https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Για 23€ διαφορα 256αρης it is !
Νίκος Παππάς έγραψε:Ειπα θα το παιξω GeakosΓια 23€ διαφορα 256αρης it is !

REALZEUS έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Ειπα θα το παιξω GeakosΓια 23€ διαφορα 256αρης it is !
Έτσι είναι όταν αποκτάει κανείς εξουσία και πρόσβαση στον φορουμικό κορβανά...![]()

vasilis έγραψε:Με 120αρι ssd έχω όλα μου τα προγράμματα + μερικά αρχεία κ φώτο κ περισσεύουν κ 20 gb
QsisVTS έγραψε:Να μην ακούς το χρατσα χρουτσα μες στην απόλυτη ησυχία
Οι ανεμιστήρες σου δεν κάνουν φασαρία;
Νίκος Παππάς έγραψε:Μιλαω τωρα με τον Γρηγορη να εχουμε οι mod Tesla Model 3.
Άλλο κακό να μην σας βρει...
Chris έγραψε:Δεν μπορω να σκεφτω κατι σχετικο, σε βλεπω για diy. Πχ να βαλεις ενα τροφοδοτικο στις θεσεις των drive?
Edit εδω αναφερουν καποια cases με τις εξοδους της μβ πανω
http://www.tomshardware.co.uk/answers/i ... panel.html
krom έγραψε:Πάρε ένα που παίρνει τροφοδοτικό μπροστά και γύρνα το κουτί προς τα πίσω, άσκημο, αλλά provlemzolved![]()
gakost έγραψε:Μονο σε κουτια για σερβερ για ρακ εχω δει αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο που ψαχνεις

saxon_747 έγραψε:Μια χαρά, τι να του πεις? Ram 8gb?
...>.

Wagner669 έγραψε:Γνωστος μου θελει για το γραφειο 2 καινουρια PC
Ενα για το λογιστηριο (i3) κ ενα για τον εαυτο του (i5) και σκεφτεται τα intel NUC, με το σκεπτικο οτι θα μπουν πισω απο τις οθονες (στο VESA mount) και δεν θα χει το κασσικο μπαχαλο με τα καλωδια γυρο απο το γραφειο.
i3/Μ.2 SSD 256GB/SATA III 1TB και i5/M.2 SSD 256GB/SATA III 1TB
Τι να του πω;;;;
gakost έγραψε:Wagner669 έγραψε:Γνωστος μου θελει για το γραφειο 2 καινουρια PC
Ενα για το λογιστηριο (i3) κ ενα για τον εαυτο του (i5) και σκεφτεται τα intel NUC, με το σκεπτικο οτι θα μπουν πισω απο τις οθονες (στο VESA mount) και δεν θα χει το κασσικο μπαχαλο με τα καλωδια γυρο απο το γραφειο.
i3/Μ.2 SSD 256GB/SATA III 1TB και i5/M.2 SSD 256GB/SATA III 1TB
Τι να του πω;;;;
Τελεια λυση απλα 3 πραγματακια απο μενα.
1 αν εχει οθονες με ρυθμιζομενη βαση το vesa mount ειναι πιασμενο οποτε θα πρεπει να βρει αλλιως να τα κρυψει
2 να ξεχασει τους εξτρα δισκους να μεινει με τους ssd και να παρει ενα ξεχωριστο nas προφανως με raid. Προφανως θα ανεβει ο προυπολογισμος αλλα σαφως καλυτερη λυση.
3 Με backup τι θα κανει;
Παντως να ξερεις γενικα με ενα οργανωτη καλωδιων στυλ σπιραλ και με λιγη ωρα δουλειας τις περισσοτερες φορες εξαφανιζονται τα καλωδια

I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]