Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#159312 ο Anonymous Founder εχει απολυτο δικιο , και δεν βλεπω να συγκινουνται οι αναμορφωτες της χωρας επειδη πρεπει να γινουν ταχυρυθμα μαθηματα στον πλυθυσμο γυρω απο τα ηθη και εθιμα των ευγενων επισκεπτων.
ιδιαιτερα δε στους ηλικιωμενους και τα παιδια .το βριξιδι που εριξα σημερα καθως στα βιβλια των παιδιων δεν ειδα εκτος του βιβλιου των χριστιανοταλιμπαν και βιβλιο γυρω απο την μουσουλμανικη θρησκεια και αραβικα ηθη και εθιμα και κοινωνικη συμπεριφορα.
που ακουστηκε να μην γνωριζεις οτι μπορει να πεθανεις αν διακοψεις πιστο , και θα εχει και δικιο ο ταλιμπαν ακου να μην σεβομαστε τα εθιμα του.
πλεον στην ελλαδα αριστερος και ηλιθιος ειναι ταυτοσημες εννοιες.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#159315 Απο το λίνκ του in.gr πριν λίγα ποστ....

«Ακόμα και η Γερμανία φθάνει στα όριά της»

Δεκατρείς χιλιάδες πρόσφυγες έφθασαν στο Μόναχο μόνο το Σάββατο και άλλοι 1.400 το πρωί της Κυριακής, με τις τοπικές αρχές να προειδοποιούν πως έχουν φθάσει στα όρια των δυνατοτήτων τους ως προς τη διαχείριση του κύματος αφίξεων.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική πύλη της εφημερίδας Der Tagesspiegel.

«Είναι αλήθεια: Η έλλειψη δράσης από την πλευρά της Ευρώπης στην προσφυγική κρίση ωθεί ακόμη και τη Γερμανία στο όριο των δυνατοτήτων της» δήλωσε ο Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, αποσαφηνίζοντας ότι «δεν είναι τόσο πολύ ο αριθμός των προσφύγων, όσο η ταχύτητα με την οποία φθάνουν που το κάνει τόσο δύσκολο για τα κρατίδια και τους δήμους να το αντιμετωπίσουν».

Τι λιέ ρε παιδί 'μ....! :lol: Η Γερμανία των υποδομών, των 80 εκ. πολιτών, της ακμάζουσας οικονομίας, που οι μεταναστευτικές ροές της έρχονται μέσω χερσαίων συνόρων (είτε πεζή, είτε με τα ΜΜΜ), έχει φθάσει στα όριά της!!!!!!!!! :dizzy: :dizzy: :dizzy: Δηλαδή, η φουκαριάρα η Ελλαδίτσα τί πρέπει να πει....? ? ?

Η Μυτιλήνη διαχειρίστηκε 20.000 πρόσφυγες, το Μόναχο κώλωσε με 13.000... (κάποιος καίγεται απο την καυτή πατάτα μου φαίνεται και θέλει να την πετάξει πίσω σ΄αυτόν που την πρωτοπήρε.... :shifty: ).

"Σε συνέντευξή του την Κυριακή στην εφημερίδα Der Tagesspiegel, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ανέφερε πως οι πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν πού θα εγκατασταθούν.

Επισήμανε πως οι πρόσφυγες στους οποίους δίνεται προστασία στην Ευρώπη θα πρέπει να αποδεχθούν πως θα κατανέμονται σε όλες τις χώρες της Ένωσης. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες να επιλέξουν ελεύθερα πού θέλουν να μείνουν -αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο» είπε."

Ωχ....! Γέμισε η Ευρώπη Tridents.... (θα μου πεις οι Γερμαναράδες μια ζωή ναζιστάκια ήταν, το έχουν στο DNA τους... :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Anonymous Founder έγραψε:Δεν πειράζει, κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να αφήνει κάποιος το τιμόνι για να κάνει το σταυρό του, αλλά γίνεται, τι να κάνουμε τώρα;
Να τους πάρουμε το δίπλωμα;

Από πότε χρειάζεται ν΄αφήσει κάποιος το τιμόνι για να κάνει το σταυρό του...? :lol:
Αλλά κι ετσι να ήταν, η αντιστοιχία του παραδείγματος είναι γι' ακόμη μία φορά "ο,τι να 'ναι..."... :s_no
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Την επόμενη φορά, γράψε μόνον τις παραγράφους με επιχειρήματα και άσε το βρισίδι απέξω.
Μέχρι τότε, δεν πρέπει να έχεις παράπονο.

