Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By leonp
#17628 Δεν τα στέλνουν αμέσως, μερικοί αργούν αρκετές μέρες να τα ταχυδρομήσουν.
Κάνουν 15-30 μέρες, τα συστημένα λιγότερο.

Το κακό είναι τα άθλια ΕΛΤΑ.
Αν δεν είναι συστημένα, 2-3 στα 10 δέματα "χάνονται".

Τα συστημένα μερικές φορές επιστρέφουν γιατί δεν αφήνουν ειδοποίηση.

Περιοδικά ούτε τα μισά δεν έρχονται, κι αυτά "χάνονται".
Όσοι είχαν συνδρομές είτε τις ακύρωσαν ή τα παίρνουν με κούριερ.

Όλα συμβαίνουν σε οικοδομή με θυρωρό που είναι όλο το πρωί εκεί και βλέπει καθημερινά τον ταχυδρόμο.

Που μπορώ να κάνω παράπονα για τον ταχυδρόμο και τα άθλια ΕΛΤΑ, κανένα link?
ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#18265 Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχαμε εμείς με τον ταχυδρόμο απευθυνθήκαμε στον προϊστάμενο του τοπικού κέντρου διανομής των ΕΛΤΑ (όχι του ταχυδρομείου).

Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας για το ebay.

Έκανα πριν 2 εβδομάδες μια αγορά αξίας 20€. Μετά από λίγες ημέρες μου ήρθε email (όχι message) με το οποίο με ενημέρωναν πως χρωστάω να πληρώσω άλλα 15€. Εντωμεταξύ η τιμή του προϊόντος δεν έχει αλλάξει :dizzy: .
Το μήνυμα μου το είχαν στείλει στα Γερμανικά (γερμανός ο πωλητής), λες και έχω υποχρέωση να γνωρίζω Γερμανικά.

Τους απαντώ ότι είμαι ΟΚ, πως η τιμή του ebay είναι 20€ και πως δεν σκοπεύω να δώσω λεπτό επιπλέον. Τους ενημερώνω επίσης, πως αν δε το έχουν στείλει, τότε να ακυρώσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν το ποσό της αγοράς.

Αντί για αυτό, μου στέλνουν άλλο μήνυμα, πάλι στα Γερμανικά, που με ενημερώνουν πως αργεί να φανεί το ποσό στην τράπεζα τους, και πως θα αργήσουν να προχωρήσουν την διαδικασία;

Πως πρέπει να προχωρήσω τώρα; Πηγαίνω κατευθείαν Paypal και κάνω dispute ή ανοίγω πρώτα case μέσω ebay; Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να ξεμπλέξω με αυτούς;
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#18270 Πολύ περίεργο. :hmmm:

Εγώ θα έκανα το κλασσικό dispute μέσω paypal ζητώντας τα λεφτά μου πίσω ( και αν δε βρεθεί λύση μεταξύ σας εντός 20 ημερών, μην ξεχάσεις να το κάνεις claim για να αποφασίσει πλέον το paypal). Κατά 99% με το dispute θα γίνει η δουλειά σου

Α, και πόσταρε πωλητή αν μπορείς για να ξέρομεν

leonp, η Θεσσαλονίκη υποφέρει στο θέμα ταχυδρομείο, έχω διαβάσει αρκετά παράπονα στο myphone για δέματα που χάνονται. Δεν ξέρω τί στον καλό συμβαίνει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#18309 Πανω που εστειλα μηνυματα στους σελλερες, τσουπ χθες ενα δεματακι σπιτι,και ενα γραμμα για παραδοση συστημενου λιγο πιο μετα :yahoo:

Αυτα για φετος :sorry:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#18362 @leonp Ό,τι είπε και ο axel. Παράπονα στο κέντρο διανομής...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
axel12p έγραψε:Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχαμε εμείς με τον ταχυδρόμο απευθυνθήκαμε στον προϊστάμενο του τοπικού κέντρου διανομής των ΕΛΤΑ (όχι του ταχυδρομείου).

Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας για το ebay.

Έκανα πριν 2 εβδομάδες μια αγορά αξίας 20€. Μετά από λίγες ημέρες μου ήρθε email (όχι message) με το οποίο με ενημέρωναν πως χρωστάω να πληρώσω άλλα 15€. Εντωμεταξύ η τιμή του προϊόντος δεν έχει αλλάξει :dizzy: .
Το μήνυμα μου το είχαν στείλει στα Γερμανικά (γερμανός ο πωλητής), λες και έχω υποχρέωση να γνωρίζω Γερμανικά.

Τους απαντώ ότι είμαι ΟΚ, πως η τιμή του ebay είναι 20€ και πως δεν σκοπεύω να δώσω λεπτό επιπλέον. Τους ενημερώνω επίσης, πως αν δε το έχουν στείλει, τότε να ακυρώσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν το ποσό της αγοράς.

