Την έπαθα κι εγω ετσι, ακυρωσα την καρτα, το 30αρι δεν εφυγε αλλά δεν το πηραν και ποτέ
(ακόμα περιμενω -μετα απο 4 χρόνια- την απάντηση της τραπεζας στο γραπτο άιτημα που τους εκανα για το θεμα).
bebes έγραψε:...το 30αρι δεν εφυγε αλλά δεν το πηραν και ποτέ...
George_Prix έγραψε:Ειχα μια καρτα Αμερικαν Εξπρες απο την Αλφα Μπανκ για 5-6 χρονια. Σαπακι που δε δεχονταν τα περισσοτερα μαγαζια.
Μετα μου αντικατεστησαν αυτη την καρτα με μια αλλη σαβουρα, μια Νταινερς επισης για 5-6 χρονια.
Εδω και 1-2 χρονια την αντικατεστησαν παλι, αυτη τη φορα με μια "κανονικη" καρτα που γινεται δεκτη παντου, μια Μαστερκαρντ.
[...]
Παιδες εχουνε δικαιωμα να αλλαξουν ετσι τους ορους χρησης της καρτας χωρις ενημερωση (ουτε εμαιλ ουτε τηλεφωνικα) και να απαιτουνε να τους πληρωσουμε τα γαμησιατικα?
pro έγραψε:Γενικώς οι τράπεζες πλέον είναι τραγικές, τόσο σε εξυπηρέτηση όσο και σε υπηρεσίες. Παρασιτική λειτουργία.
bebes έγραψε:pro έγραψε:Γενικώς οι τράπεζες πλέον είναι τραγικές, τόσο σε εξυπηρέτηση όσο και σε υπηρεσίες. Παρασιτική λειτουργία.
Πραγματικά.
Αν βρούν τρόπο οι ηλεκτρονικες τραπεζες τύπου revolut να περνανε τις συναλλαγές στα "υποχρεωτικά" της εφορίας, θα πέσει κλαμα απο τις big 4

Serf έγραψε:Ανέφεραν πως ειδοποιήθηκες επίσημα για την επιβολή συνδρομής;
Dimitris_P έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς revolut topup με μετρητά;
UK λέει ότι γίνεται κατά προτίμηση μέσω WHSmith
https://help.revolut.com/help/adding-mo ... -deposits/
Follow the instructions at your chosen retailer, stating you wish to deposit cash via Paysafecash. You can only complete a Paysafecash top-up at the WHSmith self-checkout if you don't have other items in the basket.
Dimitris_P έγραψε:Ελλάδα είσαι τώρα ή πάνω; Μήπως πρέπει να είσαι UK για να το "δει"; Εμένα πάντως δεν το βγάζει ούτε στον EUR λογαριασμό ούτε στον GBP.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]