Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
21 quadra έγραψε:
QsisVTS έγραψε:μου αρέσει που σήμερα είμαι φουλ χαρούμενος και τίποτα δε θα μου χαλάσει αυτή τη χαρά, ούτε καν η βροχή! :iconcool:

Σου εύχομαι αυτή σου η καλή διάθεση να γίνει καθημερινή μέχρι βαρεμάρας.

σε ευχαριστώ φίλε μου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#396028 Δεν μ' αρέσει η βροχή, ειδικά τέτοια εποχή, ειδικά τέτοια μέρα που κανονικά θα περίμενα πώς και πώς να πάω στην Μαλακάσα για να δω Depeche Mode. :rant:
M' αρέσει που δεν αγόρασα εν τέλει εισιτήρια, αφού είδα το χάλι του καιρού και γλίτωσα τα 80€. :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
italakias έγραψε:Εχει χαθει εντελως η αισθητικη.

Πες τα ρε ιταλακια.
Ο καφες πρεπει να μπαινει σε τετοιο:

Εικόνα

Μην χαλαμε και τις παραδοσεις.
Τα λεω καλα ιταλακια;

============================================================================

KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει να μπαίνω στα ΜΜΜ με business dress, το σιχαίνομαι μου χαλάει την διάθεση, δε μιλιεμαι και γίνομαι κακός.

Απο ποια αποψη; Νιωθεις για παραδειγμα οτι τα ΜΜΜ δεν ειναι για "καλοντυμενους"; Νιωθεις εσυ ασχημα γιατι πχ θα ηθελες να πας με ελικοπτερο; Σκεφτεσαι πως οι αλλοι θα νιωσουν κατωτεροι; Ή οτι καποιος θα γυρισει να πει "που παει αυτος ετσι;".

Στο μυαλο μου δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεται κανεις κατι τετοιο. Ολοι ειναι ισοι, εσυ θα μπεις να πας στην δουλεια σου με business ντυσιμο, εγω θα μπω να παω στην δουλεια μου με t-shirt και ο αλλος με μαγιο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#396032 Υποθέτω γιατί θεωρεί πως business ντύσιμο και ΜΜΜ δεν πάνε μαζί, με την λογική πως για να έχεις τέτοιο ντύσιμο, έχεις και αμάξι από την εταιρεία...
:ninja:
Άστεγος είναι δηλαδή και πάει με τα ΜΜΜ; :ninja:
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει να μπαίνω στα ΜΜΜ με business dress, το σιχαίνομαι μου χαλάει την διάθεση, δε μιλιεμαι και γίνομαι κακός.
Προσπάθησα να το παλέψω, εκλογίκευσω, και άλλος κόσμος το κάνει.... Είναι σαν να προσπαθώ να περάσω τον εαυτό μου ότι είναι νορμάλ να έχεις αφόρητο πονοδοντο.

Πάει το C5; Μήπως σου λείπει, γι αυτό χαλιεσαι;
Δες το και αλλιώς : Σκέφτεσαι να έπρεπε να το κάνεις Αθήνα αυτό; Τουλάχιστον εκεί οι συνεπιβατες θα έχουν κάποιο επίπεδο, ο οδηγός θα παίζει βαλς (ή και τζαζ υποθέτω), όχι τίποτα Βαλαντη ή Έφη Σαρρη.
Cheer up, μια χαρά είναι το σετ κουστούμι, καπέλο χαρτοφύλακας, ομπρέλα σε ΜΜΜ. Ian Flemming approved. :s_wink
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 17 Μάιος 2017, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#396038 Δε μ' αρέσει που ξύπνησα σα |λογοκρισία| καμιά ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο για να πάω ταχυδρομείο και τα ζώα είχαν απεργία! :rant:

Μ' αρέσει που οι κουμπάροι μου περιμένουν το δεύτερο διάδοχο! :thumbsup: Νομίζω θα ήθελα κοριτσάκι το δεύτερο. :hmmm:

Kilo γιατί να μπεις σε ΜΜΜ in the first place? Αφού διαθέτεις όχημα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
A developed country is not a place where the poor have cars. It’s where the rich use public transport

Λυσσάρες
Άβαταρ μέλους
By dimik
#396052 Πάντως κι εγώ θα ένιωθα άβολα με business dress σε MMM, δεν ξέρεις που να κάτσεις, πως να κάτσεις, που να ακουμπήσεις, μην λερωθείς-τσαλακωθείς κλπ, σου προσθέτει ένα έξτρα άγχος.

