- 17 Μάιος 2017, 21:39
Τεράστιο λάθος του Μπίχλα από πλευρά τακτικής.
Σωστό όσον αφορά τον ανθρώπινο παράγοντα αλλά αυτό βάλτε το στην άκρη διότι ο Busso έχει πει ότι ο καθένας οφείλει να γνωρίζει πως ο έρωτας και το φλερτ, είναι ένα παιχνίδι που πριν το "παίξεις" πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πληγωθείς.
Συνεπώς μπίχλα αγόρι μου, μην μας απολογείσαι. Γίνε άντρας επιτέλους. Έτσι γούσταρες, έτσι σου βγήκε να φερθείς, έτσι φέρθηκες. Στο φινάλε το αν είσαι |λογοκρισία| ή όχι, δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά το έτερο μέλος της οιαδήποτε σχέσης σου. Είσαι ό,τι δικαιώματα δώσεις.
Πάμε ξανά στο λάθος τακτικής.
Η σωστή ξήγα ήταν να της πεις το εξής: Κοίτα να δεις φιλενάδα, έχω καύλες, έχεις και εσύ καύλες και το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω για την ώρα είναι τον πυροσβεστήρα μου που θα μας τις σβήσει. Με όλο το θάρρος αλλά δεν είμαι σε φάση για ρομάντζα και έρωτες. Στην παρούσα φάση τουλάστιχον. Παρακάτω δεν ξέρω τι μου βγει και ΑΝ μου βγει μαζί σου.
Και είσαι άντρας ωραίος παντελονάτος. Και κάπως έτσι αρχίζεις και γράφεις τα χιλιόμετρα σου με εμπειρίες. Κοινώς μπίχλα μου, ο Busso λέει να κάνεις ό,τι |λογοκρισία| σου έχει περάσει από το μυαλό. ΤΩΡΑ. Όχι αύριο που θα είσαι ίσως σε σχέση ή ίσως παντρεμένος. Κακό πράμα τα απωθημένα.
Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από Giuseppe Busso και 17 Μάιος 2017, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά