Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#251743 ... σήμερα που το είδαμε με τη γυναίκα σφιχτήκαμε.... είναι κοντά σε μένα το μέρος, με εξοχικά κτλ.
ρίξανε λέει την περίφραξη και όρμησαν...
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
gianik έγραψε:http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/196074/tragodia-stin-kozani-rotvailer-dagkosan-5xrono-agoraki

:lipsealed:

Το περιστατικο ειναι τραγικο περα ως περα.

Ευθυνες θα πρεπει να αναζητηθουν στο αφεντικο των σκυλιων, τα οποία θα επρεπε να ηταν δεμενα εφοσον υπηρχαν επισκεπτες.

Η αναφορα της φυλής του σκύλου ειναι περα ως περα ακυρη και προφανως ειναι μλκ των δημοσιογραφων.

Πριν δεκα μερες επαιζα μπατσες με ροτβαιλερ που με εβλεπε για πρωτη φορα και δεν εκανε ουτε κιχ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#251750 Δεν είναι ακριβώς |λογοκρισία|, αν ήταν πεκινουά αντι για ροτβάιλερ δε θα του έκανε τα μουτρα κρέας. Το βασικό πρόβλημα είναι όταν ΄τετοια σκυλιά έχουν ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251752 Οτι λεει κ ο ^..
Η αναφορα στην ρατσα του σκυλου ειναι σημαντικη γιατι μπορει να προλαβει αλλες παρομοιες καταστασεις.
Δυστηχως καποιες ρατσες δειχνουν με τον χειροτερο τροπο καποια πολυ αγρια ενστικτα τους..

Edit: προς θεου , δεν λεμε οτι ολα τα pitbull ή ολα τα ροτβαιλερ τρωνε παιδακια..
Για καθε ενα ροτβαιλερ σαν κ αυτα σημερα , προφανως υπαρχουν αλλα 100 που καθονται κ υπομενουν οτι βασανιστηριο σκαρφιστει ενας 5 χρονος.
Ομως τελικα καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια...
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
rx8_drifter έγραψε:Δεν είναι ακριβώς |λογοκρισία|, αν ήταν πεκινουά αντι για ροτβάιλερ δε θα του έκανε τα μουτρα κρέας. Το βασικό πρόβλημα είναι όταν ΄τετοια σκυλιά έχουν ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν.

δε θες να σε δαγκωσει πεκινουα :iconcool:

Αντι για ροτβαιλερ θα επρεπε να γραψουν μεγαλοσωμη φυλη σκυλου.

Απο κει και περα παντα το προβλημα ειναι οι ιδιοκτητες

Ενστικτα εχουν ολα τα ζωα, σκυλια γατες αρνια και γιδια...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251754 Παντως αν ηταν να διαλεξω , θα διαλεγα το κλουβι με το πεκινουα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#251760 [spisistis]
Mεγαλόσωμα είναι και τα δανεζικα και τα αγίου βερνάρδου. Δαγκωνιά μπορεί να σου σκάσει και φοξ τεριέ, δαγκωνιά μπορεί να σου σκάσει και ακίτα

Ξαναλέω ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν κάποιοι ότι το σκυλί δεν είναι προέκταση του πουλιού τους.

[/spisistis]
Άβαταρ μέλους
By bill33
#251762 Παντως δεν θα μου έκανε εντύπωση να είχαν στρεσαριστεί τα σκυλιά απο φασαρία/μουσικές/ίσως και βαρελότα.
Τραγικό όπως και να έχει ,κρίμα το παιδάκι και τους δικούς του. :( :(

Τα μικρόσωμα σκυλιά πάλι δαγκώνουν απλά επειδή δεν κάνουν τόση ζημιά δεν προσμετρώνται σε στατιστικές επιθέσεων/τραυμάτων επειδή δεν δηλώνονται.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#251764 Εικόνα

