Όταν του λέω πως ένας παίκτης του ΝΒΑ το και το μου λέει "τους πιέζει για να πάρει παραπάνω φράγκα, ότι μας έκανε και ο Μανωλάς κάθε καλοκαίρι που ψάρευε στη Ναξο"
Τον πήρα τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι και του το θύμισα, του είπα ότι τελικά είχε δίκιο.
Giuseppe Busso έγραψε:Σου θύμισε τον τυροτζορνταν;;
Έχω δει το πρώτο επεισόδιο. Ανατριχίλα και δέος.
Corto Maltese έγραψε:Δύο επεισόδια έφυγαν, μια βδομάδα αναμονή τώρα. Δε θυμόμουν ότι ήταν εκείνο το καλοκαίρι τόσο μπουρδέλο οι Μπουλς.
8 επεισόδια με Ντένις Ρόντμαν τώρα
Corto Maltese έγραψε:Και πολύ καλά έκανε σύμφωνα με το Netflix. Και βγήκε ο Τζόρνταν να τον κατηγορήσει για εγωισμό. Ποιος; Ο Τζόρνταν! Για εγωισμό!

Παιδια εχω γραψει δεκαδες φορες πως η μιση αληθεια ειναι ψεμα και πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια. Εχω αφιερωσει χιλιαδες ωρες για να μελετησω το φαινομενο του Τζορνταν. Το βασικοτερο πραγμα που πρεπει να καταλαβει καποιος ειναι πως ο Τζορνταν δεν γινοταν να αποτυχει και αυτο ΔΕΝ οφειλεται μονο στον εαυτο του. Ο μπαμπας Στερν φροντισε να προστατεψει τον Τζορνταν αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα γιατι πανω στο ονομα του εχτισε την αυτοκρατορια του ΝΒΑ και κυριως την κατεστησε παγκοσμια υπερδυναμη.
Οταν λεμε εξωαγωνιστικα εννοουμε την προστασια απο τους δαιμονες του (τζογος και οχι μονο) και τους δημοσιογραφους (σε αυτο το σημειο πρεπει να διαβασετε το βιβλιο του Σαμ Σμιθ με την ονομασια Τζορνταν Ρουλς) και οταν λεμε αγωνιστικα εννοουμε την προστασια του απο τους διαιτητες. Υπαρχει κοινη παραδοχη 3 διαιτητων πως υπηρχε ανωθεν εντολη στα αμετρητα νταμπλ τιμ των Μπουλς, τα φαουλ να χρεωνονται σε οποιονδηποτε παικτη εκτος του Τζορνταν και αυτο εξηγει το γιατι δεν αποβληθηκε ποτε με 6 φαουλ απο το 1992 μεχρι το 1998 την ωρα που ηταν ισως ο πιο σκληρος αμυντικος της εποχης.
Το αποκορυφωμα ηταν την τελευταια χρονια (1998), αρχικα στους τελικους της Ανατολης με τους Πεισερς που οδηγηθηκαν σε 7ο ματς και εκει ειχαμε την σφαγη του Δραμαλη και επειτα στο 6ο παιχνιδι με τους Τζαζ οπου εσκεμμενως δεν αναφερεται πουθενα το ξεκαθαρο επιθετικο φαουλ του Τζορνταν με το αριστερο χερι στον Ρασελ στο τελευταιο σουτ.
Θα επελεγα ΠΑΝΤΑ τον Τζορνταν για το τελευταιο σουτ (και εδω δεν αναφερονται τα 26 τετοια που εχει χασει) και μετα κατα σειρα τους Μπραιαντ, Χορι, Σπανουλη και Τζορτζεβιτς. Παρολα αυτα και βαζοντας δεκαδες παραμετρους στην συζητηση για τον κορυφαιο ολων των εποχων, η επιλογη μου ειναι χωρις καμια αμφιβολια ΛεΜπρον. Μιλαμε για μπασκετ και τον παικτη που εχει παιξει καλυτερα και πληρεστερα το αθλημα οποτε δεν υπαρχει καποιο διλημμα. Να συγκρινετε μηλα με μηλα και οχι μηλα με πορτοκαλια. Ειμαι διαθεσιμος για καθε αγωνιστικη συγκριση και μη.
Giuseppe Busso έγραψε:
Θα κάνω παράθεση ένα μήνυμα που έγραψε ένας φίλος, που ασχολείται πάρα πολύ με τον αθλητισμό.
Θα επελεγα ΠΑΝΤΑ τον Τζορνταν για το τελευταιο σουτ (και εδω δεν αναφερονται τα 26 τετοια που εχει χασει) και μετα κατα σειρα τους Μπραιαντ, Χορι, Σπανουλη και Τζορτζεβιτς.
Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]