- 06 Μάιος 2017, 23:45
KiloMeater έγραψε:Β) σκέφτομαι να στρώσω μόνος μου πλακάκι στην αυλή, μια επιφάνεια 20 τετραγωνικά.
Ο μαστορας εδώ μου ζήτησε 2100€ ...πέρα απο το γαμωτο , θα ήθελα να ασχοληθώ να το φτιάξω μόνος μου έτσι απο περιέργεια.

100 ευρώ το τετραγωνικό (ποιότητα βασική) για πλακάκι
μόνο κάθετη τοποθέτηση στο όρος Σουριμπάτσι και οι πεζοναύτες να σου ρίχνουν από κάτω.
Ο τύπος είναι απατεώνας και θέλει ένα καλό χέρι ξύλο.
#Kacey_leipeis
Ένα λογικό κόστος τοποθέτησης είναι 10€/τμ. (τοποθέτηση μόνο)
Απλά εδώ είναι πιο πολύ η αγγαρεία, πηγαινέλα για 20 τμ.
Αν θέλεις να πειραματιστείς και να το παίξεις Bob ο μάστορας τότε πάρε τα εργαλεία, δες τα βίντεο στο γιουτούμπη και όρμα.
Δεν ξέρω πόσο απλό είναι απλά έχω δει πλακάκια από ερασιτέχνες και είναι να τραβάς τις κωλότριχες σου.
Διαφορετικά το 500άρικο που υπολόγιζες (πλακάκια, υλικά, εργατικά μέσα με το κλειδί στο χέρι) είναι ένα λογικό κόστος.
Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω θα πέσεις κάτω και από το ποσό αυτό.
Όποιον και να φέρεις ψιλοαρπαχτή θα σου κάνει οπότε μην ψάξεις να βρεις τον Φειδία.
Στην τελική ένα μικρό ίσωμα είναι, οπότε μην τρελαίνεσαι.
εδιτ
Παράλειψη: μόλις ξεμπερδέψεις με το ξύλο που θα ρίξεις στον πρώτο ρίξε και δυο μπούφλες σε αυτόν που σου είπε για κόστος τοποθέτησης
με την ώρα.
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"