Τις προηγουμενες φορες σε ολους τους αλλους (ειδικα σε αυτους που εβριζαν και ειρωνευονταν εμενα), εσβηνες μεχρι και μονο ΜΙΑ λεξη και αφηνες ολο το υπολοιπο κειμενο ανεπαφο, και ας ηταν ολο το κειμενο προσωπικη επιθεση απο το πουθενα, απο ατομα που ουτε καν συμμετειχαν στη συζητηση. Αλλα τα εχουμε ξαναπει αυτα, μη σε κουραζουμε κιολας.
Spartan έγραψε:Απο το λίνκ του in.gr πριν λίγα ποστ....

«Ακόμα και η Γερμανία φθάνει στα όριά της»
.
.
.
Τι λιέ ρε παιδί 'μ....! :lol: Η Γερμανία των υποδομών, των 80 εκ. πολιτών, της ακμάζουσας οικονομίας, που οι μεταναστευτικές ροές της έρχονται μέσω χερσαίων συνόρων (είτε πεζή, είτε με τα ΜΜΜ), [b]έχει φθάσει στα όριά της!!!!!!!!!
:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Σαν να βγαινουν να λενε "δεν χωρανε ολοι αυτοι εδω" ρε παιδι μου. τς τς τς...
Spartan έγραψε:"Σε συνέντευξή του την Κυριακή στην εφημερίδα Der Tagesspiegel, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ανέφερε πως οι πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν πού θα εγκατασταθούν.

Επισήμανε πως οι πρόσφυγες στους οποίους δίνεται προστασία στην Ευρώπη θα πρέπει να αποδεχθούν πως θα κατανέμονται σε όλες τις χώρες της Ένωσης. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες να επιλέξουν ελεύθερα πού θέλουν να μείνουν -αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο» είπε."

Ωχ....! Γέμισε η Ευρώπη Tridents.... (θα μου πεις οι Γερμαναράδες μια ζωή ναζιστάκια ήταν, το έχουν στο DNA τους... :shifty: )

πφφφφ, φασιστες. Ακου εκει να λες σε αυτον που δεν κινδυνευει πια γιατι ειναι στη δικια σου χωρα που δεν τον κυνηγανε, οτι θα πρεπει να μεινει σε ανθρωπινες συνθηκες στην Ανω Κατω Περα Δωθε, και να μη μπορει να σου απαντησει "οοοοοοοχιιι καριολακι, εγω γουσταρω να ζω στο ΓραφικοΧωριουδακισβιλι, ΠΡΕΠΕΙ να ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ εκει"...
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#159447 It keeps getting better.... H συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

«Τρίζει» η Σένγκεν
Ντόμινο επαναφοράς συνοριακών ελέγχων στην ΕΕ μετά τη Γερμανία

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500025492
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ δεν κάνω χιούμορ, ούτε δικαιολογώ τον μαχαιροβγάλτη. Αλλά ο φύλακας έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί, αυτό λέω.
Και το λέω εγώ που και άθεος είμαι και αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα τα πάντα για λιγότερη θρησκεία. Αλλά σέβομαι τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος, έστω μετανάστης ή πρόσφυγας, πρέπει να έχει το δικαίωμα να προσευχηθεί. Επομένως, αν ο φύλακας είχε λίγο μυαλό και λίγη ευγένεια, θα τον άφηνε να προσευχηθεί και μετά ευγενικά θα τον έδιωχνε από εκεί.
Τόσο απλό είναι λοιπόν. Απλή ευγένεια χρειάζεται και όχι τσαμπουκάς. Γιατί τελικά κάπως έτσι βγαίνουν και τα μαχαίρια. Ή κάπως έτσι σε δαγκώνει ο σκύλος...

Η αλήθεια είναι πως είναι τραβηγμένο το σχόλιό σου... ΟΚ... ας πούμε λάθος του που τον διέκοψε, αλλά όχι και μαχαίρι... :dizzy:

Στο κάτω κάτω, αν αυτός θεωρεί ότι η σωστή αντίδραση είναι το μαχαίρι, είναι σε λάθος χώρα...

