- 28 Οκτ 2014, 19:15
NickTG έγραψε:Δεν είδα μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο όταν είχε πρωτοβγεί ο νόμος και είχε εφαρμοστεί για λίγο.
Βέβαια αν ο άλλος είναι γύφτος και δεν σέβεται το διπλανό του τι να σου κάνει και ο νόμος.
Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις αν κάποιος είναι κακώς mod όπως και δεν είσαι σε θέση να κρίνεις γενικά αποφάσεις τις διαχείρησης.
Για κάποιον περίεργο λόγο δεν φαίνεται να το έχεις καταλάβει αυτό. Βέβαια σε άλλα fora που με κάθε τέτοια νύξη πέφτει και ban δεν σε βλέπω να κάνεις τέτοια.
Ο σεβασμός στον συνομιλητή, τον οποίο και πρέπει να κερδίσεις και όχι να τον απαιτείς, είναι διαφορετικό πράγμα από το σεβασμό στα εκάστοτε λεγόμενά του.
Το τι θα ήταν καλό να κάνω είναι δικό μου θέμα. Από εκεί και πέρα υπάρχει το report αν κάτι δεν σου αρέσει.
Δεν ειδες μαγαζια να κλεινουν διοτι ο νομος δεν εφρμοστηκε ποτε ουσιαστικα παρα περιστασιακα δλδ που και που ελεγχοι και προστιμο.
Το γυφτος που γραφεις δεν σε τιμα.
Πριν λιγα χρονια οπου δεν υπηρχε αυτος ο νομος , κανενας δεν ελεγε τον αλλον γυφτο επειδη καπνιζε.
Οι γονεις μας που καπνιζαν στις ταβερνες, ηταν γυφτοι;
Οσον αφορα τα υπολοιπα.
Οταν μου απευθυνεσαι σαν να ειμαι ενας νετενεκες που γραφει ανοησιες,τι περιμενεις,να μην σε κρινω;
Εσυ που εισαι μοδερειτορ κρινεσαι πιο αυστηρα ,εγω ειμαι απλος χρηστης .
Τωρα για το φορουμ που λες οτι δεν με βλεπεις κτλ,ναι εχεις δικιο.
Δεν θελω ομως να το αναλυσω γιατι παλι θα χασεις και δεν ειναι και σωστο να σχολιαζουμε ξενα φορουμ.
Εσυ τι δεν σεβεσαι ,εμενα ή τα λεγομενα μου;
Κανε οτι καταλαβαινεις,report παντως δνε κανω διοτι αμα ερθει σε εσενα τι θα κανεις;
Θα αυτοτιμωρηθεις;