.
kyr80 έγραψε:
Εχθές έκανε η γυναίκα μου spare ribs... Κορυφαία
italakias έγραψε:Δλδ στην πρωτη φωτο που ειναι σχεδον αψητο μεσα ,σου φαινεται καλα ψημενο;<br abp="792">Η πρώτη φώτο είναι bistecca fiorentina. Κορυφαίο μοσχαρίσιο T-bone στην Σιένα. Είναι το πιο ψημένο που θα δει κανείς.
dimik έγραψε:kyr80 έγραψε:<br abp="764"><br abp="765">Εχθές έκανε η γυναίκα μου spare ribs... Κορυφαία<br abp="766"><br abp="767"><br abp="768"><br abp="769">Συνταγή για τα ribs

italakias έγραψε:Δλδ στην πρωτη φωτο που ειναι σχεδον αψητο μεσα ,σου φαινεται καλα ψημενο;
drdino έγραψε:REALZEUS έγραψε:italakias έγραψε:Τα κρεατα θελουν καλο ψησιμο,ειδικα το χοιρινο.
Όχι δεν θέλουν όλα καλό ψήσιμο. Το χοιρινό όμως θέλει, όπως σωστά είπες.
Bασικά το θέμα είναι το πώς ορίζεις το καλό ψήσιμοΠχ αυτά που έβαλε ο Κυριάκος μου φαίνονται καλά ψημένα.
BEAMS έγραψε:Για όσους ασχολούνται με το ψήσιμο και γουστάρουν να κοκκινίζει το εσωτερικό, εδώ ένα βίντεο που ξέχασα να το βάλω χθες από τους αγαπημένους μου αμερικάνους BBQ Pit Boys![]()
Έχω ψήσει πολλά κρέατα με τον τρόπο που προτείνουν και έχω να πω πως οι άνθρωποι είναι θεοί![]()
Το συγκεκριμένο πιάτο το έχω φτιάξει χωρίς καλαμπόκι, ένα κομμάτι μαριναρισμένο, ένα όχι.
Αν σε κάποιους τρέξουν σάλια κατά τη διάρκεια, οκ, είναι φυσιολογικό![]()
dimik έγραψε:
Πρώτα από όλα να απαγορευτούν οι BBQ Pit Boys όπως και τα βυζγια![]()
Αμάν κάναμε να ξεκολλήσουμε από το κανάλι τους στον youtube δεν χρειάζεται να μας τα θυμίζεις.
2ον και σημαντικότερο, κομμάτια κρέας σαν αυτά που χρησιμοποιούν βρίσκεις;
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]