Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#78312 Το Ποτάμι πρότεινε Αλιβιζάτο.
Παυλόπουλος και Αλιβιζάτος ήταν "δίδυμο" στο Πανεπιστήμιο. Πολύ καλό δίδυμο. Αλλά θα προτιμηθεί ο πρώτος, που είχε άλλωστε ανακατευτεί πολύ πιο ενεργά στην πολιτική.
Υπόψιν, ο Αλιβιζάτος είχε πιο "αριστερές" θέσεις, πιο κεντροαριστερές καλύτερα. Αλλά ο Τσίπρας προτίμησε τον Παυλόπουλο, ως δείγμα καλής θέλησης.
Ο Αλιβιζάτος είχε συντάξει τον κανονισμό της αναμορφωμένης ΕΡΤ (όχι της ΝΕΡΙΤ), τον οποίο πολέμησαν άγρια οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ κι είχαμε τελικά το μαύρο. Σοβαρότατος άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#78316 Πακης for president ρε μλκ. Να μου πεις, ειμαστε στη κορυφωση των αποκριων...
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 17 Φεβ 2015, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα τι ακριβώς βρήκαν καλό στον Πάκη, που πρέπει να είναι ο πιο αποτυχημένος ακαδημαϊκός (και με σοβαρό έργο μάλιστα) που πολιτεύτηκε, δεν ξέρω!

Φημολογείται ότι είχε ξετιναξει στο Συνταγματικο τον koutsan :shifty:

Κι εγώ την Καρυστιάνη ή ακόμα καλύτερα καμιά Πέπη Ρηγοπούλου θα προτιμούσα, αλλά δυστυχώς επικράτησε η σκοπιμότητα.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#78320 Καρφιά Liberation κατά Βαρουφάκη:
«Λέει δημοσίως ότι μόνο ο Σόιμπλε είναι του διαμετρήματος του και σνομπάρει τους άλλους»

Είναι άραγε καλό να επιδεικνύει ένας πολιτικός ναρκισσισμό;
I pity you fools, γιατί δεν ξέρετε την τύφλα σας;
Θα σας πω γιατί τα έχετε κάνει όλα κώλο;
Ακούτε εδώ βλάκες, η Ελλάδα δεν έχει plan B, αλλά am I right or am I right;
Δείτε με, είστε όλοι χαρτογακιάδες με γραβάτα, Εγώ όμως όχι;

Τέλος πάντων, αφού στους σεμνούς και σοφούς Έλληνες αρέσει το στυλάκι του, τι σημασία έχει; Σάμπως έχει πάει για καμιά σοβαρή δουλειά στις Βρυξέλλες;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
manosky έγραψε:Καρφιά Liberation κατά Βαρουφάκη:
«Λέει δημοσίως ότι μόνο ο Σόιμπλε είναι του διαμετρήματος του και σνομπάρει τους άλλους»

Είναι άραγε καλό να επιδεικνύει ένας πολιτικός ναρκισσισμό;
I pity you fools, γιατί δεν ξέρετε την τύφλα σας;
Θα σας πω γιατί τα έχετε κάνει όλα κώλο;
Ακούτε εδώ βλάκες, η Ελλάδα δεν έχει plan B, αλλά am I right or am I right;
Δείτε με, είστε όλοι χαρτογακιάδες με γραβάτα, Εγώ όμως όχι;

Τέλος πάντων, αφού στους σεμνούς και σοφούς Έλληνες αρέσει το στυλάκι του, τι σημασία έχει; Σάμπως έχει πάει για καμιά σοβαρή δουλειά στις Βρυξέλλες;

Άλλωστε εκεί δεν έχει να κάνει με φοιτητάκια, αλλά με μπαρουτοκαπνισμένους.
Να τα λέμε αυτά!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα τι ακριβώς βρήκαν καλό στον Πάκη, που πρέπει να είναι ο πιο αποτυχημένος ακαδημαϊκός (και με σοβαρό έργο μάλιστα) που πολιτεύτηκε, δεν ξέρω!

Φημολογείται ότι είχε ξετιναξει στο Συνταγματικο τον koutsan :shifty:

Κι εγώ την Καρυστιάνη ή ακόμα καλύτερα καμιά Πέπη Ρηγοπούλου θα προτιμούσα, αλλά δυστυχώς επικράτησε η σκοπιμότητα.

Αν ήταν έτσι με τον koutsan, τόσο εγώ, όσο και ο g8777 στηρίζουμε Πάκη!
Άβαταρ μέλους
By spiros
#78331 εξαιρετικη επιλογη: ενας αποτυχημενος δεξιος πολιτικος για μια διακοσμητικη θεση. :lol: :help:
τον εβαλε λεει για να κανει ζημια στο Σαμαρα. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
rx8_drifter έγραψε:Tον Πάκη της ζαρτινιέρας, των προσλήψεων και του Γρηγορόπουλου.

Έλεος γαμώ τη μπαναγίτσα μ :vava:

Μωρέ τότε με τον Γρηγορόπουλο δεν το χειριστηκε τοοοοοοόσο άσχημα. Είχε και χειρότερα όντας μάλιστα στην αντιπολιτευση: πχ στην υπόθεση Ματέι, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πάκη και τον Σπηλιωτόπουλο στον Ευαγγελισμό να ψαρευουνε ψηφαλάκια πάνω από το πτώμα της άτυχης κοπελίτσας.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#78338 Μόλις άκουσα τα τελευταία νέα "έμεινα Προκόπης" :slap:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#78341 Φορουμικά τουλάχιστον θα μπορούμε να αλλάξουμε το ΠτΔ με το ΓτΠ.

Sounds fun.

:s_dance :s_dance
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
TON PROKOPI PAVLOPOULO DEN TON PROTEINEIS GIA PROEDRO DIMOKRATIAS ALLA SE DIAFIMISTIKO GIA LEFKANTIKO MALLIWN.

‪#‎SORRY_MOU_LEIPEI_IDI_O_AVRAMOPOULOS

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl