Dodger έγραψε:Εγώ Molten έχω στο αμάξι πάντως, ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να βρεθείς. Να μην έχεις να παίξεις κανά μονό;
Μονό volley;
(κι εγώ είχα κάποτε...
)
Dodger έγραψε:Εγώ Molten έχω στο αμάξι πάντως, ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να βρεθείς. Να μην έχεις να παίξεις κανά μονό;
)
g8777 έγραψε:Dodger απ ότι βλέπω ξέχασες γαζες, σπρέι συνθετικου πάγου, ναυτική φωτοβολιδα, μια Καθημερινή για να περάσει η ώρα μέχρι να σε μαζέψουν, δορυφορικό κινητό, χάπι χαλαζονης, κονσέρβα ΖΑΝΑΕ, μαχαίρι Ραμπο, μπάλα βόλεϊ (Γουιλσον), οξυγονοκολληση και απινιδωτη.
Τι μλκας.
g8777 έγραψε:Dodger απ ότι βλέπω ξέχασες γαζες, σπρέι συνθετικου πάγου, ναυτική φωτοβολιδα, μια Καθημερινή για να περάσει η ώρα μέχρι να σε μαζέψουν, δορυφορικό κινητό, χάπι χαλαζονης, κονσέρβα ΖΑΝΑΕ, μαχαίρι Ραμπο, μπάλα βόλεϊ (Γουιλσον), οξυγονοκολληση και απινιδωτη.
Dodger έγραψε:Αν βάλεις τσαντάκι κάτω από τη σέλα, θα σου πω εγώ τι θα βάλεις μέσα

JBT έγραψε:Λόγω μέσης δεν πιστεύω ότι δεν μπορώ να πάω σε κάτι άλλο από τρέκιν.
Και το τιμονάκι να το σηκώσω λίγο για σκύβω όσο λιγότερα γίνεται.
Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι... Ελαστικά ασφάλτινα βασικά, χώμα και βουνά μάλλον όχι.
Dimsabas έγραψε:...διαπίστωσα ότι τα μισά (από τα 60 ποδήλατα) ήταν Cube (= γερμανική Ιντεάλ)...Τι εννοείς; Είναι Ιντεάλ που πάνε στη Γερμανία ή απλά αγοράζουν τα ίδια μοντέλα από το ίδιο απω-ανατολικό εργοστάσιο;
JBT έγραψε:Βλέπω ότι παίζει πολύ IDEAL και είδα κι ένα τρέκιν από κοντά και με άρεσε πολύ![]()
Είνια όντως τόσο καλά;
Την άνοιξη θα γίνει αγορά ποδηλάτου, πρέπει να ξεκινήσω από τώρα το ψάξιμο μπας και προλάβω
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]