Ελληνικές ποιμενικός μπαμπάς και καυκασου η μαμά. Μόνο ο κουμπάρος μου την δένει τη Φαιδρα. Μπορεί και παίζει με τα παιδιά τους. Αλλά δεν την εμπιστεύεται να την χαιδεψει η κόρη μου. Λυμένο το βράδυ είναι φυσικός φύλακας.
Εικόνα
Πακτωμενη αλυσίδα γιατί το προηγούμενο έβγαλε το σίδερο και έτρεχε.
Ή μαμά η καυκάσια μεγάλωσε μέσα σε σπίτι και μετά σε αυλή ήταν άλλος χαρακτήρας. Τα παιδιά την είχαν σαν πονυ όταν ήταν μικρά. Της έπαιρνε ς φαγητό από το στόμα κ όλα καλά. Τα ένστικτα ένστικτα όμως. Κανα δύο τρία παπακια κοτοπουλακια που βγήκαν από το χώρο τους απλά τα έφαγε.
Και για να αλλάξουμε κλίμα
Ημερών κουνέλια. Άγνωστος ο αριθμός τους είναι χωρίς τρίχωμα με χνούδι από τη μαμά να μην κρυώνουμε.
Εικόνα
Και μία άλλη μάνα με μικρά
Εικόνα

< >
Τελευταία επεξεργασία από dekouk και 01 Μάιος 2016, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#251765 Σαφώς και η ράτσα παίζει ρόλο. Τι σημαίνει μεγαλόσωμη ράτσα? Και οι μολοσσοί είναι super μεγαλoσωμη ράτσα και είναι αρνιά. Όπως και τα πίτ μπουλ δεν είναι μεγαλόσωμα και είναι κροκόδειλοι.
Εγώ είχα ροτβάιλερ όπως έχω ξαναπεί δώδεκα χρόνια. Ήταν άνθρωπος. Τον είχα στο σπίτι, τον έπαιρνα παντού. Διακοπές σα παιδί. Πέθανε στα χέρια μου.
Την έμαθα πολύ καλά τη ράτσα και τη γουστάρω πολύ.
Και δεν είναι για παιδιά...
Κρίμα είναι τραγικό.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#251766 Πάντως τα 2 μικρά που έχω με παιδιά που δεν καταλαβαίνουν δεν θα τα άφηνα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971

H "περιφραξη" που λενε ηταν στανταρ 2-3 μετρα κοτετσόσυρμα πιασμενο σε 2 προκες. Οτι πρεπει για κουνελια, κοκκόρια και καμμια γίδα, σιγα μη σταματουσε ροντβαϊλερ.

Οταν καταλαβεi o καθε μαλακας οτι ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ** ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι φτηνη προεκταση του πουλιου του, οπως σωστα ειπωθηκε παραπανω, θα εχουμε κανει ενα βημα μπροστα. :rant:
Κρίμα το παιδακι που πηγε χαμενο, τη μανα του σκεφτομαι :(

**και σε καποιες περιπτωσεις εξειδικευμενα εργαλεια για συγκεκριμενες δουλειες (οπως τα βενζινοπριονα, τα τρυπανια και τα κυνηγετικα οπλα) που απαιτουν γνωσεις και σεβασμο στη χρηση τους και δεν ειναι για καλοπέραση και "παρέα".
Άβαταρ μέλους
By fokion
#251790 συμπερασμα χωρις να εχουμε ιδεα για το τι προ-ιστορια υπαρχει ενδεχομενως.......

οσο για το τι λενει γειτωνες??? ναι και με τον Ξυρο απο τα συνεφα επεσαν..........

κριμα το παιδακι προφανως αλλα μη γενικευουμε....
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#251800 Βασικα ειπα να μην εξειδικευσω και τα κανω ολα μαντάρα.
Η λεξη "περιφραξη" περιεχει αυτο που ειπα, περιεχει και πακτωμενους στυλους ανα 2 μετρα με χοντρο πλεγμα, που ουτε αυτοκινητο με φορα δεν τους ριχνει...
Τι απο τα δυο πιστευεις οτι μπορει να "ριξουν" ευκολοτερα τα ροντβαϊλερ?