Όπως πολύ σωστά είπε:

QsisVTS έγραψε:όχι ρε . δεν έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί γιατί δεν ήταν ο συγκεκριμένος χώρος για αυτή τη δουλειά

και αν τα πήρε κρανίο επειδή του διέκοψαν την ιερή στιγμή χεστήκαμε όπως θα κάναμε για κάθε θρησκευόμενο

οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν έχουν καμιά θέση στην ευρώπη, όχι γιατί είναι μουσουλμάνοι, αλλά γιατί είναι φανατικοί και επικίνδυνοι

άρα είτε θα εξανθρωπιστούν, ή πούλο πίσω στη μουσουλμανία

Anonymous Founder έγραψε:Δεν πειράζει, κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να αφήνει κάποιος το τιμόνι για να κάνει το σταυρό του, αλλά γίνεται, τι να κάνουμε τώρα;
Να τους πάρουμε το δίπλωμα;

Θα ήταν μία καλή αρχή...

criuser έγραψε:Ναζιστική η εφημερίδα του πασόκου κομιστή ? :s_sarcastic
Εγώ θυμάμαι ότι πρωταγωνιστούσε στην Χρυσαυγειάδα :rtfm:

Δεν θα έλεγα ναζιστική... θα έλεγα όπου φυσάει ο άνεμος... Προ της χρυσαυγειάδας έβγαζε πρωτοσέλιδα με τα "παλικάρια" (μη χέσω) να "προστατεύουν" τις γριούλες από τους κακούς ξένους... (στημένες φωτό βέβαια, αλλά λεπτομέρειες...)

Spartan έγραψε:.....

Η Μυτιλήνη διαχειρίστηκε 20.000 πρόσφυγες, το Μόναχο κώλωσε με 13.000... (κάποιος καίγεται απο την καυτή πατάτα μου φαίνεται και θέλει να την πετάξει πίσω σ΄αυτόν που την πρωτοπήρε.... :shifty: ).

..................................

"Σε συνέντευξή του την Κυριακή στην εφημερίδα Der Tagesspiegel, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ανέφερε πως οι πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη[b][u] δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν πού θα εγκατασταθούν.
[/u]
[/b]

Δεν θα το έθετα έτσι...

Αφενός, η Γερμανία δεν έχει τις υποδομές, καθώς δεν είναι στα σύνορα της ΕΕ, άρα όχι και παράλογο να έφτασε στα όριά της (τώρα γιατί δεν έχει η Ελλάδα υποδομές που είναι στα σύνορα, άλλου παπά ευαγγέλιο) και αφετέρου δεν θέλει την ελευθερία αυτή των προσφύγων, γιατί μέντεψε που θα πάνε όλοι... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Spartan έγραψε:It keeps getting better.... H συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

«Τρίζει» η Σένγκεν
Ντόμινο επαναφοράς συνοριακών ελέγχων στην ΕΕ μετά τη Γερμανία

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500025492

«Τρίζει» η Σένγκεν

Βρυξέλλες, Βέλγιο
Η εποχή της ελεύθερης και απρόσκοπτης κίνησης των προσώπων στην Ευρώπη, που διήρκεσε δύο δεκαετίες, μοιάζει να τερματίζεται, καθώς πολλά-κράτη μέλη της ΕΕ επιβάλλουν πλέον ελέγχους στα σύνορά τους εξαιτίας της δίχως προηγούμενο μαζικής έλευσης προσφύγων και μεταναστών.

Μετά την αναστολή της Σένγκεν εκ μέρους της Γερμανίας, η Σλοβακία και η Τσεχία επανέφεραν τους ελέγχους στα σύνορά τους, η Αυστρία και η Ολλανδία ενισχύουν τους μεθοριακούς ελέγχους με την ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ακολουθεί και η Ιταλία.

Η απροσδόκητη απόφαση της Γερμανίας να αποκαταστήσει τους συνοριακούς ελέγχους την Κυριακή προκάλεσε ντόμινο, αναγκάζοντας πολλές χώρες να επιβάλουν περιορισμούς και στα δικά τους σύνορα
, καθώς χιλιάδες πρόσφυγες κινούνται προς βορρά και προς δυσμάς σε όλη την Ευρώπη.

