Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
RXristos έγραψε:Εμένα μου είχαν πάρει από το Α3 το πλαστικό κάλυμμα της βάσης του πίσω υαλοκαθαριστήρα αξίας 5€ :dizzy:

Εικόνα

μαλλον θα βαριοταν να παρει νεο απο την αντιπροσωπία... :s_mad :rant:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
PeterPan έγραψε:
RXristos έγραψε:Εμένα μου είχαν πάρει από το Α3 το πλαστικό κάλυμμα της βάσης του πίσω υαλοκαθαριστήρα αξίας 5€ :dizzy:

Εικόνα

μαλλον θα βαριοταν να παρει νεο απο την αντιπροσωπία... :s_mad :rant:

Τον καταλαβαίνω... :lol: και εγώ δεν το έχω αντικαταστήσει γιατί βαριέμαι να τρέχω για μια μαλακιούλα...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cosneo έγραψε:
drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που και στο 307 έγινε το ίδιο πράμα πριν ένα μήνα-δεν είχα καλή λήψη, βγήκα να τσεκάρω κι η κεραία άφαντη. :x

Έτσι το κατάλαβα και εγώ!

famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.

.

Έχω του QQ (πουλήθηκε χωρίς κεραία )
Και δύο τέτοιες κοντουλες παράγγειλα ήδη. Εικόνα

Έχουν την ίδια απόδοση αυτές σε σχέση με τις μεγαλύτερες (30cm τόσο δεν είναι περίπου) που έχουν από το εργοστάσιο;
Γιατί και στο δικό μου έχει ανοίξει το πλαστικό στο κάτω μέρος της κεραίας και μάλλον θα αλλαχτεί σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#393739 Μου άρεσε που έδωσα κλειδια μηχανής μπαγκαζιέρας κ συναγερμού, που ήταν πάνω στη μπαγκαζιέρα, στις πληροφορίες του καταστήματος. Από σκούτερ Atlantic 500 τα κλειδιά. Βγάλανε ανακοίνωση και μετά που έφυγα μάλλον τα παρέλαβε.. Σκέφτηκα να τα αφήσω, περίμενα μπας κ γυρίσει κάνα 5 λεπτό, αλλά μετά λέω δώστε για σιγουριά. Ήταν προκλητικά εύκολο να την πάρεις.. Πρακτικερ Θεσσαλονίκης

< Note >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Bayern7 έγραψε:Έχουν την ίδια απόδοση αυτές σε σχέση με τις μεγαλύτερες (30cm τόσο δεν είναι περίπου) που έχουν από το εργοστάσιο;
Γιατί και στο δικό μου έχει ανοίξει το πλαστικό στο κάτω μέρος της κεραίας και μάλλον θα αλλαχτεί σιγά σιγά.

Και σε παλιότερα αυτοκίνητα είχα βάλει τέτοιες μαϊμούδες κεραίες και ήταν οκ. Ή τουλάχιστον όχι κάτι αξιοπροσεκτο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#393800 Μου αρεσε σημερα που αλλαξα τακακια στο AYGO, και εβαλα κεραμικα!!!! με 27 ευρω + ΦΠΑ + 15 περαστικα. Ειχαν αρχιζουν να "βρισκουν" τα παλια.
Δεν μου αρεσε που καποιος εβγαλε το καπακι απο μπρος στον προφυλακτηρα του JUKE, που βιδωνει ο κρικος για τη ρυμουλκα!!! μα ποιος το κανει??? ενα μηνα πριν πηραν το καπακι απο το χερουλι γυρω απο την κλειδωνια της πορτας του οδηγου.... 5 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
224v έγραψε:Δεν μου αρεσε που καποιος εβγαλε το καπακι απο μπρος στον προφυλακτηρα του JUKE, που βιδωνει ο κρικος για τη ρυμουλκα!!! μα ποιος το κανει??? ενα μηνα πριν πηραν το καπακι απο το χερουλι γυρω απο την κλειδωνια της πορτας του οδηγου.... 5 ευρω.

Mαζί με την κεραία που είπα, δεν μ'αρέσει που από το 307 κάποιος πήρε το καπάκι του κρίκου μπροστά, ενώ άλλος σόυφρωσε το καπάκι του καθρέπτη του συνοδηγού.

Μ'αρέσει που κάποιος στην Θεσσαλονίκη φτιάχνει συναρμολογούμενο 307 :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#393810 Απορώ τι σκατά ή άχυρα έχουν στο μυαλό τους να κλέβουν τέτοια ψιλολογια. Κεραίες, καπάκια, ταπες από τις ρόδες κλπ. Τι να πεις...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#393811 Kι εμένα μου είχαν κλέψει το καπάκι της ζάντας στο Citroen και ήταν και ακριβό το άτιμο.
Από την :inlove: που έχει Yaris mk3 την έχουν ξεσκίσει.
3 τάσια όχι μαζί & κεραία.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Dimitris_P έγραψε:
mousatos έγραψε:Η από κάτω έχει μια 700άρα σε απλήρωτα κοινόχρηστα και την ακολουθούν αρκετοί με τα μισά. I Do not like.
Για αντίποινα θα ξαναπληρώσω το 2019. I Like. :twisted:

Και την κοινόχρηστη ΔΕΗ ποιός την πληρώνει; Όταν την κόψουν να δεις πώς θα πληρώσουν.

Πληρώνουν 2-3 κορόϊδα και "υπήρχε" ένα καλούτσικο ποσό για αποθεματικό. Τη ΔΕΗ δε θα είναι η πρώτη φορά που θα την κόψουν ..... μυαλό δε βάλανε τα πουλάκια μου.
Άβαταρ μέλους
By markvag
famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.

.

Ποτέ δεν εύχεσαι σε άντρα να την έχει κοντύτερη (την κεραία)! :rtfm: :rtfm: :lol: :lol:

drdino έγραψε:
Μ'αρέσει που κάποιος στην Θεσσαλονίκη φτιάχνει συναρμολογούμενο 307 :lol:

Άμα την επόμενη φορά σου λείπει καμιά πόρτα να αγχωθείς! :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#393879 μου αρεσει ο ωραιος καιρος που εχει στο λιμανι της Μυτιλήνης.
Λιάζομαι σε καφετερία,κοβωντας κινηση,μεχρι να φυγει το καραβι για Χιο.
Πηγε καλα και η δουλεια,μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#393914 Μου αρεσαν πολλα πραγματα σημερα
Ειχα παρει αδεια και ειχα παει στο πανεπιστημιο να παρακολουθησω ενα μαθημα

Ειδα καποια καινουργια μερη, πηγα στο 'μαθηματικο' του UniWien
Εφαγα στην εστια .... παιζει να εχουνε περασει και 20 χρονια απο τοτε που το εκανα Ελλαδα... :eat:
Γνωρισα κανα δυο κοπελιτσες , καναμε παρεα για τη μερα... ποσο ευκολο ειναι να πιασεις κουβεντα σε τετοιο περιβαλλον (οχι πονηρες σκεψεις ε;;;)
Εκανα ενα γυρω ειχε κατι ωραια winebars διπλα στο ποταμι που δεν τα ηξερα
Τελος φευγωντας νωρις το απογευμα ενας τυπος ειχα παει κατω απο τη γεφυρα και επαιζε σαξοφωνο, το οποιο λογο της ακουστικης εκει ακουγοτανε αρκετα δυνατα ενα γυρω, και ειχε ξαπλωσει ο κοσμος στο γρασιδι στις οχθες και χαζευαμε (ηταν καλος ο ατιμος)