Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#211633 1 warn στον dim8 ..
φακές (να είναι λίγο πηχτές) , με χωριάτικο ξύδι και μισό καρβέλι ζυμωτό ψωμί... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mjacob έγραψε:Έλα ρε, τι εχεις με τις φακές;

δεν τις φτιαχνει καλα :ninja:
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 25 Ιαν 2016, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:1 warn στον dim8 ..
φακές (να είναι λίγο πηχτές) , με χωριάτικο ξύδι και μισό καρβέλι ζυμωτό ψωμί... :inlove:

δεν ηταν πηχτες για αυτο δεν μου αρεσουν.Μολις δω μεσα το ζουμε να ειναι σαν νερο σαλταρω. :x
Αμα ειναι πηχτες οπως μου αρεσουν,με ψωμι μπουκιες που μπαινει στο πιατο πριν τις φακες,και φετα τριμμενη με το χερι(ακριβως ετσι τρωω και τη φασολαδα,αλλα να ειναι πηχτη :rtfm: )
Και βεβαια λιγο ξυδακι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#211637 :lol: mjacob
Μου έχουν στείλει από το χωριό , δεν ξέρω πως το φτιάχνουν , από άρωμα και γεύση καμμία σχεση με αυτά του s/m..
Άβαταρ μέλους
By umaga
#211739 τι ριγανη; :inlove: εγω παντου βαζω, σαλατες, μπριτζολες,επισεις στο λαδι-αλατι-τυρι-καψαλα αμα δεν εχει μπολικη ριγανη δε λεει
αμα δεν εχω τι να φαω βαζω σ εενα πιατο λαδι, φετα, αλατι, ριγανη, ψηνω και ψωμι (καψαλα) ειμαι κομπλε
επισεις ψηνω πολυ συχνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#211927 Η παρακάτω Φωτογραφία μπορεί να μπει στο νημα κατανάλωση, πάχη μου τα κάλλη μου, μία φωτογραφία από το αυτοκίνητό σας, pour homme, ρολόγια. καλύτερα εδώ ομως

Εικόνα

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By junior gt
dimviii έγραψε:

δεν ηταν πηχτες για αυτο δεν μου αρεσουν.Μολις δω μεσα το ζουμε να ειναι σαν νερο σαλταρω. :x
Αμα ειναι πηχτες οπως μου αρεσουν,με ψωμι μπουκιες που μπαινει στο πιατο πριν τις φακες,και φετα τριμμενη με το χερι(ακριβως ετσι τρωω και τη φασολαδα,αλλα να ειναι πηχτη :rtfm: )
Και βεβαια λιγο ξυδακι.

Όχι ρε. Ποτέ φακές με τυρί. Σίδηρος vs ασβέστιο δεν απορροφάται ο σίδηρος και είναι σα να μην τις έφαγες από άποψη σιδήρου :rtfm:
Για να απορροφηθεί ο σίδηρος καλά καλά θέλει μπόλικο λεμονάκι (βιταμίνη c).
Άβαταρ μέλους
By Chris
JimClark έγραψε:Η παρακάτω Φωτογραφία μπορεί να μπει στο νημα κατανάλωση, πάχη μου τα κάλλη μου, μία φωτογραφία από το αυτοκίνητό σας, pour homme, ρολόγια. καλύτερα εδώ ομως

Εικόνα

καριόκα είναι? :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Serf έγραψε:Δεν πρέπει να έχω φάει ποτέ φακές χωρίς φέτα :lipsealed:

Γιατί μήπως σπανακόριζο? Δεν πάει με χίλια με φέτα?
Αλλά δυστυχώς απαγορεύεται :( Τουλάχιστον από θρεπτική άποψη.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#211961 Πουράκι καραμέλας. Για τον μελλοντικό μοντ της καρδιάς μας

Άβαταρ μέλους
By g8777
junior gt έγραψε:
dimviii έγραψε:

Και βεβαια λιγο ξυδακι.

Όχι ρε. Ποτέ φακές με τυρί. Σίδηρος vs ασβέστιο δεν απορροφάται ο σίδηρος και είναι σα να μην τις έφαγες από άποψη σιδήρου :rtfm:
Για να απορροφηθεί ο σίδηρος καλά καλά θέλει μπόλικο λεμονάκι (βιταμίνη c).

Citation needed.