Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Serf έγραψε:
GTS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου φαίνεται ή μούφα ή απλώς τρομακτική ηλιθιότητα από την πλευρά της. Είναι δυνατόν να γνωρίζεις κάποιον ελάχιστα και να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα να τελειώνει και μέσα;
:dizzy:
Αν υπάρχει ακόμη και σήμερα τέτοια γυναίκα, με τόση πληροφόρηση, δεν την λυπάμαι καθόλου, ήμαρτον δηλαδή! :dizzy:
Γι' αυτό και θεωρώ πως το ποστάκι είναι μούφα ίσα-ίσα για να γίνει viral...
:s_no

Eχω ακουσει παρομοια κατασταση σε νησι με ξενο (one night stand) αλλα ειχε τηλεφωνο και τον πηρε 3 μηνες μετα και τα βρηκαν. Φανταζομαι ισως να ειναι μουφα η συγκεκριμενη αλλα θα υπαρχουν πολλες αναλογες περιπτωσεις καθε χρονο λογω καλοκαιριου.
Τι βρήκαν; Τα έξοδα για την έκτρωση; Ή τον μεγάλο έρωτα για να μεγαλώσουν μαζί το παιδί;;

< Note >

Το μεγαλο ερωτα (για καποια χρονια γιατι μετα χωρησαν). One night stand σε νησι, 3 μηνες μετα τον πηρε τηλεφωνο: " εμεινα εγκυος αλλα μην ανησυχεις το τακτοποιησα. ολα καλα. γεια...". αυτος την καλεσε στην χωρα του, τα εφτιαξαν, παντρευτηκαν, εκαναν παιδι, γυρισαν ελλαδα, εμειναν καποια χρονια και χωρισαν...αληθινη ιστορια οπως μου την ειπε ο ξενος (η κορη του τωρα ειναι 13 και ζει Ελλαδα).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#448360 Οπως μου ειχε πει και ο Asimov

Α: Να εισαι Γερουν , και να νιωθεις τη γλωσσα της μεσα στο τυμπανο σου να σου ψιθυριζει I hear the roar of the grave machine... :inlove: :inlove: :inlove:
ΛΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

G: :s_omg :s_omg :s_omg
Εκφυλο σιχαμα, θα σου καυτηριασω τα παπαρια με τον αναπτηρα απο Ignis ,μην εξαπλωθεις.

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!
Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή όχι,αλλα με εξιτάρει απίστευτα η απιστια.
Οκ την κοπελα μου,την αγαπαω,την σεβομαι,αλλα το ερωτικο μου ενστικτο δεν μπορω να το εμποδισω και να το περιορισω σε ενα μονο μουνι.Μια ζωη την εχουμε αλλωστε.Θεωρω μιζερια την μονογαμια σχετικα.
Ειμαστε 1,5 χρονο περιπου μαζι.
Αρχικα οι απιστιες μου γινονταν στην φυλης.Εκει καθε δευτερη βδομαδα,εκανα επισκεψη για να παρω οτι δεν μου εδινε η δικια μου.Ξερετε τι εννοω μαγκες μου.Ελατε τωρα!
Καλως ή κακως καμια κοπελα,δεν μπορει να σου προσφερει τον ποιοτικο και παθιασμενο ερωτα μιας πορνης και αυτο το ξερουμε ολοι.
Επειτα εδω και 8 μηνες βγαινω με δυο κοπελες που γνωρισα απο το unichat,καλα ξεκ***ιδια και τα δυο,και ομολογω οτι οταν μπορω, συναντιεμαι μαζι τους.Με την μια ειναι ευκολο γιατι μενει μονη της,ενω με την αλλη καταληγαμε στο "new dream" στην λιοσιων συνηθως.
Τωρα τελευταια αρχισα να ξαναπηγαινω φυλης,ειχα σταματησει λογω των οικονομικων μου,αλλα τωρα εχω κολλησει με την Σονια.Ενα απιστευτο μελαχρινο(αλλοδαπη προφανως) με ρωγιτσα καγκελο και γενικα τελειο κορμι.Εχω παθει εμμονη και την επισκεφτομαι καθε δυο βδομαδες,παντα με προσοχη για να μην καταλαβει τιποτα η δικια μου.
Παραλληλα,με τις κοπελες με το unichat,ξεκοψα απο αυτη που δεν ειχε σπιτι και κρατησα επαφες με αυτη που εχει εστω σπιτι για να πηγαινω.Πιο ευκολο αλλωστε.
Ευτυχως η κοπελα μου δεν εχει καταλαβει κατι 1,5 χρονο τωρα.Άλλωστε περναμε πολυ χρονο μαζι,εχω φτιαξει αλλα προφιλ για να μιλαω με αλλες και ειμαι προσεκτικος,ερωτικα την καλυπτω,αν και προσωπικα δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο το κρεβατι που κανει,αλλα την αγαπαω.
Θεωρειτε οτι ειναι καποια μορφης ασθενεια το να θελω να εχω πολλες γυναικες στην ζωη μου.Υπαρχει παθολογικη κατασταση;
Φοιτητης ΠΑΠΕΙ,23 ετών.

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται (;) :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458603 Εικόνα

Εικόνα

Bonus: Όταν έχεις φάει για πρωϊνό τυρόπιτα με Milko από τα Everest
Εικόνα

Μέχρι και ο Χάρι αρραβωνιάστηκε τη Μέγκαν. Ο Στέφαν πότε;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#458606 Κι εγώ που νόμιζα πως οι γυναίκες θέλουν επιτυχημένους και φτασμένους άντρες, μάλλον θα έκανα λάθος... :s_wacko :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By drdino
#458620 Μεγαλύτερη και χωρισμένη, απόδειξη ότι τίποτα δεν μένει στο ράφι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#458622 Ναι, στο cumsuits :s_roses έπαιζε η κοπέλα. Τι χωρισμένη, παντρεμένη και αηδίες. Εκεί μέσα για να πάρεις ρόλο πρέπει το εργαλείο να δουλεύει στις 20 χιλιάδες σαλ.
Τι τον απερασατε τον Χαρυ;
Ποττερ;
Το παιδί είναι κιμπαρης, φαίνεται από την φάτσα του, ξέρει από καλό λάδι.

Τους δίνω τρία χρόνια γάμου μέχρι να βγουν οι πρώτες φωτογραφίες της Μις Μαρπλ αγκαλιά με τον koubeast στη βέσπα έξω από το Τσεπελοβο.