Η Σλοβακία επανέφερε τους ελέγχους στα σύνορά της με την Αυστρία και την Ουγγαρία, η Αυστρία στέλνει αστυνομικούς στα σύνορά της για ενισχυμένους ελέγχους και η Ολλανδία ενισχύει επίσης άμεσα τις κινητές μονάδες ελέγχων στις περιοχές των συνόρων.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας αποφάσισε να αναπτύξει επιπλέον αστυνομικούς στα σύνορα με την Αυστρία, για να ελέγξουν την κατάσταση εν μέσω της ραγδαίας αύξησης των προσφύγων και των μεταναστών που κινούνται προς βορρά, μεταδίδουν την ίδια στιγμή τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Rai News 24, οι ιταλικές αρχές εντείνουν επίσης τους ελέγχους στους σιδηροδρομικούς συρμούς.

καταλαβατε τωρα γιατι - εκτος απο το οτι δεν ειναι σωστο, μεταξυ αλλων και για το λογο που ειπε ο trident - το να λεμε "θα τους βαλουμε μεσα, θα τους φροντισουμε οσο και για οσο μπορουμε και θα τους βοηθησουμε να πανε εκει που θελουν" ειναι ενα ανεδαφικο ευχολογιο? Γιατι θα μας τους στειλουν πισω.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#159476 Πάντως εντύπωση προκαλούν τα αντακλαστικά των Ευρωπαίων, σε χώρες εκατομμυρίων κατοίκων μάλιστα (είτε μεμονομένα, είτε αρθοιστικά), για λίγες 10άδες χιλιάδες προσφύγων (προς το παρών τουλάχιστον), όταν η Ελλαδίτσα έχει εδώ και πολλά χρόνια 100άδες χιλιάδες....Κάποιος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υπόθεσης εδω μάλλον. Το μέλλον θα δείξει...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Spartan έγραψε:Πάντως εντύπωση προκαλούν τα αντακλαστικά των Ευρωπαίων, σε χώρες εκατομμυρίων κατοίκων μάλιστα (είτε μεμονομένα, είτε αρθοιστικά), για λίγες 10άδες χιλιάδες προσφύγων (προς το παρών τουλάχιστον), όταν η Ελλαδίτσα έχει εδώ και πολλά χρόνια 100άδες χιλιάδες....Κάποιος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υπόθεσης εδω μάλλον. Το μέλλον θα δείξει...

Οι 13 χιλιάδες στο Μόναχο ήταν μόνο για αυτή την βδομάδα όπως είπαν. Συνολικά η Γερμανία υπολογίζει ότι μέσα στο 2015 θα έχει δεχθεί περίπου 1 εκατομμύριο κόσμο ως τελικός προορισμός!
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#159499 "Την περασμένη εβδομάδα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποστήριξε την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατανομή συνολικά 160.000 προσφύγων στις χώρες-μέλη της ΕΕ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Πολωνία και η Σλοβακία τάσσονται κατά της πρότασης."

Απο εδω...

http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/i-german ... ki-sengken

Κάπως δεν βγαίνουν τα νούμερα που λες σύμφωνα με το παραπάνω....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#159510 Ως τώρα μέσα στο 2015 είχαμε 300+ χιλιάδες πρόσφυγες/μετανάστες που εισήλθαν μέσω Ελλάδας μόνο. Οπότε κάτι δεν πάει καλά με τους αριθμούς του άρθρου.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#159520 Και οι αριθμοί του άρθρου είναι σωστοί και οι αριθμοί του Δία είναι σωστοί...

Η Γερμανία όντως είπε ότι αναμένει κάπου 800Κ ανθρώπους εντός του 2015, ενώ από την άλλη στην ΕΕ συζητάνε για να δεχτούν 160Κ ανθρώπους και πως θα κατανεμηθούν αυτοί στα κράτη μέλη... :yahoo:

Ως συνήθως η ΕΕ είναι εκτός πραγματικότητας, μιας και το νούμερο που συζητάνε έχει ήδη ξεπεραστεί εδώ και μήνες...