Αντί για αυτό, μου στέλνουν άλλο μήνυμα, πάλι στα Γερμανικά, που με ενημερώνουν πως αργεί να φανεί το ποσό στην τράπεζα τους, και πως θα αργήσουν να προχωρήσουν την διαδικασία;

Πως πρέπει να προχωρήσω τώρα; Πηγαίνω κατευθείαν Paypal και κάνω dispute ή ανοίγω πρώτα case μέσω ebay; Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να ξεμπλέξω με αυτούς;

Προφανέστατα και δεν πληρώνεις τίποτα, δεν υπάρχει αυτό που λέει ο πωλητής. Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο αξίζει να ανοίξεις case. Επίσης αν όντως έκανες τη πληρωμή μέσω τραπέζης, μπορεί να κάνει κάποιες μέρες να φανεί, αλλά όχι 20 !! Άρα έχε το υπόψη σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορείς να ανοίξεις case γιατί φαίνεται ότι οι τύποι είναι ψιλοαπατεώνες....
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#18588 Η πληρωμή έγινε κανονικά μέσω Paypal. Ξανά έστειλα μήνυμα σήμερα και μου απάντησαν (στα Γερμανικά κλασσικά!) πως θα ακυρώσουν τις επόμενες ημέρες την συναλλαγή. Ελπίζω σύντομα να επιστραφούν και τα λεφτά μέσω Paypal.

Έχω κάνει άπειρες ηλεκτρονικές αγορές, πρώτη φορά συναντώ τέτοια περίπτωση. Είχαν και καλά reviews τι να πω; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
axel12p έγραψε:Η πληρωμή έγινε κανονικά μέσω Paypal. Ξανά έστειλα μήνυμα σήμερα και μου απάντησαν (στα Γερμανικά κλασσικά!) πως θα ακυρώσουν τις επόμενες ημέρες την συναλλαγή. Ελπίζω σύντομα να επιστραφούν και τα λεφτά μέσω Paypal.

Έχω κάνει άπειρες ηλεκτρονικές αγορές, πρώτη φορά συναντώ τέτοια περίπτωση. Είχαν και καλά reviews τι να πω; :dizzy:

Αν έκανες πληρωμή μέσω Paypal, φαίνεται εντός δευτερολέπτων (κυριολεκτικά), είτε είσαι πωλητής είτε αγοραστής. Άρα είτε κάνανε λάθος και σε μπέρδεψαν με άλλον, είτε πουλάνε φύκια. Ομοίως η ακύρωση (παραγγελίας και πληρωμής) μπορεί να γίνει εντός δευτερολέπτων, αν και σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να κάνει 5-10 λεπτά να φανεί (και το ποσό να σου επιστραφεί ως διαθέσιμο). Άρα και εδώ δεν υπάρχει "χρειάζονται μερικές μέρες", μπορεί βέβαια απλά να βαριούνται ή να είναι εκτός μαγαζιού, αλλά μπορεί και να ετοιμάζουν καμιά παπάντζα...έσω έτοιμος :shifty:
Άβαταρ μέλους
By IOANNIS
doule έγραψε:Όταν ένας πωλητής στο eBay.co.uk δεν στέλνει αντικείμενα στην Ελλάδα, ποιο/ποια site μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν "ενδιάμεσο" για να αγοράσουμε από UK;
Αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος, το κόστος που κυμαίνεται; Ανάλογα με την αξία ή με το βάρος/όγκο του δέματος;

Geo f1 έγραψε:Τον mirage

Ψάχνω το παρακάτω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.

Η Wiha.com Αγγλίας ή Γερμανίας το έχει στο Online Shop αλλά στέλνουν Αγγλία ή Γερμανία αντίστοιχα.

Μήπως ο mirage θα μπορούσε να βοηθήσει ?

=> Wiha Αγγλίας, WIHA Industrial bit holder, with magnet, Halfmoon 4

WIHA Industrial bit holder, with magnet, Halfmoon 4 mm.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#22282 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά αλλά έχω διαβάσει ότι πολλοί έφεραν μέσω αυτού του site συσκευές απο το αγγλικό Google Play store
https://www.forward2me.com

και για Γερμανία για παρόμοιους λόγους
http://www.mailboxde.com
Άβαταρ μέλους
By IOANNIS
JasonLouk έγραψε:Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά αλλά έχω διαβάσει ότι πολλοί έφεραν μέσω αυτού του site συσκευές απο το αγγλικό Google Play store
https://www.forward2me.com

και για Γερμανία για παρόμοιους λόγους
http://www.mailboxde.com

Το http://www.forward2me.com από μια ματιά που έριξα χρεώνει το ελάχιστο 22 λίρες και οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ εάν αναλογιστείς ότι ο "αντάπτορας" έχει στο Αγγλικό Wiha 23.68 λίρες χωρίς μεταφορικά ενώ στο Γερμανικό Wiha έχει 23.68 ευρώ.

Το http://www.mailboxde.com φαίνεται πιο ελπιδοφόρο με μια πρόχειρη ματιά το συνολικό κόστος είναι πάνω κάτω 10-11 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#22688 Ξέρετε αν το eshop φέρνει παραγγελίες στα points και το Σάββατο;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
panos2171 έγραψε:Ξέρετε αν το eshop φέρνει παραγγελίες στα points και το Σάββατο;

Ναι, τουλάχιστον την τελευταία φορά που παρέλαβα Σάββατο (από point που έχει κλείσει τώρα, του Χαλανδρίου)...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
panos2171 έγραψε:Ξέρετε αν το eshop φέρνει παραγγελίες στα points και το Σάββατο;

Ναι, φέρνει...
Κι εγώ ελπίζω να μου έρθει κάτι αύριο και να μην πάει απο Δευτέρα...