g8777 έγραψε:Οτσο πότε σπέρνεις;
Ελα παραδεξου το,καθε φορα που διαβαζεις ποστ του Otso,ερχεσαι σε οργασμο.
italakias έγραψε:g8777 έγραψε:Οτσο πότε σπέρνεις;
Ελα παραδεξου το,καθε φορα που διαβαζεις ποστ του Otso,ερχεσαι σε οργασμο.
kyr80 έγραψε:Δεν είναι κακό, να είσαι βολεμένος στη δουλειά σου. Κακό είναι να μην το καταλαβαίνεις.
otso έγραψε: Και τα ονειρα σου ποτε θα δοκιμασεις να τα πραγματοποιησεις ; εκτος αν πιστευεις στην μετα θανατον ζωη.
Ασε που παντα θα λες ειμαι ενας συμβιβασμενος μαλακας μεσα σου , και θα σου μεινει και η απορια πως θα ηταν αν ειχες ακολουθησει τον αλλο δρομο. .
cmarin έγραψε:Αγαπητέ kovathe το business plan σου για οποιαδήποτε αποχώρηση μπάζει (ή μάλλον δεν υπάρχει). Στη θέση σου την έξοδο θα την έβλεπα - με τα δικά σου δεδομένα - μόνο για Ελλάδα και αν υπήρχε άλλη έτοιμη δουλειά, ή κάποια ιδέα για νέα επιχείρηση με κάποια καινοτομία ή statrup, με συνεργάτες για το τρεξετε και να αλλάξεις αντικείμενο και περιβάλλον (που δεν είναι κακό). Άσχετα από την δουλειά σου, η Εθνική έχει προνόμια που δεν τα βρίσκεις στην αγορά σήμερα (έξτρα άδειες για διάφορους λόγους, κατασκηνώσεις για τα παιδιά, επιδόματα κλπ), οπότε πρέπει να είσαι απογοητευμένος στο χείλος του γκρέμου για αποχώρηση, για να πεις "δεν μπορώ άλλο"
Μείνε όπως είσαι και προσπάθησε να αλλάξεις τμήμα, σε κάτι πιο ενδιαφέρον και στην επόμενη εθελουσία (που θα ξαναγίνει) το ξαναβλέπεις.
bibendum έγραψε:Ο kyr80 το ειπε λιγο αυστηρα αυτο που ειπε αλλα εχει μεγαλη σχεση με την πραγματικοτητα.
Kovathe αν δεν εχεις δουλεψει αλλου, αν δεν εχεις ιδιαιτερες παραστασεις μπορει να φυγεις απο την τραπεζα ανακουφισμενος και εναν χρονο μετα να λες ποσο μαλακας ησουν.
Σκεψου μονο σε ποσες εταιρειες στην Ελλαδα θα μπορουσες να παρεις αδεια τοκετου και να σε περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες. Με το θηλαστρο θα σε περιμενανε.
Μονο αυτο που ειπε ο mirage θα ηταν η σωστη λυση. Να ειχες ψαχτει, να ειχες ετοιμη λυση, να την ειχες ζυγισει και να εκανες το επομενο βημα αμεσα και με σιγουρια.
Εξαλλου οπως εχει δειξει το παρελθον, η τραπεζα σιγουρα θα βγαλει τετοια προγραμματακια και στο μελλον (ισως με χειροτερους ορους) οποτε αν οντως θελεις να την κανεις προετοιμασε απο τωρα το εδαφος.
kovathe έγραψε:kyr80 έγραψε:Δεν είναι κακό, να είσαι βολεμένος στη δουλειά σου. Κακό είναι να μην το καταλαβαίνεις.
Ρε συ κυρ λες να μην το ξέρω?
Σαφως και είμαι βολεμενος και το ξέρω πολύ καλά. Δε ζω αποκομμένος απο τον κοσμο γύρω, έχω φιλους που τρώνε αγγούρι, συγγενείς που ξενιτεύτηκαν κλπ.
Δλδ τι να κάνω να αυτομαστιγωθω?

kovathe έγραψε:kyr80 έγραψε:Δεν είναι κακό, να είσαι βολεμένος στη δουλειά σου. Κακό είναι να μην το καταλαβαίνεις.
Ρε συ κυρ λες να μην το ξέρω?
Σαφως και είμαι βολεμενος και το ξέρω πολύ καλά. Δε ζω αποκομμένος απο τον κοσμο γύρω, έχω φιλους που τρώνε αγγούρι, συγγενείς που ξενιτεύτηκαν κλπ.
Δλδ τι να κάνω να αυτομαστιγωθω?

edmond έγραψε:^^^^^^
+οτι είπε ο πιπίνος.
Άλλη μια παραγωγική μέρα στην τράπεζα με προβληματισμούς.
Μου φαίνεται οτι δουλευόμαστε εδω μέσα.
kyr80 έγραψε: Δε θέλει να πάει επίσης σε ανταγωνιστική εταιρεία(θα την προσλαμβάναν χτες) γιατί είναι λίγα τα χρήματα..
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]