Geo f1 έγραψε:Ε λογικα τα ιδια θα κανει ο μπαμπας και ο μικρος απλα αντεγραψε!!
Εγω με την κουτσουνα τωρα προσπαθουμε να χειριστουμε την μπομπιτσα...Η οποια πλεον εχει αρχισει και νιωθει,ζηταει,απαιτει κλπ...
Και οταν δεν της κανεις το χατηρι δυνατο κλαμα 3 δευτερολεπτων και οτι κραταει εκσφεδονιζεται μακρια..(ipad,τηλεκοντρον κλπ)
Ειναι λιγο νευρακι μαλλον..Και μεις ειμαστε ηρεμοι ανθρωποι γμτ...
Ενταξει καθε μερα καινουρια πραγματα ειναι αυτη η φαση...Και ολα τα ξεχνας οταν της λες αγκαλιτσα και σε κανει!!!
red_monster έγραψε:Καμία χαλαρή ξυλιά και μερικά παραπάνω όχι θα φέρουν πολλά περισσότερα χαμόγελα στο μέλλον
Anonymous Founder έγραψε:Α, είναι σαν τις γυναίκες δηλαδή; Ίσως τελικά έχω την ωριμότητα να γίνω πατέρας...![]()
makis_kanatselis έγραψε:Και ξυλια πεφτει στο χερι για νακαταλαβει το μη και φυσικα ειναι ο μονιμος καυγας στο σπιτι με τη γυναικα αλλα δεν μποεις ενα παιδι 15 μηνων να το εχεις μονιμα στο μη. Εκει πας στο αλλο ακρο.
xenos έγραψε:Kαι εμάς τα ίδια. Αλλά είναι κ πολύ επίμονος ρε παιδί μου. Μια φορά τον μάλωσα μιλάμε πάνω από 15 φορές για το ίδιο πράγμα μέσα σε 30' και πάλι το δικό του έκανε.![]()
![]()
Ή το άλλο το ωραίο. Άντε λέμε να πάμε κάπου έξω περπατώντας. Του λες "χεράκι", σε πιάνει από το χέρι και πας. Στα 5-10 βήματα κρεμιέται από το χέρι του, ώστε να το αφήσεις και να γίνει καπνός.![]()
![]()
Εγώ βλέπω από τον δικό μου ότι δεν καταλαβαίνει κ πολλά. Και να κλάψει και και και..... πάλι λίγο στα @@ του σε γράφει κ πάλι τα ίδια κάνει.
Μόνο που ο δικός μου είναι στα 7 πλέον.saxon_747 έγραψε:makis_kanatselis έγραψε:Και ξυλια πεφτει στο χερι για νακαταλαβει το μη και φυσικα ειναι ο μονιμος καυγας στο σπιτι με τη γυναικα αλλα δεν μποεις ενα παιδι 15 μηνων να το εχεις μονιμα στο μη. Εκει πας στο αλλο ακρο.
Όσες ξυλιές και να φάει, θα κάνει οτι καταλαβαίνει. Η "τιμωρία" πρέπει να έχει άμεση σχέση με το "παράπτωμα". Διαφορετικά το παιδί το εκλαμβάνει σαν εκδίκηση και συνήθως τα αποτελέσματα είναι αντίθετα απο τα αναμενόμενα. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να καλλιεργηθεί ο φόβος και η βία στο παιδί.
.dimik έγραψε:red_monster έγραψε:500ml είναι μεγάλη ποσότητα για να την πιεις κατά λάθος... προφανώς και δεν μιλάμε αθροιστικά
Το ξέρω την έβαλα χάριν υπερβολής.
Αν πιει τόσο πολύ νερό ώστε να χάσει της αισθήσεις του ή να μην μπορεί να αναπνεύσει κλπ φυσικά και θα ζητήσεις ιατρική βοήθεια, αν πιει τόσο ώστε απλά να βήχει ή/και να κάνει εμετό δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
otso έγραψε:σημερα 2η μερα που δεν τα πηγα για μπανιο ενω το ειχα υποσχεθει. την πρωτη φορα κατι εκανε ο γιος και τιμωρηθηκε .ηερα ερχονται η παρεα της κορης και με ρωταει να παω ; οκ λεω και φευγουν με τα ποδηλατα , μετα απο ωρα ξαναερχεται μπαμπα να παρω μια μπαλα; να παρεις κατσε μονο να φουσκωσω καποια , κοιταω απο το τζαμι της πορτας και τι να δω το ποδηλατο πεταμενο κατω και το παγουρακι αλουθε.
πρεπει να γυρισαν τα ματια μου , ειναι 9 και το πρωτο που εμαθαν απο οταν πρωτοεπιασαν ποδηλατο ειναι η στεκα η το ακουμπαμε καπου πολυ προσεκτικα ωστε να μην γρατζουνιστει , αλλα τα μπασταρδα που κανει παρεα μολις ξεκαβαλικευουν απλως το αφηνουν να πεσει . κακομαθημενα τσογλανια .τιμωρια επ αοριστον λοιπον . κατι πηγε να πει η μανα της αλλα το βουλωσε γιατι θα την καρυδωνα.
να μη το βρει ασυγύριστο.xenos έγραψε:Kαι εμάς τα ίδια. Αλλά είναι κ πολύ επίμονος ρε παιδί μου. Μια φορά τον μάλωσα μιλάμε πάνω από 15 φορές για το ίδιο πράγμα μέσα σε 30' και πάλι το δικό του έκανε.![]()
![]()
Ή το άλλο το ωραίο. Άντε λέμε να πάμε κάπου έξω περπατώντας. Του λες "χεράκι", σε πιάνει από το χέρι και πας. Στα 5-10 βήματα κρεμιέται από το χέρι του, ώστε να το αφήσεις και να γίνει καπνός.![]()
![]()
Dimitris_P έγραψε:Θέλουν κάτι, βάζουν τις φωνές ή το κλάμα, τους το δίνεις και όλα καλά. Είναι σωστό αυτό όμως;Δεν ξέρω αν μετράει το "μωρό είναι δεν πειράζει"
makis_kanatselis έγραψε:. Θεωρω ομως οτι οσο μεγαλωνουν τοσο πιο ενεργα θα διαχειριζομαστε αυτες τις καταστασεις και τοσο προς το σωστο θα κινηθουμε.
makis_kanatselis έγραψε:δεν μποεις ενα παιδι 15 μηνων να το εχεις μονιμα στο μη. Εκει πας στο αλλο ακρο.
xenos έγραψε:
![]()

21 quadra έγραψε:
Επίσης δεν αφήνουμε παπούδες και γιαγιάδες να του κάνουν τα χατήρια και να καταστρέφουν ότι χτίζουμε με κόπο, αν μπορούμε να είμαστε μακρυά και αγαπημένοι ακόμα καλύτερα, ακόμα και αν μας κοστίζει σε κόπο, ηρεμία, χρήμα, εκτός και αν οι γονείς μας έχουν την ίδια νοοτροπία στην ανατροφή των διαβόλων.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]