Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#478867 Αν εχει πισινα παιζει κ ο συντηρητης.
Ο κουπεας χαθηκε...
Άβαταρ μέλους
By Serf
xenos έγραψε:Αν εχει πισινα παιζει κ ο συντηρητης.
Ο κουπεας χαθηκε...
Αυτά είναι προβλήματα της ανώτερης αστικής τάξης. Νομίζω δεν εφαρμόζουν στην περίπτωση!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
NiTse έγραψε:Με τη σινγκλ μαμ την μπαργουμαν τι έκανες τελικα;;

Πέταξα υποννoούμενο, μετά την είπα πλαγίως milf, παρεξηγήθηκε, την έκραξα λίγο ότι έτσι μιλάνε οι άντρες και
δεν ξέρω με τι αργκό συνεννοείται με τους gay από τις θεατρικές ομάδες που συναναστρέφεται και το βούλωσε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#479012 Μήπως έπρεπε να της έχεις ρίξει και καμιά σφαλιάρα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#479016 Eπιτέλους ενας λογικός άνθρωπος, έχουμε γεμίσει τιτίκες.

Μπίχλα, πολύ μαλακό σε βρίσκω, την άλλη φορά αν δεις να σου αντιμιλάει, σφαλιάρα και το κεφάλι στο νεροχύτη του μπάρ :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:Άπαντησε, ψημένη είναι αυτή, ρεπό έχει σήμερα αλλά δεν ξέρει αν θα βγει, ζήτησα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε.
Βρήκα σταθερό και διεύθυνση, σκέφτομαι αύριο να πάρω τηλέφωνο αλλάζοντας τη φωνή μου και να πω ότι είμαι
ηλεκτρολόγος και κάνω έλεγχο για διαρροές. Θα σκάσω μύτη με φόρμα εργασίας και εργαλειοθήκη, θα πέσει κάτω
απ τα γέλια όταν ανοίξει την πόρτα αλλά φοβάμαι μην μου ορμήξει ο σκύλος.
bonus: Θα κάνω περίεργη προφορά στο τηλέφωνο για να νομίζει ότι είμαι Μουσουλμάνος :lol:

Υδραυλικός με κωλοχαραδρα νομίζει έχει περισσότερες πιθανότητες

Αν και το κριπι του θέματος «βρήκα διεύθυνση και σταθερό» και έσκασα ακάλεστος θα δώσει το μπουστ που χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#479027 Το ουστ πουστ μη του δώσει μονο και μείνει με το φαπ
Μεσιέ δεν γουστάρει η τύπισσα, στο λέει εμμέσως πλην σαφώς
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Μεσιέ δεν γουστάρει η τύπισσα, στο λέει εμμέσως πλην σαφώς

Μα γιατί το λες αυτό; :lol:

Μπίχλα αν δεν τρολλάρεις πρέπει να σκεφτείς λίγο κάποια πράγματα... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#479587 Έχω ανοίξει αρκετά μέτωπα, ότι κάτσει, δεν μπορώ να κυνηγάω και να παρακαλάω το κάθε κοριτσάκι ούτε να δίνω αξία
σε κάθε ψώνιο, γι αυτό τους τα χώνω λίγο διακριτικά αν πάνε να μου το παίξουν ιστορία. Η 18χρονη είναι πιο πιθανό
να μου κάτσει, όπως και να χει είναι καλή περίπτωση το κονέ με την νοικιάρισσα, επειδή 1ον δεν μου αρέσει, 2ον έχει
γκόμενο από το σχολείο και 3ον είναι πολύ καλό παιδί και μπορώ να βασιστώ να μην μου κάνει |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#480015 Εικόνα

Tη σωστή βυζάρα την κιμπάρικη την θαυμάζουν και τα κορίτσια :iconcool: