Άλλες φορές έχει μειωμένη θερμογόνο δύναμη, άλλες φορές μυρίζει έντονα κλπ.
Πριν από χρόνια έτυχε να αντικαταστήσω φιάλη σχεδόν γεμάτη γιατί δεν άντεχα την βρώμα.
Pitt έγραψε:Η ποιότητα του υγραερίου δεν είναι σταθερή. Εξαρτάται από την καραβιά που θα έρθει.
Άλλες φορές έχει μειωμένη θερμογόνο δύναμη, άλλες φορές μυρίζει έντονα κλπ.
Πριν από χρόνια έτυχε να αντικαταστήσω φιάλη σχεδόν γεμάτη γιατί δεν άντεχα την βρώμα.
fokion έγραψε:και βεβαια για ποσο θα εχει το θερμανσης 70 λεπτα??? του χρονου τοσο θα ειναι???
Για μενα το συμφαιρει δε συμφαιρει ηταν με πετρελαιο στα 80 λεπτά.
Εχοντας ομως αποσβεσει τρελά με το πετρελαιο στο 1 ευρω και καλοκαιρινη τιμη αγοράς πελλετ στα 240....
Οσο για τις ανλιες θερμοτητας ειναι γνωστο οτι εκ των υστερων σε ενα συστημα καλοριφερ που τα σωματα θελουν 70 και 80 βαθμους νερά για να αποδοσουν ζοριζονται...
Οπως και για το σπανιοτατο μηδεν και κατω...
ενω ειναι μανουλες πρωτες ΑΝ συνδιαστουν με σωματα καλοριφερ χαμηλώτερης θερμοκρασίας ή ακομα καλυτερα με ενδοδαπεδια. Εκει σκοτωνουν, ΑΛΛΑ αυτα ειναι "για απο πριν" και οχι για.... retrofit!!!!
21 quadra έγραψε:Σωστά όλα αυτά με τον Ελληναρά αλλά και το κράτος λειτουργεί όπως ο Ελληναράς και του τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια τινάζοντας στον αέρα όποια επένδυση ακόμα και μετά από την πλέον εμπεριστατωμένη μελέτη να έχει κάνει ο Ελληναράς, το παράδειγμα με τα τζίπ και τα δίλιτρα θα κάνει καιρό να ξεχαστεί, άρα όταν έχεις ένα κράτος που λειτουργεί από χρόνο σε χρόνο ήξεις - αφίξεις τρέχεις πανικόβλητος να καταλάβεις τι θα σκαρφιστούν για την επόμενη χρονιά και πόσα θα τους λείπουν και από που θα τα μαζέψουν ώστε να πράξεις αναλόγως, έτσι λοιπόν η αναξιοπιστία μεταφέρεται ένθεν και ένθεν με χαμένο πάντα τον καημένο τον Ελληναρά που τον πυροβολάνε όλοι από παντού στοχεύοντας την τσέπη του.
KiloMeater έγραψε:Για πειτε μια γνωμη
ειχα κατεβει ελλαδα 2 εβδομαδες και ειχα κλεισει τη θερμανση τελειως
γυρναω το πρωι και το σπιτι ηταν κοκκαλο, ~4 βαθμους μεσα, (-8 και χιονι εξω)
φουλ το καλοριφερ αλλα για ωρες δε γινοτανε τιποτε, τοσο κρυο δεν εχω ξαναφαει εντος σπιτιου, μονο στο κελαρι ηταν ανθρωπινα, με μπουφαν μεσα στο σπιτι οπουδηποτε αλλου
σε τετοιες περιπτωσεις απλα τρως το αγγουρι η επρεπε να αφησω τη θερμανση χαμηλα στο ~10 πχ?
GTS έγραψε:Με -8 εξω οι σωλήνες με το νερο μπορει να παγωσουν και να σπασουν.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]