Δεν μου αρέσει που ακόμα περιμένω διορθώσεις στην διατριβή μου εδώ και 11 μέρες και η μέρα παράδοσης πλησιάζει επικίνδυνα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
cosneo έγραψε:

Ναι, αηδίες... αλλά είναι trendy ο καφές σε βαζα, μεζουρες, ανθοδοχεια, κασπώ για γλάστρες και τενεκεδες και ότι του κατέβει του καθενός...

ΔΕΝ μ'αρέσουν τα βάζα για σερβίρισμα ειδικά καφέ. Στο ποτό οκ παλεύεται. Η παραπάνω μεζούρα όμως ναι :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#396057 Θα ηθελα να τα λεγατε αυτα για τα ΜΜΜ σε καναν Βιεννεζο συναδελφο του κιλο.
Μ αρεσει που στην Ελβετια αν μπορεις να εισαι στην δουλεια με ΜΜΜ σε 30 λεπτα δεν δικαιουσαι πασο για να παρκαρεις το αμαξι σου στο πάρκινγκ της εταιρειας.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Dimitris_P έγραψε:
cosneo έγραψε:

Ναι, αηδίες... αλλά είναι trendy ο καφές σε βαζα, μεζουρες, ανθοδοχεια, κασπώ για γλάστρες και τενεκεδες και ότι του κατέβει του καθενός...

ΔΕΝ μ'αρέσουν τα βάζα για σερβίρισμα ειδικά καφέ. Στο ποτό οκ παλεύεται. Η παραπάνω μεζούρα όμως ναι :lipsealed:

τα βάζα δε μου αρέσουν πουθενά και συνήθως όπου βλέπω βάζα δε βλέπω καλό καφέ
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
mirage έγραψε:Θα ηθελα να τα λεγατε αυτα για τα ΜΜΜ σε καναν Βιεννεζο συναδελφο του κιλο.
Μ αρεσει που στην Ελβετια αν μπορεις να εισαι στην δουλεια με ΜΜΜ σε 30 λεπτα δεν δικαιουσαι πασο για να παρκαρεις το αμαξι σου στο πάρκινγκ της εταιρειας.

< >

Απλά μαθήματα κοινής λογικής και σφαιρικής άποψης της οικονομίας, είναι κάτι που στην Ελ είναι αγαθό σε ανεπάρκεια και δεν θα τα αποκτήσουμε ποτέ γιατί...γιατί είμαστε - μάγκες και εξυπνότεροι από τους κουτόφραγκους -
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό ισχύει άμα είσαι στελεχάρα ή άμα είσαι πλέμπα?

Σε οσες χωρες εχω δουλεψει την εννοια του στελεχος την εχω ακουσει μονο στην Ελλαδα (οπως και το γκολντεν μποις). Εξω ολοι υπαλληλοι ειναι.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#396066 Ναι ΟΚ αλλα αμα συγκρίνουμε το συστημα της Ελβετίας, και το κοστος φυσικα, με το Ελληνικο απέχουμε ετη φωτος.
Απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο του κιλο.
Παω καθε μερα στην δουλεια με ΜΜΜ και περπατημα. Το αμαξι δε μου λειπει καθολου. Εκει που ζουσα στην Αγγλια ηταν τελειως αντιοικονομικο τόσο απο κοστος οσο και απο αποψη χρονου.

< >