kovathe έγραψε:Μου αρέσει που απςργω σήμερα και δεν έφαγα το χάος στους δρόμους.
Αραζω σπίτι και παίζω με τον μικρό....
< >
Οtso approves this post...
.
kovathe έγραψε:Μου αρέσει που απςργω σήμερα και δεν έφαγα το χάος στους δρόμους.
Αραζω σπίτι και παίζω με τον μικρό....
< >
KiloMeater έγραψε:λοιπόν, το περιβάλλον εδώ που δουλεύω σηκώνει προσεγμένο ντύσιμο, δεν ειναι το απλό υφασμάτινο παντελόνια πουκάμισο. Υπάρχουνε περιστάσεις που πρέπει να σκάσεις για παρουσίαση που πρέπει να είσαι στην τρίχα... I am sorry αλλά πάει με τη δουλεια.
Αν χρειαστεί να πάω με τα ΜΜΜ αναγκαστικά περιορίζομαι στο πιο basic outfit και δε μαρεσει να μου επιβάλλεται . Δεν μπορείς να σκάσεις μύτη στο λεοφωρειο με κάτι πολυ φροντισμένο , δεν ταιριάζει πως να το κάνουμε .
Εν πασει περιπτώσει έγραψα εμένα τι δε μαρεσει και με χαλαει πολυ, δεν σήμαινει οτι ειναι κακό, κάποιος άλλος μπορεί να ειναι πολυ cool with it και μπράβο του.
Συνήθως δεν χρειάζεται να αφήσω το αμάξι αλλά αν εχω σπάνια κάποια ραντεβού downtown δε γίνεται να πάω οδικώς ειναι ταλαιπωρία.

markvag έγραψε:KiloMeater έγραψε:λοιπόν, το περιβάλλον εδώ που δουλεύω σηκώνει προσεγμένο ντύσιμο, δεν ειναι το απλό υφασμάτινο παντελόνια πουκάμισο. Υπάρχουνε περιστάσεις που πρέπει να σκάσεις για παρουσίαση που πρέπει να είσαι στην τρίχα... I am sorry αλλά πάει με τη δουλεια.
Αν χρειαστεί να πάω με τα ΜΜΜ αναγκαστικά περιορίζομαι στο πιο basic outfit και δε μαρεσει να μου επιβάλλεται . Δεν μπορείς να σκάσεις μύτη στο λεοφωρειο με κάτι πολυ φροντισμένο , δεν ταιριάζει πως να το κάνουμε .
Εν πασει περιπτώσει έγραψα εμένα τι δε μαρεσει και με χαλαει πολυ, δεν σήμαινει οτι ειναι κακό, κάποιος άλλος μπορεί να ειναι πολυ cool with it και μπράβο του.
Συνήθως δεν χρειάζεται να αφήσω το αμάξι αλλά αν εχω σπάνια κάποια ραντεβού downtown δε γίνεται να πάω οδικώς ειναι ταλαιπωρία.
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας δηλαδή δεν χρειάζεται προσεγμένο outfit;;;![]()
Μέχρι και σε συναντήσεις με ξένους ηγέτες πάει με το ποδηλατάκι του ο κύριος, κάποιες φορές και σε ξένες χώρες...![]()
GTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Αυτό ισχύει άμα είσαι στελεχάρα ή άμα είσαι πλέμπα?
Σε οσες χωρες εχω δουλεψει την εννοια του στελεχος την εχω ακουσει μονο στην Ελλαδα (οπως και το γκολντεν μποις). Εξω ολοι υπαλληλοι ειναι.
funkyreverend έγραψε:GTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Αυτό ισχύει άμα είσαι στελεχάρα ή άμα είσαι πλέμπα?
Σε οσες χωρες εχω δουλεψει την εννοια του στελεχος την εχω ακουσει μονο στην Ελλαδα (οπως και το γκολντεν μποις). Εξω ολοι υπαλληλοι ειναι.
Executive στις αγγλοσαξωνικές, cadre στη Γαλλία και dirigente στην Ιταλία. Προφανώς υπάρχουν και αλλού και σε μερικές εργασιακές νομοθεσίες έχουν αρκετά διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις.
GTS έγραψε:Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.
GTS έγραψε: Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.

QsisVTS έγραψε:το τι είσαι έχει να κάνει μόνο με τα €€€ που μπαίνουν στη τσέπη σου και σε ποιο ποσοστημόριο ανήκεις με βάση τις αμοιβές σου, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία
QsisVTS έγραψε:το τι είσαι στην κενωνία έχει να κάνει μόνο με τα €€€ που μπαίνουν στη τσέπη σου και σε ποιο ποσοστημόριο ανήκεις με βάση τις αμοιβές σου, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία

markvag έγραψε:GTS έγραψε: Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.
Ε... όχι ακριβώς... αναφέρεται σε όποιον έχει κάποιο "βαθμό" (πχ προϊστάμενος), θέση που δίνεται κάποιες φορές απλά και μόνο για να παρακάμπτεται η νομοθεσία που λέει πως προϊστάμενοι κτλ δεν έχουν τους ανόητους περιορισμούς του 8ώρου της "πλέμπας". Γι' αυτό και υπάρχουν 30 προϊστάμενοι για 40 εργαζόμενους. Σε κάποιες εταιρείες, όχι σε όλες. Οι περισσότεροι απλά γράφουν στα @@ τους τη νομοθεσία περί ωραρίου ούτως ή άλλως και δεν ασχολούνται ούτε καν με τυπικότητες...
Σοβαρά πάντως υπήρξε ΕΝΑΣ άνθρωπος που να είδε Μάκ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]