Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:Τώρα έχουμε τούβλα και γκρεμίδια.

Όταν πας να τα βάλεις με τον ΚΕΡΑΥΝΟ αυτά παθαίνεις.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#762843 Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Τώρα έχουμε τούβλα και γκρεμίδια.

Όταν πας να τα βάλεις με τον ΚΕΡΑΥΝΟ αυτά παθαίνεις.

Ούτε με τον κεραυνό τα βάζεις ούτε με τους μισθωμένους σχολιαστές. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??

Αυτό είναι ένα δικό σου συμπέρασμα στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω ότι ο πρύτανης δε βγήκε με κλήρωση ούτε τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει. Υποσχέθηκε λύσεις και θέλουμε λύσεις. Προς το παρόν έχουμε σαφώς χειρότερη κατάσταση και η προοπτική να γίνει το ισόγειο του Βιολογικού, γήπεδο ΟΠΑΠ Αγιασοφιά τεράστια. Δε με ενδιαφέρει πως και τι, να βγάλουν άκρη. Το ότι οι αναρχικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δε θέλω κανένα άρθρο να μου το πει, το βλέπω. Όπως επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο να δουλεύουμε χωρίς απειλές.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#762852 Χωρίς καταστροφές πως θα πάρει μίζα για νέα έργα -μηχανήματα ο πρύτανης ;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#762864 Να πούμε και το καλύτερο; 1,3 εκατομμύρια ο προϋπολογισμός της αναμόρφωσης των βιβλιοθηκών. Αν δε γίνει τίποτα ξέρετε πόσα θα πάρει ο εργολάβος;

Τα μισά.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Οχι ακριβώς, εχεί αρκετά μεγάλη φύρα . Δύσκολες εποχές για όλους , τι να πεις.
Ρήτρα αναπροσαρμογής και εδώ;
Άβαταρ μέλους
By 224v
Corto Maltese έγραψε:
224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??

Αυτό είναι ένα δικό σου συμπέρασμα στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω ότι ο πρύτανης δε βγήκε με κλήρωση ούτε τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει. Υποσχέθηκε λύσεις και θέλουμε λύσεις. Προς το παρόν έχουμε σαφώς χειρότερη κατάσταση και η προοπτική να γίνει το ισόγειο του Βιολογικού, γήπεδο ΟΠΑΠ Αγιασοφιά τεράστια. Δε με ενδιαφέρει πως και τι, να βγάλουν άκρη. Το ότι οι αναρχικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δε θέλω κανένα άρθρο να μου το πει, το βλέπω. Όπως επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο να δουλεύουμε χωρίς απειλές.
Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα καταστρέφουν ώστε να βγάλει μίζα ο πρύτανης!!!!, και να την μοιραστούν μισή μισή...

.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
saxon_747 έγραψε:Τι παίζει εδώ ρε παιδιά;

https://twitter.com/anthi7vas/status/15 ... 7v34g&s=19

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:

Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα καταστρέφουν ώστε να βγάλει μίζα ο πρύτανης!!!!, και να την μοιραστούν μισή μισή...

.

Γιατι να εχει καποιος λυση για να εχει και γνωμη; Τι αξια εχει η γνωμη/ λυση ενος ασχετου;

Επισης, να γραφουμε αλλα να διαβαζουμε κιολας. Ο πρυτανης κοντευει 3 χρονια, υποσχεθηκε λυσεις και δεν εκανε τιποτα. Σημερα η κατασταση ειναι σαφως χειροτερη απο πριν 3 χρονια, οποτε;
Δεν φταιει και ο πρυτανης για την κατασταση;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Τι παίζει εδώ ρε παιδιά;

https://twitter.com/anthi7vas/status/15 ... 7v34g&s=19

Job well done!

https://twitter.com/venetia_Ap/status/1 ... 3957094403
Άβαταρ μέλους
By 224v
Νίκος Παππάς έγραψε:
224v έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:

.

Γιατι να εχει καποιος λυση για να εχει και γνωμη; Τι αξια εχει η γνωμη/ λυση ενος ασχετου;

Επισης, να γραφουμε αλλα να διαβαζουμε κιολας. Ο πρυτανης κοντευει 3 χρονια, υποσχεθηκε λυσεις και δεν εκανε τιποτα. Σημερα η κατασταση ειναι σαφως χειροτερη απο πριν 3 χρονια, οποτε;
Δεν φταιει και ο πρυτανης για την κατασταση;
30+ χρόνια το είχαν υπό κατάληψη, 3 χρόνια ο πρύτανης ξεκίνησε μια ενέργεια, καλή η κακή, όμως το παρεακι ήθελε το χώρο για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, οπότε ξεκίνησαν οι ενέργειες να ξανά καταληφθεί!!! Φταίει όμως ο πρύτανης που δεν τους έβγαλε από την επόμενη της εκλογής!!!! του.. μπορεί και να έχεις δίκιο....

.